x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag, dinsdag in huis.

My Time at Portia - Switch All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

My Time at Portia is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 16.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot My Time at Portia

Afbeelding voor  My Time at Portia

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Avontuur, RPG, Simulatie
Uitgebracht:2019
Spelers:1
Online:Nope!
Leeftijd:7+ jaar
Controllers:JoyCon,
Pro Controller
Speelstijl:Op de TV,
Op tafel
amiibo:Nope!
EAN:5056208803092
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor My Time at Portia

Afbeeldingen

Kies zelf hoe jouw poppetje eruit moet zien!
Kies zelf hoe jouw poppetje eruit moet zien!
Herstel de verwaarloosde werkplaats door gewassen te verbouwen en dieren te houden!
Herstel de verwaarloosde werkplaats door gewassen te verbouwen en dieren te houden!
Vecht in de oeroude ruïnes en kerkers van Portia tegen grote vijanden en verzamel loot!
Vecht in de oeroude ruïnes en kerkers van Portia tegen grote vijanden en verzamel loot!
Verken Portia, vervul opdrachten van bewoners en sluit vriendschappen!
Verken Portia, vervul opdrachten van bewoners en sluit vriendschappen!
Afbeelding voor My Time at Portia

Links

Beoordelingen voor  My Time at Portia

Beoordelingen My Time at Portia

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

65
34 jaar
Enorm veelzijdig, maar soms misschien een beetje te
Als fan van Harvest Moon viel deze game me op, dus ik besloot het te proberen. En ik moet zeggen, hij heeft me niet teleurgesteld! In My Time at Portia heb je ontzettend veel opties om je tijd te besteden. Ga je voor het optimaal upgraden van je eigen werkplaats en alle werkbanken? Ga je voor opdrachten voor je stadsgenoten die je behalve geld ook relatie-punten opleveren? Of ga je puur voor de hoofdmissies, want ook dan ben je uren en uren zoet!
Dan heb je ook nog regelmatig evenementen. Denk aan bokswedstrijden, sneeuwbalgevechten, maar ook potlucks en craftwedstrijden. Verder zijn er de mijnen en Wasteland. In de mijnen kun je nog wel eens verdwaald raken als je te veel gangen graaft, maar gelukkig word je op een bepaalde tijd altijd weer terug naar je bedje getransporteerd. Het Wasteland vond ik zelf het leukste onderdeel met een vechtelement erin.

Soms is het veelzijdige ook een nadeel. Na 20+ uur liep ik wat stuk op het lange wachten bij het craften en het arbeidsintensieve verzamelen van materialen. Omdat er zoveel is, moet je ook op heel veel verschillende plekken zoeken. Daarnaast zitten er behoorlijk veel bugs in het spel. Soms vermakelijk (een koe waarvan alleen de kont boven de grond uitkomt), maar soms ook echt lastig, omdat je missies erdoor vastlopen.
Cijfer:
7,5

1395
22 jaar
Kleurrijke RPG/simulatie met veel verschillende game-elementen
My Time at Portia is een leuke kleurrijke RPG/simulatie-game die past bij het rijtje van Stardew Valley en Animal Crossing. Je komt terecht in een post-apocalyptische wereld (wel een levendige en kleurrijke variant) en je gaat aan de slag in je vaders werkplaats. In het spel krijg je allemaal commissies van tools die je moet bouwen om zo de stad Portia op te bouwen. Deze tools bouw je op de verschillende werkbanken die je ook weer zelf maakt. De benodigdheden zoek je zelf in de omgeving door bijvoorbeeld te vissen, bomen om te hakken of op onderzoek uit te gaan in de vele mijnen. Ondertussen leer je ook steeds meer over de geschiedenis van Portia en bouw je relaties op met de bevolking (je kunt zelfs romatische relaties opbouwen en op dates gaan). In het spel zit ook een beetje combat, maar dit is niet de main focus en is ook vrij gemakkelijk.

Wat ik wel heb gemerkt in het spel is dat er veel bugs in zitten. Bij één van de sidequests bleef het spel bij mij volledig hangen. Gelukkig was dit geen belangrijke quest en heeft het geen invloed gehad op mijn spel. Ook mijn kippen/eenden staan met hun hoofd op de grond, maar ook dit heeft geen invloed op de gameplay verder. Maar houd er wel rekening mee dat je wat bugs gaat tegenkomen.

Verder is het een goed spel met een grote diversiteit aan activiteiten waar je veel uren in kwijt kunt. Ik raad het aan voor jong en oud wanneer je houdt van simulatiegames.
Cijfer:
8,0

31 jaar
Veelzijdige, leuke simulatiegame
My Time at Portia’ is een veelzijdige simulatiegame. Zoals in veel simulatiegames start het verhaal met een stuk grond met een klein boerderijtje. Gedurende de tijd breid je de boerderij uit en kun je steeds meer quests doen en raak je bevriend met de inwoners van het dorpje Portia.

Wat deze game van de andere simulatiegames onderscheidt, is dat er enorm veel diversiteit is. Je kunt heel veel zelf craften (en voor anderen), je kunt je richten op minen, vissen, farming, materialen in het wild verzamelen en ga zo maar door. Mocht je tijdsdruk voelen, dan is er een optie in het spel om de tijd trager te laten gaan!

Deze game verveelt mij nooit en staat zeker in mijn top 3 van simulatiegames.
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor My Time at Portia

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor My Time at Portia... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2019 - 2021 Mario Switch