x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeNintendo GBANintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
Mario SwitchZoeken in alle Switch All-in-1 pagina's op: need for speed

5 zoekresultaten:

line
line
Paper Mario: The Origami King
Trophies behalen
Voltooi een heleboel uitdagingen en verzamel alle Trophies. Hieronder staat hoe je elke Trophy kan bemachtigen. Succes!

Battle King TrophyWin 200 gevechten.
Coin Collector TrophyVerzamel 300.000 munten.
?-Block Head TropyVind alle ?-Blocks.
Fish Finder TrophyVang de Legendary Cheep Cheep en Legendary Blooper.
Ring Champion TrophyVersla alle vijanden op Scuffle Island.
The True Ringer TrophyVoltooi elk level in The Ringer in de Battle Lab.
speed Ring King TrophyVoltooi alle 16 levels in speed Rings in de Battle Lab.
Coin Captain TrophyVerzamel elke munt in een enkele rit in het bootritje in de Eddy River.
Shuriken Master TrophyBehaal 100 punten in Expert Mode in de Shuriken Dojo in Shogun Studios.
Quiz Master TrophyBehaal een perfecte score voor Shy Guys Finish Last.
Art Collector TrophyVoltooi de Art Gallery.
Origami Toad Collector TrophyOntvouw alle Origami Toads.
Collectible Collector TrophyVerzamel alle 120 Collectible Trophies.
Origami Aficionado Trophy.Voltooi de Origami Character Gallery.
Sound Disc Collector TrophyVoltooi de Sound Gallery Collection.
line
Fire Emblem: Three Houses
Makkelijk andere leerlingen recruteren!
Er zullen sowieso studenten van andere huizen zijn, die je in je eigen team wil hebben en gelukkig heb je de optie om bijna elke leerling over te halen om naar jouw huis te komen. Zolang één bepaalde stat (zoals attack of speed ) en skill (zoals sword, athority of horse riding) van Byleth hoog genoeg is, kan je de student, die je wil, naar je eigen huis brengen. (De skills en stats die je nodig hebt voor elke leerling vind je op 1:13 in de video.)

Wat het spel je niet vertelt, is dat je stats en skills minder hoog moeten zijn wanneer je een support hebt met de leerling van het andere huis. Vanaf een C-support kan je ze overtuigen met veel lagere stats en skills en vanaf een B-support komen ze vrijwel direct naar je huis, zelfs als je niet de nodige stats of skills hebt!

Hoe kan je een support krijgen met leerlingen die je niet eens hebt vraag je je misschien af? Wel, je kan andere studenten vragen om je te helpen met de missie van de maand, ze zullen je dan de hele maand helpen en dus ook in gevechten die je in het weekend doet. Tijdens die gevechten moet je er voor zorgen dat de student altijd dicht bij Byleth blijft staan. Zorg er dan voor dat ze elkaar vaak genezen of vaak gevechten beginnen, terwijl ze naast elkaar staan. Zo zal je snel elke leerling die je wilt naar je huis kunnen brengen! Iets te verwarrend voor je? Kijk het onderstaande filmpje dan eens!

 
line
Mario Kart 8 Deluxe
Must-have game voor de Switch
Mario Kart 8 Deluxe is de uitgebreide versie van Mario Kart 8 voor de Wii U die in 2014 uitkwam.

In Mario Kart race je tegen elkaar in verschillende Cups. Voor de race kan de speler een karakter kiezen en zelf een kart/bike samenstellen. Per Cup rijd je 4 verschillende banen. In Mario Kart 8 Deluxe zijn er totaal 12 Cups (dus 48 verschillende banen). Alle Cups komen in 5 verschillende niveaus 50cc, 100cc, 150cc, 150cc Mirrored en 200cc. Voor iedere speler dus altijd een passend niveau! Tijdens de battle kun je items en munten oppakken. Met de items kun je tegenstanders dwarszitten of zelf een speed boost krijgen.

Ondanks dat het spel praktisch hetzelfde is als voor de Wii U zijn er duidelijk veel dingen aan toegevoegd. Alle karakters/banen van de Wii U DLC zitten nu standaard in het spel. Ook de Battle Mode heeft een flinke upgrade gekregen. De Wii U-versie had een zeer teleurstellende Battle Mode. Mario Kart 8 Deluxe heeft 5 verschillende gamemodes en ook nieuwe banen om deze op te spelen; een grote upgrade.

Voor jonge of casual bestuurders is ook Smart Steering toegevoegd aan het spel. Met Smart Steering stuurt het spel de kart bij wanneer je van de baan dreigt te rijden (zeer handig als je bij Rainbow Road steeds van de baan valt). Smart Steering kan je per speler aan of uitzetten.

Als je Nintendo Switch Online hebt, kun je ook nog met maximaal 2 spelers (lokaal) tegen spelers van over de hele wereld spelen.

Ik vind Mario Kart 8 Deluxe zeker een must voor elke Switch-eigenaar. Het is geschikt voor alle leeftijden en verschillende speelniveaus. Ook heeft dit spel van alle Mario Kart-games de meeste Cups/banen. Het is een super leuke co-op game die je met de Switch dus makkelijk overal mee naar toe neemt.
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2021 Mario Switch