x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

1-2 Switch - Switch All in 1!

Kopen:

1-2 Switch
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
23.99
19.49aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Werkt niet op Switch Lite!
Boxshot 1-2 Switch

Afbeelding voor  1-2 Switch

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Party
Uitgebracht:2017
Spelers:1-2
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:---
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496420161
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  1-2 Switch

Afbeeldingen

1-2 Switch kent vele personages! Zo kun je bijvoorbeeld in de huid kruipen van een cowboy.
1-2 Switch kent vele personages! Zo kun je bijvoorbeeld in de huid kruipen van een cowboy.
Houd epische zwaard gevechten tegen je tegenspeler!
Houd epische zwaard gevechten tegen je tegenspeler!
Ik ben misselijk geworden na het eten van al deze broodjes...
Ik ben misselijk geworden na het eten van al deze broodjes...
Trek je pistool en schiet als eerste, pang pang!
Trek je pistool en schiet als eerste, pang pang!
Beoordelingen voor   1-2 Switch

Beoordelingen 1-2 Switch

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,7

657
28 jaar
Afwisselend spel om te lachen met je vrienden.
Als doorgewinterde Nintendo gamer ben ik altijd wel van plan iedere game uit te proberen. Zo stond ik bij de Wii U best versteld van de Wii U Party game. Ik verwachtte van 1-2 Switch een beetje hetzelfde. Leuke korte games om met vrienden te kunnen spelen. Maar op het eerste oog heeft deze game wel hetzelfde minpunt, namelijk de prijs. Voor een game die je slechts een enkele keer speelt en ook snel weer weglegt, heeft deze best een hoge prijs.
Daarentegen maken de joycon controls wel veel goed. Er zitten leuke minigames bij om te laten zien wat je nu daadwerkelijk met de joycons kan en hoe je er mee moet omgaan. Het is een leuke party game met een hele lijst aan minigames waar je soms best hard om moet lachen, want probeer maar eens met een serieus en geconcentreerd gezicht te doen alsof je een koe moet melken.
Al met al een leuke aanwinst als je hem voor een leuke prijs kunt kopen. Net als Wii U Party bij de Wii U en Wii Play bij de Wii, hoort 1-2 Switch echt bij je collectie Switch games als je van minigames houdt. En natuurlijk vrienden hebt!
Cijfer:
7,3

37195
21 jaar
Snelle en intuïtiefe games om de Joy-Con te leren kennen!
1,2-switch is eigenlijk een soort demo voor de joy-con. Het is zeer leuk om te zien hoe de HD rumble werkt, de motion sensors en de IR camera. Er zijn in totaal 28 mini games die te je kan spelen.

Je zult wel iemand nodig hebben waar je dit mee kan spelen want solo kan je dit spel niet spelen. Het is dus wel een redelijk leuke party game. De games zijn snel en intuïtief. Dit spel zou een perfecte pack-in titel geweest zijn, maar helaas.

Voor mij is het spel meer een demo. Eens je elke mini game hebt gespeeld is er niet veel meer aan en zal het stof liggen te vergaren in de kast.
1-2 Switch
Cijfer:
5,0

630
13 jaar
Leer de motion controls van de Switch kennen!
Deze game is bedoelt om de nieuwe motion controls van de Nintendo switch te laten zien. Alhoewel 1-2 Switch daarin is geslaagt heeft het ook een slechte game achtergelaten...
Dit was gewoon bedoelt als een demo. Het is een hele slechte game. Er zijn zo’n 28 minigames en dat is het.

Je kan bijna niet zien wat je doet, je moet afgaan op de motion of je gevoel, de eerst 7 minigames die zijn unlocked zijn ook nog een paar van de slechtste games die er bij zitten. Dit is zeker geen 30 tot 40 euro waard. Je bent waarschijnlijk de game al zat na een dagje.
Cijfer:
6,2
Lees meer beoordelingen.

1145
15 jaar
De pack-in game die voor volle prijs verkocht wordt.
1-2 Switch is een pak-in game. Nou ja, dat is niet helemaal waar. 1-2 Switch zit niet bij de switch gebundeld en wordt gewoon los verkocht. Behalve dit, voelt 1-2 Switch als een ware pak-in game aan.

Het grote doel van 1-2 Switch is om alle unieke manieren waarop de Joy-Cons gebruikt kunnen worden. Het laat alle kwaliteiten van de switch zien, wat pak-in games ook doen. Kijk maar naar Wii Sports bijvoorbeeld. Ook een minigame collection die de motion sensor van de Wii controllers in werking laat zien.
Lees meer...

Wat 1-2 Switch ook heel pak-in achtig maakt, is het gebrek aan content. Als je er meer dan een paar uren uit weet te persen is dat vrij indrukwekkend. Dit is opnieuw redelijk te vergelijken met Wii Sports, maar Wii Sports zat gratis bij de console, in tegenstelling tot 1-2 Switch. Die werd oorspronkelijk voor 50 euro verkocht, alhoewel hij tegenwoordig voor een stuk goedkoper te vinden is.

Deze game is het niet waard. Hij had bij de switch als pack-in game moeten zitten, dan was het een prima game geweest. 50 euro voor deze game is een complete scam.
Verberg.
Cijfer:
4,0

5005
24 jaar
Leuk met vrienden, voor een avond.
1-2 Switch is misschien wel de opvallendste game die de Switch-catalogus rijk is. De game focust zich enkel en alleen op lokale multiplayer, waarbij je je tegenstander in de ogen dient te kijken. Door middel van korte minigames, zoals zwaardvechten en met een toverstaf zwaaien, laat 1-2 Switch de unieke mogelijkheden van de Joy-Con-controllers zien.

Dankzij de originaliteit en gekkigheid van de minigames, is 1-2 Switch perfect geschikt om een leuke avond met vrienden of familie te beleven. Helaas voelen de minigames na een tijdje te repetitief aan, waardoor 1-2 Switch al snel zal vervelen. Om de boel nog wat extra op te zwepen een persoonlijke pro-tip: ook als drankspelletje is 1-2 Switch de perfecte game om de avond mee te starten!
Cijfer:
6,0

43 jaar
Ook leuk voor opa’s, tantes, je kleine neefje en de rest van de familie!
Erg leuk om met familie te spelen!

Dit is het spel wat je pakt om samen met de familie op de Switch te gaan spelen.
Lees meer...

Het is zeer toegankelijk voor opa en oma, ooms en tantes maar ook voor je kleine neefje en nichtje. Iedereen kan mee doen en iedereen kan lachen om elkaar.

Het is wel echt een spel wat je 1 tegen 1 speelt. Maar de games duren niet lang, dus iedereen komt wel aan de beurt.
Verberg.
1-2 Switch
Cijfer:
8,0

115
28 jaar
Leuk spel voor nieuwe Switchers
1-2 Switch voor de Nintendo Switch is een spel welke je niet al te serieus moet nemen. Het is echt bedoeld voor als je gezellig een avondje met vrienden of familie zit. 'Wie neemt als eerste de telefoon op? Wie kan als eerste schieten, wie kan stiller staan...' Dat zijn dingen die je kunt tegenkomen in dit spel!

Dit spel bestaat uit een aantal minigames, die je gelijk laten zien waar de Nintendo Switch voor gemaakt is, namelijk: de beleving. Je hebt verschillende games waarbij je de Joy-Cons op allerlei verschillende manieren moet gebruiken en je pas echt leert, hoe veelzijdig de Switch eigenlijk is.

1-2 Switch is voor nieuwe Switch-eigenaren, of mensen die graag met meerdere mensen een avondje een uniek spel willen spelen, zeker een aanrader. Verder is het geen spel wat je elke dag gaat spelen, maar daar is het ook zeker niet voor bedoeld. Na een tijdje heb je alle minigames wel gezien, maar voor zo af en toe, is het zeker een leuk spel.
Cijfer:
8,0

114347
14 jaar
Goed, alleen je heb wel vrienden nodig..
1-2-Switch is een prima partygame voor op de Switch. Dit is een spel wat je met heel het gezin kan doen. Van je baard scheren tot hamburgers eten. De minigames zijn leuk en makkelijk te begrijpen. Verder zit er niet veel inhoud in het spel en zijn de leukste minigames in de game de minigames die je met vrienden kan spelen. Dus een echte partygame. Een prima aankoop als je met wat vrienden wil spelen.
1-2 Switch
Cijfer:
7,2

1065
16 jaar
Leuk met vrienden
1-2 Switch is een game die je alleen maar met vrienden en/of familie kan spelen. De game bestaat uit minigames die je met of tegen elkaar kan spelen. Er zit veel variatie in de minigames en er zijn 28 minigames in totaal. Zoals ik eerder al beschreef, is de game alleen leuk met vrienden en/of familie. De besturing is gewoon prima. Iedereen heeft gewoon een Joy-Con. Met een paar borrels erbij en een frituurpan is er gegarandeerd een leuke avond!
Cijfer:
7,5

40
16 jaar
Een goed spel, helaas wat prijzig
1-2 Switch is een spel voor de Nintendo Switch-console, waarbij spelers verschillende korte spellen spelen die gebruik maken van de Joy-Con-controllers. Het spel is eenvoudig en leuk om te spelen met vrienden en familie. Hoewel het beperkte inhoud heeft en duur kan zijn, is het een geweldige manier om te genieten van de verschillende functies van de controllers. Het spel is voor mensen van verschillende niveaus.
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor 1-2 Switch

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Alle minigames
Super Dekker
114347
Hier kan je alle minigames zien die in de game zitten. Zo kan je exact kijken of dit de partygame is waar je naar zoekt!

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg