x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Nintendo Switch Pro Controller - Switch Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo Switch Pro Controller
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
52.99
6 maanden garantie
In originele verpakking
USB-kabel
Origineel van Nintendo
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo Switch Pro Controller

Afbeelding voor Nintendo Switch Pro Controller

Afbeeldingen

Monster Hunter Rise special edition.
Monster Hunter Rise special edition.
De standaard zwarte Nintendo Switch Pro Controller is lichtjes doorschijnend.
De standaard zwarte Nintendo Switch Pro Controller is lichtjes doorschijnend.
Nintendo Switch Pro Controller is op te laden via USB-C en gaat vervolgens zo’n veertig uur mee.
Nintendo Switch Pro Controller is op te laden via USB-C en gaat vervolgens zo’n veertig uur mee.
Beoordelingen voor  Nintendo Switch Pro Controller

Beoordelingen Nintendo Switch Pro Controller

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

27469
21 jaar
Een zeer goede controller
De pro controller is een must have voor iedereen die veel in docked mode speelt. De pro controller is zeer comfortabel, veel comfortabeler dan de joy-con. Alle knoppen en control sticks voelen zeer goed en zijn zeer responsief. De pro controller kan ook amiibo scannen, wat 3th party controllers niet kunnen.
Nintendo Switch Pro Controller
Cijfer:
9,0

5005
24 jaar
Stevige controller voor meer luxueuze gamesessies
De Nintendo Switch Pro Controller is aan te raden wanneer je een meer luxueuze game-ervaring wenst. De controller is ideaal voor langere gamesessies en een must have voor spelgenres als first-person shooters.

Doordat de standaard Joy-Con-controllers erg klein en fragiel aanvoelen, is de Nintendo Switch Pro Controller een verademing voor gamers met grotere handen. De Nintendo Switch Pro Controller voelt erg stevig aan en de knoppen zijn bovendien een stuk groter dan die van de Joy-Con-controllers.

Daarnaast gaat de batterij van de Nintendo Switch Pro Controller lekker lang mee en voelen de trillingen een stuk harder aan. Ook wanneer je samen wilt spelen met een vriend of vriendin is een extra controller als de Nintendo Switch Pro Controller geen overbodige luxe.
Cijfer:
9,5

111123
14 jaar
Het heeft echt alles!!!!
De Switch Pro Controller is een perfecte oplossing als je te grote handen heb voor de Joy-Cons. Dit is de beste controller die Nintendo ooit heeft gemaakt. Alle knopjes zijn lekker groot en makkelijk te bereiken. Ook laad je de Pro controller op met een kabel, dus geen batterijen nodig. Ook kan je amiibo scannen met je controller, dus genoeg opties met deze controller. Ook heeft Nintendo een D-Pad toegevoegd in plaats van de losse knopjes zoals op de Joy-Cons, dus dat is nog een voordeel waar je erg blij mee mag zijn.
Nintendo Switch Pro Controller
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

1175
17 jaar
De beste manier van gamen op de Nintendo Switch!
Ik gebruik altijd de officiële Nintendo Switch Pro Controller! Ze voelen fijn aan en hebben fijne knoppen. Ik heb ook third party Pro Controllers en die zijn allemaal een stuk minder fijn. Ook heb je ze met verschillende kleuren en printjes, dus je kunt er een kopen die past bij je Nintendo Switch!

Het is een stuk comfortabeler dan de Joy-Cons aangezien deze erg klein zijn en snel drift krijgen. Ook in de Joy-Con-grip is het lang niet zo fijn als de Nintendo Switch Pro Controller! Vooral ook als je gewend bent aan andere spelcomputers, die vergelijkbare controllers gebruiken, is dit erg fijn.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Switch Hardware beschrijving Nintendo Switch Pro Controller

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Nintendo Switch Pro Controller... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg
© 2021 - 2023 Mario Switch