x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Splatoon 3 - Switch All in 1!

Kopen:

Splatoon 3 Nieuw
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 44.99
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Splatoon 3
Bestel vandaag, maandag in huis.
43.99
39.99aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
Splatoon 3 in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag, maandag in huis.
41.99
€ 36.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
Splatoon 3 Lelijk Eendje
Bestel vandaag, maandag in huis.
43.99
€ 35.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Licht beschadigd
Boxshot Splatoon 3

Afbeelding voor  Splatoon 3

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Shooter
Uitgebracht:2022
Spelers:1-8
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:2-8 spelers
Online:2-8 spelers
amiibo:Yeah!
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496510664
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Splatoon 3

Afbeeldingen

De Inklings en Octolings zijn weer terug voor Grondoorlogen, Salmon Run en een nieuwe singleplayer campaign!
De Inklings en Octolings zijn weer terug voor Grondoorlogen, Salmon Run en een nieuwe singleplayer campaign!
Beklad het grootste gebied met inkt met verschillende typen wapens om te winnen in online gevechten!
Beklad het grootste gebied met inkt met verschillende typen wapens om te winnen in online gevechten!
Er wacht een nieuwe verhaalmodus op je! Kan Agent 3 het mysterie van de haargroei bij de Octarianen oplossen?
Er wacht een nieuwe verhaalmodus op je! Kan Agent 3 het mysterie van de haargroei bij de Octarianen oplossen?
In Salmon Run: Next Wave speel in je in coöp en bestrijd je de Salmonieten in verschillende golven!
In Salmon Run: Next Wave speel in je in coöp en bestrijd je de Salmonieten in verschillende golven!
Afbeelding voor Splatoon 3

Links

Beoordelingen voor   Splatoon 3

Beoordelingen Splatoon 3

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

215
17 jaar
Een van de beste actiespellen op de Switch!
Het langverwachte derde deel in de Splatoon serie is eindelijk uit!

Met 74 gloednieuwe singleplayer levels, 50+ wapens, verschillende gamemodes en spectaculaire evenementen is er altijd wat te doen.
Lees meer...

De ’story mode’ is erg vermakelijk. De levels zijn gemaakt voor een paar specifieke wapens, in plaats van elk wapen zoals in Splatoon 2, waardoor elk level uniek en uitdagend voelt.

De klassieke ’Turf War’ en ’Ranked Battles’ zijn terug. Het nieuwe rangensysteem is zeker een verbetering op het vorige systeem, hoewel ik het jammer vind dat je rang elk seizoen wordt verlaagd.

’Salmon Run’ heeft ook een verbetering gekregen. Met nieuwe levels, tegenstanders en beloningen is het nog chaotischer dan in Splatoon 2.

De nieuwe gamemode ’Tableturf Battle’ is zeker interessant, hoewel het snel saai kan worden als je voor de maximale rang gaat. Helaas kan je ook (nog) niet tegen anderen strijden, waardoor er niet echt een reden is om verder te spelen dan level 50.

Het enige echt negatieve dat ik over dit spel kan zeggen is dat de online ervaring niet altijd even positief is. Vaak duurt het lang voordat je een lobby kan vinden. Ook zijn er problemen met mensen die worden gedisconnect uit het niets, hoe goed hun verbinding ook is.

Al het negatieve ter zijde blijft dit een geweldig spel en zeker een verbetering vergeleken met Splatoon 2.
Verberg.
Splatoon 3
Cijfer:
9,4

1160
21 jaar
Geweldige Chaos
Splatoon 3 bouwt voort op het succes van zijn voorganger, Splatoon 2 en brengt een heleboel nieuwe elementen naar de mix die het de moeite waard maken voor nieuwe spelers.

Wat is er nieuw?
Lees meer...
Grafisch is Splatoon 3 een stap vooruit, maar ook achteruit. De kleuren zijn nog levendiger en de omgevingen gedetailleerder, terwijl sommige textures een beetje uitgewassen zijn tegenover Splatoon 2. Het speelt net zo soepel als Splatoon 2, maar met een paar extra moves en wapens die het gevecht fris houden.

Gameplay en Modus
Splatoon 3 introduceert een reeks nieuwe wapens en gear, waaronder de boog en nieuwe specials die voor interessante gevechten zorgen. De maps zijn afwisselend en goed ontworpen, waardoor elke match verschillend aanvoelt. De klassieke Turf War-modus is terug, samen met een nieuwe modus die de competitie verder opzwepen.

Verhaalmodus
Het singleplayer verhaal wordt vaak over het hoofd gezien. Het verhaal in Splatoon 3 is echt de moeite waard. Het is uitgebreid en zit vol met creatieve levels en uitdagende boss fights die je vaardigheden op de proef stellen.

Side Order DLC
En dan is er de Side Order DLC. Deze uitbreiding biedt een geheel nieuw verhaal en extra content die de speelduur aanzienlijk verlengt met zeker 40 uur. Het is een leuke toevoeging voor degenen die het meeste uit hun game willen halen, met nieuwe levels, uitdagingen en verhaal om te ontdekken.

Vergelijking met Splatoon 2
In vergelijking met Splatoon 2 voelt Splatoon 3 als een evolutie in plaats van een revolutie. De kern van de game blijft hetzelfde, maar met genoeg nieuwe content en verbeteringen om het de upgrade waard te maken. De community features zijn verbeterd, matchmaking is sneller en het algehele gevoel van de game is verfijnder.

Mijn conclusie
Als je Splatoon 2 leuk vond, zal je Splatoon 3 geweldig vinden. Het biedt genoeg nieuwigheden om je uren bezig te houden. En met de Side Order DLC is er nog meer om naar uit te kijken. Zeker een aanrader voor elke Switch-eigenaar die van hectische en kleurrijke multiplayer games houdt!
Verberg.
Cijfer:
9,5

3003
20 jaar
Leuk spel maar veel online
Net zoals de vorige Splatoon vecht je in deze Splatoon door middel van het met verf natspetten van tegenstanders. Deze derde Splatoon heeft een grotere verhaalmodus dan de vorige en ook heeft het leuke challenges waarin je met bepaalde wapens het level moet voltooien. De online wedstrijden zijn ook leuk, maar ik vond ze denk ik wel leuker in de vorige Splatoon. Ik zou wel dit spel alleen aanschaffen als je Switch Online hebt, want hoewel de verhaalmodus in deze groter is dan in de vorige, zal je het spel waarschijnlijk vaak online spelen en daarvoor heb je Switch Online nodig.
Splatoon 3
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

45
18 jaar
Geweldig met vrienden
Deze game is geweldig van de gameplay tot de muziek. De muziek is allemaal gemaakt door bands in het spel. Van muziek tijdens de gevechten tot de laadschermen, wat een geweldig concept is. Daarnaast is het spel zelf ook super leuk, maar onthoud dat je wel een Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebt om de online modus te spelen. De verhaalmodus is daarnaast wel mogelijk om te spelen als je geen NSO-abonnement hebt.
Splatoon 3
Cijfer:
10

40
14 jaar
heel goed
Ik vind het een heel leuk spel, van de Salmom Run tot Turf War. Ik vind het een 10/10, je kan alles met een NSO-subscriptie, maar je kan ook vele mappen plus de verhaalmodus spelen. Dit is werkelijk waar een goed spel.
Splatoon 3
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Splatoon 3

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 4 Geheimen

Geheimen:
Waar vind je alle collectibles in de Story Mode?
Wesleye98
63544
In de Story Mode van Splatoon 3 kun je Scrolls, Card Packs, Sardinium en meer vinden. Deze zitten soms aardig goed verstopt in de levels. In onderstaande video wordt getoond waar al deze collectibles zich bevinden en hoe je ze te pakken krijgt. Op naar die 100%!

 

Geheimen:
Versla eenvoudig alle (eind)bazen!
Wesleye98
63544
De Splatoon-serie heeft veel unieke (eind)baasgevechten en dat is in deel 3 niet anders! Deze kunnen vrij pittig zijn, maar door de aanvalspatronen te leren en te weten wat de zwakke plekken zijn, wordt het een stuk makkelijker. In onderstaande video wordt getoond hoe je de boss fights kan doorstaan, zelfs zonder schade op te lopen!

 

Geheimen:
Alle cutscenes in Splatoon 3
Wesleye98
63544
Bekijk in deze video alle cutscenes van de singleplayer campaign van Splatoon 3 achter elkaar alsof het een lange film is!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Geheime Drone!!!
Quintjuh
Als je alle levels hebt gedaan is er nog iets te doen in de verhaalmodus. Op de kaart kan je zien in welk gebied je bent geweest en wat je hebt verzamelt, als je alles verzamelt en op elk plekje bent geweest komt er een drone die om de dag spullen voor je zoekt. De prijs van de drone is 999 eitjes.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg