x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeNintendo GBANintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Mario SwitchZoeken in alle Switch All-in-1 pagina's op: avatar

5 zoekresultaten:

Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance
Herbeleef het epische avontuur van Aang!
Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
39.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Avatar: The Last Airbender - Quest for Balance
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
39.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
line
Sonic Forces
Meerdere avatar s maken
Als je een nieuwe game start mag je een avatar maken voor de verhaalmodus. Als je er graag meerdere wil maken is dat in het begin niet mogelijk. Pas wanneer je de verhaalmodus uitspeelt en de credits hebt gezien krijg je de optie om nieuwe avatar s te maken. Je kan dan ook wisselen tussen de avatar s in het avatar Menu.
line
line
line
Fire Emblem: Three Houses
Mijn favoriete spel van 2019.
De Fire Emblem serie, ik dacht ooit dat ik nooit echt erin kon komen. Zelfs na Awakening.
Maar toen kwam Three Houses, en nu ben ik een ware Fire Emblem fan.

In het verhaal ben je een persoon die normaal Byleth heet (maar hij/zij is je avatar en kan alles heten wat je wilt), en steeds wordt toegesproken door een vreemd jong uitziend meisje.

Door het spel kom je te maken met drie (formeel vier) kanten van het land waar je in leeft, en kies je de kant die je het meeste aanspreekt.

Als huurling? Nee, als leeraar. Je bent leeraar op een militaire school, en moet tussen drie clubs of "huizen" kiezen. Elk wordt geleid door de volgende leider van de drie kanten van het land. (Het is ingewikkeld, je zal er zelf achter komen. Dat is toch leuker.)

De gameplay is klassiek Fire Emblem, maar met wat QoL (Quality of Life) verbeteringen. Je kan een beperkt aantal keren de tijd terugdraaien voor als je een fout maakt, en wanneer een vijand één van je eenheden gaat aanvallen wordt het aangegeven. Het is niet moeilijk, maar er is een speciale maddening moeilijkheid om je tot je limieten te pushen.

Er is veel diepte, en doordat je ook leeraar bent heb je veel vrijheid in het kiezen wat je leerlingen zullen worden. Je kan doen wat normaal en logisch is of je kunt je kleine magische meisje opleiden tot gepanserde ridder, ik zeg maak je eigen regels en breek ze als het leuk is.

Al met al is het een leuk spel om mee te beginnen en te kennen, en mijn persoonlijke favoriete spel van 2019. Ik ging erin zonder verwachting, maar ik hield er snel van.

En qua welk huis je moet kiezen? Volg je eigen mening, dat is het best.
Thuiswinkel Waarborg