x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Fire Emblem: Three Houses - Switch All in 1!

Kopen:

Fire Emblem: Three Houses
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
45.49
6 maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Fire Emblem: Three Houses

Afbeelding voor  Fire Emblem Three Houses

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:RPG, Strategie
Uitgebracht:2019
Spelers:1
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:Yeah!
Leeftijd:12+ jaar
EAN:2750106374366
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Fire Emblem Three Houses

Afbeeldingen

Wordt professor van één van de drie huizen en leid je leerlingen op het slagveld!
Wordt professor van één van de drie huizen en leid je leerlingen op het slagveld!
Vecht samen met je leerlingen tegen legers en monsters. Zorg dat iedereen levend terugkomt!
Vecht samen met je leerlingen tegen legers en monsters. Zorg dat iedereen levend terugkomt!
Leer in je vrije tijd leerlingen van andere huizen te kennen, misschien komen ze zelfs naar jouw huis...
Leer in je vrije tijd leerlingen van andere huizen te kennen, misschien komen ze zelfs naar jouw huis...
Elk huis heeft andere leerlingen en een uniek verhaal, kies dus goed na voor welke je kiest!
Elk huis heeft andere leerlingen en een uniek verhaal, kies dus goed na voor welke je kiest!
Afbeelding voor Fire Emblem Three Houses

Links

Beoordelingen voor  Fire Emblem Three Houses

Beoordelingen Fire Emblem: Three Houses

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,6

75
21 jaar
Mijn favoriete spel van 2019.
De Fire Emblem serie, ik dacht ooit dat ik nooit echt erin kon komen. Zelfs na Awakening.
Maar toen kwam Three Houses, en nu ben ik een ware Fire Emblem fan.

Lees meer...
In het verhaal ben je een persoon die normaal Byleth heet (maar hij/zij is je avatar en kan alles heten wat je wilt), en steeds wordt toegesproken door een vreemd jong uitziend meisje.

Door het spel kom je te maken met drie (formeel vier) kanten van het land waar je in leeft, en kies je de kant die je het meeste aanspreekt.

Als huurling? Nee, als leeraar. Je bent leeraar op een militaire school, en moet tussen drie clubs of "huizen" kiezen. Elk wordt geleid door de volgende leider van de drie kanten van het land. (Het is ingewikkeld, je zal er zelf achter komen. Dat is toch leuker.)

De gameplay is klassiek Fire Emblem, maar met wat QoL (Quality of Life) verbeteringen. Je kan een beperkt aantal keren de tijd terugdraaien voor als je een fout maakt, en wanneer een vijand één van je eenheden gaat aanvallen wordt het aangegeven. Het is niet moeilijk, maar er is een speciale maddening moeilijkheid om je tot je limieten te pushen.

Er is veel diepte, en doordat je ook leeraar bent heb je veel vrijheid in het kiezen wat je leerlingen zullen worden. Je kan doen wat normaal en logisch is of je kunt je kleine magische meisje opleiden tot gepanserde ridder, ik zeg maak je eigen regels en breek ze als het leuk is.

Al met al is het een leuk spel om mee te beginnen en te kennen, en mijn persoonlijke favoriete spel van 2019. Ik ging erin zonder verwachting, maar ik hield er snel van.

En qua welk huis je moet kiezen? Volg je eigen mening, dat is het best.
Verberg.
Fire Emblem: Three Houses
Cijfer:
9,9

31493
20 jaar
Een geweldige startegie game
Dit is de eerste Fire Emblem game die ik ooit gespeeld heb en ik moet zeggen dat ik een fan ben geworden door dit spel. Het spel heeft een heel goed verhaal, dat volledig gevoiced is, tot de laatste zin.

Kies 1 van de 3 huizen om 1 van de 4 beschikbare routes te volgen. Het verhaal in elke route is anders en elk huis heeft iets interessants waardoor je je toch afvraagt: wat als ik het andere huis had gekozen? En dan nadat je de eerste route hebt voltooid misschien toch een nieuwe route wil starten om het met een ander huis te spelen.
Lees meer...

De eigenlijke gevechten zijn zoals vorige Fire Emblem games, strategische rpg's. Er is ook een ander deel aan dit spel waar je kan rondlopen in 'the monastary', de plaats waar het grootste deel van het verhaal zich afspeelt en je kan interageren met de andere personages om ze beter te leren kennen en vriendschappen met hen op te bouwen.

Jij neemt de rol in als leerkracht van 1 van de 3 huizen en kan dus zo ervoor zorgen dat elke unit in je klas de exacte klasses en vaardigheden verwerft die jij nodig hebt in je team.

Wil je dat ene karakter van een ander huis toch in je klas? Niet getreurd, je kan ze namelijk uitnodigen om van huis te veranderen.

Klinkt dit allemaal een beetje ingewikkeld? Geen paniek! De game legt alles goed uit en is veel gebruiksvriendelijker voor nieuwe spelers. Zo kan je ervoor kiezen dat perma-death blijft uitgeschakeld en als je een fout hebt gemaakt in het vecht gedeelte, kan je de tijd ook terugdraaien om je fout ongedaan te maken.

Heb je na dit alles nog niet genoeg van deze game? dan kan je altijd nog de DLC kopen dat een vierde huis toevoegt aan de game.
Verberg.
Fire Emblem: Three Houses
Cijfer:
9,5

535
19 jaar
Fire Emblem-gameplay en eigen ervaring
Uit eigen ervaring is dit mijn eerste Fire Emblem-game die ik ooit heb gespeeld.
Je hebt verschillende verhaalroutes die je kan krijgen gebaseerd op welke huis je kiest. De keuzes die jij maakt, hebben dus effect op het verhaal. Het doel van het spel is, dat jij als ex-huurling een van de drie huizen moet kiezen waarbij je die klas dus sterker gaat maken.

Lees meer...
De gameplay is strategisch wat een beetje op een schaak spel lijkt, maar dan hebben zij hun eigen draai eraan gegeven. Als je een nieuw spel begint, heb je de optie hoe moeilijk je het wilt spelen, hierbij heb je ook de optie dat als een karakter doodgaat tijdens het gevecht, dat je dat karakter ook daadwerkelijk kwijt bent. Als je dit niet wilt, kan je die optie gewoon weglaten, maar voor wie een challenge wilt, is dit een goede optie.

Mijn enige nadeel is dat de graphics er niet zo goed uit zien soms, maar op dat punt na is het spel heel erg entertainend, heeft het hele mooie gedetailleerde cut scenes en leuke karakters die je kan verzamelen, en overhalen naar jouw huis als je een karakter van een ander huis wilt hebben.

Voor mijn eerste Fire Emblem-game heb ik hier heel veel tijd in gestopt tijdens de pandemie. Ik raad deze game aan als je het leuk vindt verschillende game routes te spelen en goede strategie wilt toepassen tijdens het vechten.
Verberg.
Fire Emblem: Three Houses
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

21 jaar
Fantastische gameplay met een goed verhaal
Overall is Fire Emblem: Three Houses een goed spel met een goedgeschreven verhaal. De characters zorgen er echt voor dat je geïnteresseerd raakt in het verhaal en de wereld. Wat ik ook geweldig vind, is de replay-value van de game, je kan de game 4 keer uitspelen, 5 keer met de DLC, met allemaal hun unieke maps. De gameplay is uitgebreid met nieuwe classes en weapons, en uiteraard goede map designs. Overall een fantastische game als je van JRPG-games houdt.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Fire Emblem: Three Houses

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches

Easter Eggs en Glitches:
Veel experience points voor je Dancer
Axelmans
1596
Een personage met de Dancer class kan "Dance" gebruiken om een ander personage in dezelfde beurt een tweede actie te laten uitvoeren. Telkens wanneer Dance wordt uitgevoerd, krijgt de Dancer experience points, tot een maximum van 10 keer per gevecht, hierna kan Dance nog steeds gebruikt worden, maar worden de experience points niet meer verkregen. Toch is het mogelijk om de experience points meer dan 10 keer in hetzelfde gevecht te verkrijgen. Wanneer je in een bepaalde beurt de "Auto-Battle" functie gebruikt, zal de "Dance EXP teller" terug op 0 gezet worden. Hierna is het mogelijk om nog eens 10 keer Dance te gebruiken en de experience points te krijgen. Dit trucje kan meerdere keren per gevecht gebruikt worden, en maakt het makkelijk om je Dancer tot een hoog level te krijgen.

Persoonlijke tip:
Twee verschillende routes voor de Black Eagles
Neleke
31493
20 jaar
Wanneer je het huis van de Black Eagles kiest, zijn er 2 mogelijke routes die je kan volgen. Wanneer je niets speciaals doet, zal je de 'Silver Snow' route volgen, maar onder bepaalde omstandigheden kan je een andere route vinden, die iets makkelijker te missen is. Deze route heet 'Crimson Flower'.

Om Crimson Flower te volgen moet je ten minste een C+ support hebben met Edelgard. Daarnaast moet je tussen 8/2 en 22/2 in Explore Mode gaan en Edelgard zoeken. Er zal een speciale dialoog zijn en daar moet je kiezen om haar te volgen. Als je haar in dat moment niet volgt, ga je automatisch over naar de Silver Snow Route.

Daarnaast moet je nog een juiste keuze maken. In het gevecht 'Conflict in the Holy Tomb' moet je ervoor kiezen Edelgard te beschermen.

Als je dit allemaal hebt gedaan, kan je eindelijk de Crimson Flower Route volgen.

Easter Eggs en Glitches:
Byleth bewegen op het loading scherm
Monado Max
2922
Wanneer het spel aan het laden is, kan je een gepixeleerde versie van Byleth op het scherm zien bewegen. Je kan Byleth naar links of rechts laten gaan door je controller te kantelen. Je kan Byleth zelfs laten springen als je op de B-knop drukt.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Makkelijk andere leerlingen recruteren!
Monado Max
2922
18 jaar
Er zullen sowieso studenten van andere huizen zijn, die je in je eigen team wil hebben en gelukkig heb je de optie om bijna elke leerling over te halen om naar jouw huis te komen. Zolang één bepaalde stat (zoals attack of speed) en skill (zoals sword, athority of horse riding) van Byleth hoog genoeg is, kan je de student, die je wil, naar je eigen huis brengen. (De skills en stats die je nodig hebt voor elke leerling vind je op 1:13 in de video.)

Wat het spel je niet vertelt, is dat je stats en skills minder hoog moeten zijn wanneer je een support hebt met de leerling van het andere huis. Vanaf een C-support kan je ze overtuigen met veel lagere stats en skills en vanaf een B-support komen ze vrijwel direct naar je huis, zelfs als je niet de nodige stats of skills hebt!

Hoe kan je een support krijgen met leerlingen die je niet eens hebt vraag je je misschien af? Wel, je kan andere studenten vragen om je te helpen met de missie van de maand, ze zullen je dan de hele maand helpen en dus ook in gevechten die je in het weekend doet. Tijdens die gevechten moet je er voor zorgen dat de student altijd dicht bij Byleth blijft staan. Zorg er dan voor dat ze elkaar vaak genezen of vaak gevechten beginnen, terwijl ze naast elkaar staan. Zo zal je snel elke leerling die je wilt naar je huis kunnen brengen! Iets te verwarrend voor je? Kijk het onderstaande filmpje dan eens!

 

Persoonlijke tip:
Een paar tips om andere leerlingen te rekruteren!
Monado Max
2922
18 jaar
Hier zijn nog een paar dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je leerlingen van andere huizen in je klas probeert te krijgen.

- Edelgard, Dimitri en Claude zullen nooit van klas veranderen. Hubert van de Black Eagles en Dedue van de Blue Lions zullen ook altijd loyaal blijven aan hun klassen. Je kan ze dus alleen gebruiken als je vanaf het begin hun eigen klas hebt gekozen!

- Als je als vrouwelijke Byleth speelt, zal Sylvain zich automatisch bij je aansluiten wanneer je met hem praat.

- Je kan beginnen met rekruteren vanaf chapter 2 en vanaf chapter 12 (of chapter 11 als je Edelgard hebt gekozen) zal het onmogelijk worden om nieuwe studenten te krijgen.

- Wanneer je de Monastery verkent, kan je met andere leerkrachten of andere volwassenen praten om aan "faculty training" te doen. Hiermee kan je Byleths skills verhogen, zodat je makkelijker je gewenste studenten kan krijgen. Dit neemt wel vrije tijd op! In de plaats van de Monastary te verkennen kan je er natuurlijk ook voor kiezen om seminars te organiseren.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2020 - 2023 Mario Switch