x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Octopath Traveler - Switch All in 1!

Kopen:

Octopath Traveler
Bestel vandaag, maandag in huis.
41.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Octopath Traveler

Afbeelding voor  Octopath Traveler

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Avontuur, RPG
Uitgebracht:2018
Spelers:1
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496422165
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Octopath Traveler

Afbeeldingen

Kies een van de acht protagonisten om je avontuur mee te starten. Later kun je een andere kiezen voor een nieuw avontuur!
Kies een van de acht protagonisten om je avontuur mee te starten. Later kun je een andere kiezen voor een nieuw avontuur!
Kies uit aanvallen waar je vijand specifiek gevoelig voor is.
Kies uit aanvallen waar je vijand specifiek gevoelig voor is.
Dit spel heeft een simpele maar erg indrukwekkende 16-bit stijl.
Dit spel heeft een simpele maar erg indrukwekkende 16-bit stijl.
Vecht tegen uitdagende eindbasen.
Vecht tegen uitdagende eindbasen.
Afbeelding voor Octopath Traveler

Links

Beoordelingen voor   Octopath Traveler

Beoordelingen Octopath Traveler

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

37195
20 jaar
Een super mooie RPG
Octopath Traveler is een van de mooiste 16-bitgames die ik al heb gespeeld. De wereld is zorgvuldig opgebouwd en gedetailleerd. Ook de muziek is fantastisch. Ook al is de artstyle van het spel 16-bit, toch kan je in een 3D-omgeving bewegen. Je kiest één van de acht karakters om mee te beginnen. Daarna kan je de andere zeven karakters op je avontuur vinden. Wanneer je hun eerste verhaaldeel voltooit, zullen ze zich aansluiten bij je party. De verhalen van deze karakters zijn ook zeer interessant en er zijn zelfs NPC's die hun eigen verhaal krijgen. Het vechtsysteem is zeer goed en de boss battles zijn uitdagend. Het is een hele goeie game voor RPG-fans!
Cijfer:
9,0


63544
26 jaar
Geweldige RPG met een prachtige HD-2D artstyle
Octopath Traveler is een boeiende RPG die het traditionele genre vermengt met moderne elementen. De game valt op door zijn unieke visuele stijl, waarbij 2D-personages en omgevingen worden gecombineerd met prachtige HD-achtergronden.

Elk personage heeft zijn eigen verhaallijn, vaardigheden en speelstijl, wat zorgt voor een diepgaande en meeslepende ervaring. De turn-based gevechten zijn uitdagend en strategisch, met een innovatief Boost-systeem dat je beloont voor slimme tactieken. Hoewel het verhalende aspect soms wat gefragmenteerd kan aanvoelen vanwege de 8 afzonderlijke verhaallijnen van de personages, biedt het ook een hoge mate van replaywaarde, doordat je verschillende paden kunt verkennen. Over het algemeen is Octopath Traveler een must-play voor fans van het genre die op zoek zijn naar een frisse en meeslepende RPG-ervaring.
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Octopath Traveler

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Geheimen - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
De demo van Octopath Traveler!
Super Dekker
114417
15 jaar
Octopath Traveler is een bijzondere game. Dus dan is het niet raar of je wil zien of het wat voor jou is. Dan kan je altijd de demo uitproberen! De demo in Octopath Traveler is wel goed voor 5+ uur speeltijd dus dan weet je echt of het een game voor jou is!

Easter Eggs en Glitches:
De namen van de hoofdpersonages spellen Octopath
Neleke
37195
Als je de title screen bekijkt komen de hoofdpersonages één voor één in beeld. Deze volgorde is: Ophilia, Cyrus, Tressa, Olberic, Primrose, Alfyn, Therion, H'aanit.

Als je naar de eerste letters kijkt spelt dit de titel van de game, Octopath!

Geheimen:
Geheime job shrines
Neleke
37195
Deze shrines zijn iets anders dan de gewone job shrines. Elke shrine heeft een danger level van level 50, je moet eerst de vijanden verslaan vooraleer je deze geheime jobs kunt krijgen. Deze jobs komen niet voor als primaire jobs.

StarseerShrine of the StarseerHier zul je de Boss Steorra moeten verslaan. Ga naar Western Wispermill Flats in de Flatlands, de ingang is in het noordoosten van het gebied, aan een verborgen helling achter de save point.
RunelordShrine of the RunelordHier zal je Balogar moeten verslaan. Ga naar West Everhold Pass in de Highlands, het is in het zuidelijke gedeelte onder de ingang naar Everhold, voorbij een stenen boog.
WarmasterShrine of the WarbringerHier zal je Winnehild moeten verslaan. Ga naar North Riverford Traverse in de Riverlands, ga naar het zuidwesten en dan zuid over een houten brug naar een grot op een klif.
SorcererShrine of the ArchmagusHier zal je Dreisang moeten verslaan. Ga naar East Duskbarrow Trail in de Woodlands. Ga naar het noorden en bij een paar ruïnes naar het westen, de grot is aan het einde van dit pad.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Job shrine locations
Neleke
37195
Ieder karakter kan een secundaire baan krijgen. Hiervoor moet je de verschillende job shrines vinden. Deze jobs krijg je wanneer je met de shrine interageert, je moet ze enkel vinden.

ClericShrine of the FlamebearerGa naar Western Stillsnow Wilds, het is in het zuidoosten, onder de ingang naar Stillsnow op de zijkant van een helling
ScholarShrine of the SageGa naar Western Noblecourt Flats, in het zuidoostelijke gedeelte van het pad is een grot waar een NPC voor staat.
MerchantShrine of the TraderGa naar Moonstruck Coast, ga vanaf de save point naar het noordwesten. Het ligt dicht bij de kapotte boot.
WarriorShrine of the ThunderbladeGa naar North Stonegard Pass, volg het pad dat naar het zuidwesten gaat, ten weste van Stonegard.
DancerShrine of the Lady of GraceGa naar Northern Wellspring Sands, de shrine is in een grot na een smalle doorgang in het westelijke gedeelte
ApothecaryShrine of the HealerGa naar East Saintbridge Traverse, neem de route naar het zuidoosten.
ThiefShrine of the Prince of ThievesGa naar South Quarrycrest Pass, het bevindt zich in een grot onder de meest westelijke brug.
HunterShrine of the HuntressGa naar East Victors Hollow Trail. Ga eerst naar het noorden en dan naar het oosten door een smalle doorgang.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg