x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Gamepad Controller Third Party - Switch Hardware All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Gamepad Controller Third Party is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs error euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Gamepad Controller Third Party

Afbeeldingen voor  Gamepad Controller Third Party

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Gamepad Controller Third Party

Links

Beoordelingen voor   Gamepad Controller Third Party

Beoordelingen Gamepad Controller Third Party

1 beoordeling - cijfer 9,0

114417
17 jaar
Fantastische Controller!
Gamepad Controller Third Party is 1 van de beste controllers die ik in tijden heb gezien voor de Nintendo Switch. Het lost alle problemen op die je hebt met de Nintendo Switch Joy-Con Controllers in handheld mode.

Om te beginnen bij de grote van de controllers. De Gamepad Controller Third Party is veel groter dan de originele Nintendo Switch Joy-Con Controllers. Dit is voor iemand met redelijk grote handen erg fijn. Ook zijn de knoppen erg groot en heerlijk om in te drukken.
Lees meer...

Ook heeft de controller HD-Rumble. De Rumble is zeer heftig, dit kan je zien als een plus en een minpunt. Voor games als Super Smash Bros. Ultimate en Stardew Valley is dat erg fijn. Maar andere games zoals Mario Kart 8 Deluxe waardoor het driften er veel rumble word gebruikt, kan het wat minder fijn zijn.

Ook is de rechterpookje verplaatst naar boven, en is hij dus omgewisseld met de A-B-X-Y-knoppen. Dit is vooral voor schooters een voordeel, denk aan Fortnite en Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville.

Conclusie raad ik Gamepad Controller Third Party aan? Zeker weten! De controller heeft ook zo zijn nadelen, maar het is absoluut de beste manier om te handheld gamen op de Nintendo Switch!
Verberg.
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Switch Hardware beschrijving Gamepad Controller Third Party

Beschrijvingen

3 beschrijvingen

Super Dekker
114417
Wat is de Gamepad Controller Third Party?
De Gamepad Controller Third Party is een controller gemaakt voor handheld gaming op de Nintendo Switch. De controller exclusief te gebruiken in handheldmode, en is dus niet te gebruiken voor de TV. De Gamepad Controller Third Party heeft alle functies van een standaard controller met een paar handige extra´s.

Turbo-stand
De controller heeft zoals eerder genoemd allemaal handige extra funties. Zo is hier Turbo-stand. Met Turbo-stand kan je een knop met 1 klik meerdere keren laten activeren. Zo hoef je maar 1x ZL-knop in te drukken, en hij doet het zolang jij de knop ingedrukt houdt. Zo hoef je niet veel moeite te doen bij games als Mario Party Superstars! Om Turbo-stand te activeren houd je de Turbo-knop in, en druk je eenmalig op de knop die je wilt gebruiken. En nu staat Turbo-stand aan! Om de knop te deactiveren druk je simpel weer op de Turbo-knop en druk je op de knop die je hiervoor eenmalig hebt ingedrukt.

Auto-stand
Ten slotte beschikt de Gamepad Controller Third Party ook nog over een Auto-stand. Deze Auto-stand laat je een knop activeren terwijl je deze niet ingedrukt houd. Zo hoef je een de A-knop niet het gehele potje vast te houden bij bijvoorbeeld Mario Kart 8 Deluxe. Om Auto-stand te activeren houd je de Auto-knop in, en druk je eenmalig op de knop die je wilt gebruiken. En nu staat Auto-stand aan! Om de knop te deactiveren druk je simpel weer op de Auto-knop en druk je op de knop die je hiervoor eenmalig hebt ingedrukt.

Super Dekker
114417
Hoe sluit ik mijn Gamepad Controller Third Party aan?
De Gamepad Controller Third Party is heel makkelijk aan te sluiten. Zo schuif je het schermpje van de Nintendo Switch in de houder van de Gamepad Controller Third Party. Soms kunnen er mogelijke complicaties optreden hiermee. Als de controller na deze stap nog niet verbonden is moet je de volgende dingen doen.

Wat te doen als de Gamepad Controller Third Party niet verbind?
In bijna alle gevallen heeft het te maken met je instellingen. Stap 1 is om naar je systeeminstelling te gaan, deze staan rechtsonder naast de aan/uit-knop. Stap 2 is om het kopje ¨Controllers en sensoren¨ te zoeken. Hier kan je blokje vinden met de tekst ¨Kabelverbinding met Pro-controller¨. Deze moet je aanzetten, op deze manier kan de Gamepad Controller Third Party verbinding maken met het systeem. Als dit niet werkt is er nog een eventuele stap 3, dit is een controller update uitvoeren. Het blokje ¨Controller update uitvoeren¨ is te vinden bij het kopje ¨Controllers en sensoren¨ van stap 2. Als je de controller update hebt uitgevoerd dan is het handig om stap 2 te herhalen. Hoogstwaarschijnlijk werkt je controller nu, en ben je klaar om te spelen!

Super Dekker
114417
Wat zijn de specificaties van de Gamepad Third Party?
Het is erg lastig om de specificaties van controllers online te vinden. Om die reden is hier een lijst met data en informatie over de Gamepad Third Party.

Specificaties Gamepad Third Party
Speelbaar in TV-modus Nee
Adjustable knoppen Nee
Turboknop Ja
Autoknop Ja
HD-Rumble Ja
NFC-Reader Nee

Meer weten over de controllers? Klik dan hier!

Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Afbeelding voor Gamepad Controller Third Party

Links

Thuiswinkel Waarborg