x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Hori Switch Pro Controller Wireless - Nintendo Switch

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Hori Switch Pro Controller Wireless - Yoshi in Doos is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs error euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Hori Switch Pro Controller Wireless

Afbeeldingen voor  Hori Switch Pro Controller Wireless

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Hori Switch Pro Controller Wireless

Links

Beoordelingen voor   Hori Switch Pro Controller Wireless

Beoordelingen Hori Switch Pro Controller Wireless

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

654
33 jaar
Geen rumble; verder de beste controller!
De Hori Switch controller is nieuw bijna net zo duur als de originele Nintendo Switch Pro Controller. Krijg je voor je geld een goede controller?

Deze controller ligt erg goed in de hand doordat het plastic gedeelte waar je de controller vast houd van een bijna kleverig soort materiaal is gemaakt. Waar je bij andere controllers nog wel eens met zweethanden een glibberige controller kreeg is dat bij de Hori Wireless Pro controller niet het geval. Erg prettig!
Lees meer...

De controller voelt erg licht aan. Maar de interne batterij is sterk. De controller mist wel een rumble functie, het valt me op dat er erg weinig controllers nog trillen voor de Switch. (Kies de Battletron controller als je graag een goede rumble controller wilt!)

Het koppelen aan de Switch gaat niet altijd even gemakkelijk met bluetooth controllers. Via USB wordt de controller niet gekoppeld. Deze Hori controller kun je gelukkig vrij makkelijk connecten door op het sync knopje te klikken.

Bijzonder is dat deze Hori controllers ook motion control functies hebben. Dat kom je eigenlijk nooit tegen in Pro Controllers.

De knoppen werken erg lekker en de vrijheid van een draadloze controller maken dit voor mij een top controller!
Verberg.
Hori Switch Pro Controller Wireless
Cijfer:
9,0

3102
43 jaar
Draadloze Hori Switch Pro-controller heeft de voorkeur boven Joy-Con
De Hori Switch Pro Controller Wireless voor de Nintendo Switch is verkrijgbaar in leuke opdrukken, maar ook gewoon in een effen kleur. Bij ons thuis heeft draadloos toch wel de voorkeur. De eerste keer goed opletten met aansluiten, maar daarna heb je geen gedoe meer met snoeren. De batterij gaat lang mee en raakt niet snel leeg, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Bij de meeste spellen thuis heeft de Hori Switch Pro Controller de voorkeur boven de Joy-Con of de bedrade controller. Het comfort en de grip van deze controller zijn geweldig, vooral tijdens langere speelsessies. Daarnaast merk ik dat de knoppen en de analoge sticks nauwkeuriger aanvoelen, wat een groot verschil maakt bij snelle actiespellen.

De Hori Switch Pro Controller is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele draadloze controller voor de Nintendo Switch. De batterijduur en het gemak van draadloos spelen maken het een waardevolle aanvulling op je gaming setup. Echt een aanrader!
Cijfer:
8,8


65360
26 jaar
Uitstekende grip en knoppen, draadloos gemak
Ik vind de Hori Switch Pro Controller Wireless voor de Nintendo Switch echt fijn in gebruik. Hij ligt goed in de hand, en de knoppen reageren perfect en voelen fijn om in te drukken. Het draadloze aspect is superhandig, zeker als je op de bank wilt gamen. Het aansluiten is eenvoudig, en de batterijduur is prima. Al deze punten maken deze Hori Switch Pro Controller een ideaal alternatief voor de reguliere Nintendo Switch Pro Controller en perfect voor lange speelsessies.

Wat ik ook leuk vind, zijn de verschillende kleur- en thema-opties die beschikbaar zijn. Zo is er voor iedereen wel een variant die persoonlijk in de smaak valt.
Cijfer:
8,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Switch Hardware beschrijving Hori Switch Pro Controller Wireless

Beschrijvingen

1 beschrijving

Wibe Huberts
3102
Hoe sluit je een draadloze Hori Switch Controller aan?
Zorg ervoor dat je Nintendo Switch is ingeschakeld en zich in het hoofdmenu bevindt.

1. Ga naar "Controllers" te vinden onder aan het scherm
2. Selecteer "Speelstijl/volgorde wijzigen".
3. Druk en houd de synchronisatieknop (klein rondknopje naast de USB-C ingang) op de Hori Switch Pro Controller ingedrukt totdat de LED-lampjes beginnen te knipperen.
4. De Nintendo Switch zou de controller automatisch moeten herkennen en ermee verbinden. Zodra de verbinding is gemaakt, zullen de LED-lampjes stoppen met knipperen en constant blijven branden.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Afbeelding voor Hori Switch Pro Controller Wireless

Links

Thuiswinkel Waarborg