x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Switch All in 1!

Zelda: Breath of the Wild breekt alle Zelda-conventies met een prachtige open wereld en verdient de Meesterwerk-titels.
Professionele beoordeling: 10 - Lees de review!

Kopen:

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Bestel vandaag, maandag in huis.
45.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
The Legend of Zelda: Breath of the Wild in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag, maandag in huis.
42.99
€ 38.49korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Afbeelding voor  The Legend of Zelda Breath of the Wild

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2017
Spelers:1
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:Yeah!
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496420031
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  The Legend of Zelda Breath of the Wild

Afbeeldingen

Link en zijn queeste om het eeuwenoude kwaad te verslaan.
Link en zijn queeste om het eeuwenoude kwaad te verslaan.
Vijanden zoals de Bokoblins kun je op vele manieren aanvallen en verslaan.
Vijanden zoals de Bokoblins kun je op vele manieren aanvallen en verslaan.
Ga op een magische reis om het land Hyrule te redden.
Ga op een magische reis om het land Hyrule te redden.
Ontdek in Link's herinneringen wat er is gebeurd met het land Hyrule.
Ontdek in Link's herinneringen wat er is gebeurd met het land Hyrule.
Beoordelingen voor   The Legend of Zelda Breath of the Wild

Beoordelingen The Legend of Zelda: Breath of the Wild

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,8

2542
40 jaar
Dit spel is groots, heel groots!
De game begint op een platteau. Je leert Link en zijn eigenschappen kennen in verschillende terreinen.
En dan kom je er achter dat de wereld nog veel groter is. Je ontdekt een hele wereld en gaat echt op reis om de legende de ontdekken.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

37195
20 jaar
Beste zelda game ooit gemaakt
Dit spel is precies wat de Zelda serie nodig had. Breath of the wild is een open world game. Een groots avontuur waar niets moet en alles mag. Verken de grote map van Hyrule, ontdek de vele shrines en koroks die verstopt zitten. Beklim bergen, zwem in een rivier, doe side quests en nog veel meer.

Deze game heeft ook DLC die je kan bijkopen en een prequel verhaal in Age of Calamity. Ook krijgt het een vervolg in Breath of the Wild 2, waardoor deze serie een heuze trilogie wordt. Een must have voor iedereen die een switch heeft!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

3034
18 jaar
Fantastische en unieke open-world game
BOTW wordt sinds het is uitgekomen in 2017 door veel mensen gezien als een meesterwerk. Toen ik zelf eindelijk een Switch heb gekocht was dit de eerste game die ik had en ik had maandenlang geen andere games nodig omdat ik zoveel te doen had in de wereld van Hyrule.

Het is fantastisch hoeveel vrijheid deze game je geeft. Ik heb het hier niet alleen over het verkennen van de wereld, maar ook over hoe je de game uitspeelt. Je kan al je wilt de final boss verslaan zonder de master sword te vinden of zelfs kort nadat je de game bent begonnen, met maar 3 hartjes.
Lees meer...

De manier waarop het verhaal verteld wordt is ook heel uniek. Link wordt na 100 jaar slapen wakker, zonder al zijn herinneringen. Door tegen bepaalde mensen te praten of bepaalde plaatsen terug te zien begint hij zich dingen te herinneren, wat we kunnen zien en horen in verschillende cutscenes. Dit is de allereerste Zelda game waarin er echte voice acting is. Hoewel er geen Nederlandse stemmen beschikbaar zijn, is er wel Nederlandse ondertiteling en daarbuiten zijn er buiten Engels en Japans nog verschillende talen beschikbaar voor de stemmen.

Zelfs na de final boss te verslaan is er nog veel te doen, alleen vind ik niet per se dat het allemaal de moeite is om te doen. De 120 shrines zijn allemaal uniek en geven nuttige beloningen, maar de 900(!) Korok seeds zijn bij lange niet de moeite waard om allemaal te verzamelen, vooral als je in gedachte houdt dat ze na geen goede beloningen meer geven na een tijdje. Gelukkig is het natuurlijk niet verplicht om ze allemaal te verzamelen en dankzij het grote aantal zal het nooit te moeilijk zijn om er genoeg te verzamelen voor upgrades.

Breath Of The Wild heeft zijn titel als meesterwerk meer dan verdiend. Het spel is perfect voor beginners, terwijl het nog steeds leuk kan zijn voor Zelda fans die al meerdere games hebben gespeeld.
Verberg.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

1783
29 jaar
Beste open wereld game ooit op switch
Dit is 1 van de eerste, op het moment dat ik dit spel speelde, open-wereld game.

Je word wakker als link maar die is zijn geheugen kwijt. Je komt een oude man tegen en leert de basis van het spel, wat ik niet zo moeilijk vond.
Lees meer...

Daarna zal je hyrule moeten gaan redden van de kwaadaardige Ganon.

Je reist door verschillende gebieden waar je je zal moeten aanpassen aan het klimaat. Warmtewerende kleren rond de vulkaan en hele dikke kleren in besneeuwde gebieden die je kan kopen in verschillende shops of kan krijgen door side quests te doen.

Je moet tempels zoeken en daarin een soort "puzzel" uitvoeren met krachten die je in de verhaallijn krijgt. Door het voltooien van tempels krijg je spirit orbs, die je kan inwisselen voor meer stamina of meer hartjes in het spel waardoor je minder snel doodgaat.

Het vechtsysteem is simpel, maar je hebt heel veel verschillende wapens die elk hun pro’s en contra’s hebben. Het is dus uitzoeken welk wapen het beste wordt gebruikt tegen een vijand. De wapens degraderen ook, en gaan soms snel stuk.

In het begin heb je een bepaald aantal plaatsen voor wapens en kledij maar deze kan je vergroten door zogenaande korok zaadjes in te wisselen bij Hestu, de verzamelaar van korok zaadjes.

Deze zaadjes vind je letterlijk overal! Onder stenen, door puzzels op te lossen door bv stenen terug te plaatsen in een onvolledige cirkel, of door achter een wegvliegende bloem te lopen.. Echt letterlijk overal als je weet dat er in totaal 900 verstopt zitten over heel je map. Daar ben je wel even zoet mee.

Dit in combinatie met 120 tempels, 76 side- quests en 15 main quests, maken The Legend of Zelda: Breath of the Wild een spel waar je met 200 uur zeker niet toekomt, zeker niet met de uitbreidingspas die je er ook nog eens online bij kan bijkopen.

Na 170 uur spelen ligt het spel nu even aan de kant maar het is een game die ergens bovenaan mijn lijstje staat en daar zeker niet snel zal verdwijnen!
Verberg.
Cijfer:
10

657
28 jaar
Prachtig, prettig en perfect
Om een lang verhaal kort te maken, het is simpelweg een prachtige game.
Een mooie en, nog belangrijker, nieuwe omgeving, maken dit één van mijn favoriete Switch games.
Er komt tactiek bij kijken, je kunt niet simpelweg door het verhaal racen. Je kunt echt genieten van alles aan deze game. Een mooie open wereld game met een steengoed verhaal. Zo krijgen wij de games niet vaak afgeleverd vanaf dag 1. Het probleem dat ik vaak ondervind met Nintendo games is dat ik na een kleine week al volledig door een game ben. Breath of the Wild is een prachtgame die je maanden lang boeit en waar je ook al die tijd vooruit kunt.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,3

3003
20 jaar
Erg leuk spel
Dit is (in mijn ogen) het allerbeste spel voor de Switch! Ook als je nog nooit Zelda hebt gespeeld kan je prima met deze Zelda beginnen en heel veel plezier uit het spel halen. Het spel zit boordevol kleine geheimpjes en details en er valt altijd wel nog iets meer te ontdekken. Je mag zelf kiezen in welke volgorde je bijvoorbeeld de Titaan-uitdagingen of de tempels doet en daarnaast is er open wereld die je in alle vrijheid mag verkennen.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

45
22 jaar
Goed
Ik heb dit spel gekocht, omdat het wel leuk leek en ik hoorde dat de open world style van Zelda BotW anders is, dus ik koop de game en ben nu verslaafd. Er zijn zoveel dingen te doen. versla Ganon, zoek nieuwe wapens, gewoon rondlopen en alle quests doen. En dan is de DLC er ook nog. Ik zou wel aanraden om de DLC pas te kopen wanneer je wat verder in het spel zit, anders verpest het het begin. Maar voor de rest is het een top spel, een aanrader voor Zelda-fans en niet-Zelda-fans!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,5

1160
21 jaar
Super!
Ge-wel-dig! Ik ben al fan van Zelda sinds ik begon te lopen. Op het begin was ik bang wat de open wereld met de Zelda-reeks ging doen. Toen ik deze game voor het eerste opstartte, was ik sprakeloos over hoe mooi de wereld is en wat er allemaal te doen is. Het verhaal is prachtig maar het had wel iets meer gemogen.. gelukkig voegen de andere games (Age of Calamity) en Tears of the Kingdom heel veel toe aan het verhaal. Je raakt niet uitgespeeld.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
10

114417
14 jaar
Haast foutloos!!
Dit spel is grootst!! Er is zoveel om te ontdekken en zo veel puzzels om op te lossen. Je kan echt uren in dit spel stoppen. Ik heb zelf wel 130 uur in dit spel zitten. Dus verwacht genoeg om te beleven. Als je van open world-games houdt, is dit een must have!! En stel, je bent niet zo van open world-games, geef deze een kans, want hij is echt geweldig!!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Cijfer:
9,9
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 7 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips

Geheimen:
Alle locaties van de herinneringen
Monado Max
3034
Doorheen de game moet je twaalf "memories" verzamelen gebaseerd op een paar foto's die je in de Sheikah Slate kan vinden. Zodra je ze alle twaalf hebt gezien zal je één laatste locatie moeten vinden om de laatste memory vrij te spelen. Deze video laat alle locaties zien en maakt het duidelijker door de plaatsen op de kaart aan te duiden!

 

Geheimen:
Alle korok zaadjes!
Super Dekker
114417
Bekijk alle korok zaadjes in The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

 

Geheimen:
De zand- en sneeuwlaarzen krijgen
Monado Max
3034
In de Gerudo desert kan je iemand vinden die je de de sneeuwlaarzen geeft als je hem wil helpen. Hij wil een standbeeld in de bergen zien. Als je naar hem terug komt met de juiste foto zal hij je zijn Zandlaarzen geven in ruil voor de sneeuwlaarzen. Als je daarna nog eens met hem praat zal hij je vragen om hem een foto te laten zien van het zwaard van het standbeeld. (de locatie kan je zien op 4:35 in het filmpje) Als je dit kan doen zal hij je zijn sneeuwlaarzen voor altijd aan jou geven. De Zandlaarzen zullen je makkelijker door het zand laten lopen en de sneeuwlaarzen zullen hetzelfde doen voor plaatsen met hoge sneeuw. Dit filmpje laat het hele proces zien.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Alle shrine locations
Neleke
37195
20 jaar
Breath of the wild heeft maar liefst 120 shrines, dus als je ze allemaal wilt vinden, kan je misschien wat hulp gebruiken:
shrine maps

Persoonlijke tip:
Eindbazen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild!
Super Dekker
114417
15 jaar
Bekijk hier alle eindbazen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

 

Geheimen:
Dingen die je nog niet wist over The Legend of Zelda: Breath of the Wild!
Super Dekker
Hier zijn een paar dingen die je nog niet wist over The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

 

Easter Eggs en Glitches:
Trials of the Sword snel en gemakkelijk
Maarten
283
De Trials of the Sword zijn vrij moeilijk. Indien je deze snel en zonder problemen wil voltooien, kan je aan de hand van dit filmpje een eenvoudige glitch uitvoeren. Hierdoor kan je heel gemakkelijk jouw Master Sword upgraden!

 

Easter Eggs en Glitches:
Over Hyrule vliegen met Bullet Time Bounces!
Monado Max
3034
Met een glitch genaamd de ’Bullet Time Bounce’ kan je van monsters af stuiteren en zo over grote delen van Hyrule vliegen! Het enige wat je nodig hebt, is een vijand zoals een Bokoblin, een schild en een boog. In deze video wordt alles stap voor stap uitgelegd.

 

Geheimen:
Alle Fairy Fountains
M
35
Fairy Fountains zijn belangrijk om je armor sets te upgraden en het is aangeraden dit zo snel mogelijk te doen (vooral bij cold/heat resistance sets).

 

Geheimen:
The Lord of the Mountain
Neleke
37195
The Lord of the Mountain is een geheimzinnig wezen dat zich graag verstopt op Satori Mountain. Je kan hem jammer genoeg niet registreren als Mount, maar je zult een foto van hem nodig hebben als je jouw compendium wilt vervolledigen. De volgende video toont precies wat de condities zijn om hem te vinden.

 

Easter Eggs en Glitches:
Toffe glitches in The Legend of Zelda: Breath of the Wild!
Super Dekker
114417
Bekijk hier heel wat glitches in The Legend of Zelda: Breath of the Wild in een leuke compilatie. Probeer ze zelf uit het is super leuk om te doen! Veel succes!

 

Geheimen:
Zeldzame Amiibo drops
Alice
66106
Door een van onderstaande Amiibo in te scannen heb je de kans om een zeldzaam item te krijgen. Je kan elke Amiibo eenmaal per dag inscannen.

Tunic of Twilight (Armor Set)Super Smash Bros Link of Twilight Princess Link
EponaSuper Smash Bros Link of Twilight Princess Link
Sheiks MaskSuper Smash Bros Sheik
Sword of the Six SagesSuper Smash Bros Ganondorf
Fierce Deity (Armor Set)Majoras Mask Link
Fierce Deity SwordMajoras Mask Link
Goddess SwordSkyward Sword Link
Tunic of the Sky (Armor Set)Skyward Sword Link
Traveler’s Saddle and BridleBreath of the Wild Rider Link
Tunic of the Hero (Armor Set)30th Anniversary 8-bit Link
Sword30th Anniversary 8-bit Link
Sea-Breeze Boomerang30th Anniversary Wind Waker Link of Super Smash Bros Toon Link
Tunic of the Wind (Armor Set)30th Anniversary Wind Waker Link of Super Smash Bros Toon Link
Heros Shield30th Anniversary Wind Waker Link
Tunic of Time (Armor Set)30th Anniversary Ocarina of Time Link
Biggorrons Sword30th Anniversary Ocarina of Time Link
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg