x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Mario Kart 8 Deluxe - Switch All in 1!

Mario Kart 8 Deluxe is de perfecte Mario Kart-ervaring voor jong en oud dankzij veel multiplayer-content en geweldige gameplay.
Professionele beoordeling: 9,8 - Lees de review!

Kopen:

Mario Kart 8 Deluxe Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 44.99
6 maanden garantie
Nieuw en gesealed
Mario Kart 8 Deluxe Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
39.99
€ 31.99
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Kart 8 Deluxe

Afbeelding voor  Mario Kart 8 Deluxe

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Race
Uitgebracht:2017
Spelers:1-4
Spelers Local:1-8
Spelers Online:1-12
Leeftijd:3+ jaar
Controllers:JoyCon,
Pro Controller,
Wheel
Speelstijl:Op de TV,
Op tafel,
In de hand
Taal:Nederlands
amiibo:Yeah!
EAN:0045496420277
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Mario Kart 8 Deluxe

Afbeeldingen

Mario Kart 8 Deluxe komt met alle DLC van de Wii U game én nieuwe personages, zoals de Inklings!
Mario Kart 8 Deluxe komt met alle DLC van de Wii U game én nieuwe personages, zoals de Inklings!
<a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Kart_8 target = _blank>Mario Kart 8</a> bracht in 2014 de Mario Kart-reeks naar nieuwe hoogtes dankzij anti-zwaartekracht. Dat is nu niet anders!
Mario Kart 8 bracht in 2014 de Mario Kart-reeks naar nieuwe hoogtes dankzij anti-zwaartekracht. Dat is nu niet anders!
Race met tot wel 4 spelers op één Nintendo Switch-systeem!
Race met tot wel 4 spelers op één Nintendo Switch-systeem!
De Battle Mode is geheel opgepoetst met nieuwe modes én Battle Tracks! Gegarandeerd plezier en hectiek!
De Battle Mode is geheel opgepoetst met nieuwe modes én Battle Tracks! Gegarandeerd plezier en hectiek!
Beoordelingen voor  Mario Kart 8 Deluxe

Beoordelingen Mario Kart 8 Deluxe

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

1395
22 jaar
Must-have game voor de Switch
Mario Kart 8 Deluxe is de uitgebreide versie van Mario Kart 8 voor de Wii U die in 2014 uitkwam.

In Mario Kart race je tegen elkaar in verschillende Cups. Voor de race kan de speler een karakter kiezen en zelf een kart/bike samenstellen. Per Cup rijd je 4 verschillende banen. In Mario Kart 8 Deluxe zijn er totaal 12 Cups (dus 48 verschillende banen). Alle Cups komen in 5 verschillende niveaus 50cc, 100cc, 150cc, 150cc Mirrored en 200cc. Voor iedere speler dus altijd een passend niveau! Tijdens de battle kun je items en munten oppakken. Met de items kun je tegenstanders dwarszitten of zelf een speed boost krijgen.
Lees meer...

Ondanks dat het spel praktisch hetzelfde is als voor de Wii U zijn er duidelijk veel dingen aan toegevoegd. Alle karakters/banen van de Wii U DLC zitten nu standaard in het spel. Ook de Battle Mode heeft een flinke upgrade gekregen. De Wii U-versie had een zeer teleurstellende Battle Mode. Mario Kart 8 Deluxe heeft 5 verschillende gamemodes en ook nieuwe banen om deze op te spelen; een grote upgrade.

Voor jonge of casual bestuurders is ook Smart Steering toegevoegd aan het spel. Met Smart Steering stuurt het spel de kart bij wanneer je van de baan dreigt te rijden (zeer handig als je bij Rainbow Road steeds van de baan valt). Smart Steering kan je per speler aan of uitzetten.

Als je Nintendo Switch Online hebt, kun je ook nog met maximaal 2 spelers (lokaal) tegen spelers van over de hele wereld spelen.

Ik vind Mario Kart 8 Deluxe zeker een must voor elke Switch-eigenaar. Het is geschikt voor alle leeftijden en verschillende speelniveaus. Ook heeft dit spel van alle Mario Kart-games de meeste Cups/banen. Het is een super leuke co-op game die je met de Switch dus makkelijk overal mee naar toe neemt.
Verberg.
Cijfer:
9,5

1379
18 jaar
Geweldige upgrade over de Wii U versie
Mario Kart 8 Deluxe is een geüpgrade versie van het op de Wii U verschenen Mario Kart 8. Houd dit dan in dat mensen die het spel al op de Wii U gespeeld hebben het hier op Switch over moeten slaan? Zeer zeker niet!

Mario Kart 8 Deluxe bevat alle DLC uitgebracht op de Wii U versie. Daar bovenop voegt het ook nog eens meerdere geliefde karakters toe, waaronder King Boo, Dry Bones, Bowser Jr en de Inklings van Splatoon.

De grootste upgrade vind je echter niet in de karakters, maar in de volledig nieuwe battle mode. De battle mode op Wii U was zeer matig, slechts één modus en alleen op banen van de game zelf. Hier in 8 Deluxe heb je grootse variatie om uit te kiezen, een totaal van 5 modes en 8 battle arena's speciaal ontworpen voor battle mode, 4 nieuwe en 4 van oudere games in de serie.
Cijfer:
9,5

245
16 jaar
De definitieve Mario Kart
Mario Kart 8 op de Wii U was fenomenaal en deze Deluxe versie maakt het nog zo veel beter. Met meer characters en een oneindig keer betere battle mode is dit niet alleen de beste, maar eigenlijk de enige echte manier om de gamete ervaren.
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

10387
20 jaar
Zeer leuk met alle DLC
Deze game werd oorspronkelijk uitgebracht op Wii U, maar deze versie heeft alle beschikbare DLC en battle mode is terug!

Als je Nintendo online hebt kan je ook tegen speler van over de hele wereld racen. Wat ik eigenlijk een beetje jammer vind is dat alle karakters, behalve gold mario, beschikbaar zijn van de start, je moet ze dus niet vrijspelen. Sommigen vinden dit misschien super, maar persoonlijk vond ik het steeds leuk om de karakters vrij te spelen.

Niet te min een fantastische Mario kart, met leuke tracks en heel veel personages. Veel van DLC karakters zijn niet eens Mario karakters! Je kan als een Inkling, een Villager, Isabelle of als Link racen!

Zeer leuk en zeker met vrienden of familie!
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
8,5

40
41 jaar
Insta-buy!
Mario Kart 8 Deluxe bevat alle 48 circuits en alle personages uit Mario Kart 8 (Wii U). Tot 8 spelers kunnen in lokale multiplayerstand de strijd aangaan, online kun je zelfs tegen 11 spelers racen!

Mario Kart 8 Deluxe is een top-game om met vrienden of familie te spelen. Degene die het beste kan driften heeft het meeste kans om te winnen. Maar ook met voorwerpen kun je de wedstrijd naar je hand zetten!
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Kart 8 Deluxe

Tips en geheimen, cheats en codes

11 tips: 5 Geheimen - 4 persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Vrijspelen van alle Gold elementen.
Alice
19654
Je kan Gold Mario, Gold glider, Gold standard kart en Gold tires vrijspelen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Gold MarioBehaal de eerste plek in alle 12 200cc cups.
Gold gliderBehaal 5000 muntjes in totaal
Gold standard kartBehaal minimaal 1 ster in elke cup in Mirror mode.
Gold tiresVersla alle Staff ghost in Trial mode 150cc.

Geheimen:
Snelste manier om muntjes te verzamelen
Wesleye98
42655
In Mario Kart 8 Deluxe verzamel je muntjes op de baan en uit itemboxes om kartonderdelen vrij te spelen. De snelste manier om zoveel mogelijk gouden munten bij elkaar te harken wordt in de video uitgelegd.

 

Persoonlijke tip:
Blauwe schilden!
Super Dekker
71536
14 jaar
Altijd al een blauw schild er uit willen rijden? Nou dat kan! Als je een mushroom precies op het goede moment gebruik kan je ontsnappen aan het blauwe schild.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Alle shortcuts!
Wesleye98
42655
De weg afsnijden en geheime korte routes zijn een must voor elke Mario Kart-game. Mario Kart 8 Deluxe is geen uitzondering en barst van de shortcuts. Ze zijn allemaal verzameld in onderstaande video. Doe er je voordeel mee en win vanaf nu elke race!

 

Geheimen:
Vrij te spelen onderdelen voor de kart
Alice
19654
Tijdens het spelen van Mario Kart 8 Deluxe verzamel je coins. Met jouw totale aantal behaalde coins speel je onderdelen vrij voor jouw kart. In totaal zijn er 52 onderdelen vrij te spelen naast de Gold onderdelen. De laatste van de 52 onderdelen speel je vrij bij 3100 coins in totaal.

Persoonlijke tip:
Zo krijg je altijd een banaan of schild op de eerste plek
Loqman
35
16 jaar
Ben jij het ook zat om alleen maar muntjes te krijgen op de eerste plek? Hier is een tip! Als je een muntje hebt gekregen, dan moet je die gewoon lekker vasthouden en niet gebruiken. Je volgende item is dan een schild of een banaan! Je kan namelijk NOOIT twee muntjes tegelijkertijd hebben!

Persoonlijke tip:
200cc Short Cuts!
Super Dekker
71536
14 jaar
Hier zijn een paar ongelofelijke short cuts die je kan doen op 200cc in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

 

Geheimen:
Vrijspelen van Race suits
Alice
19654
Door het gebruiken van bepaalde amiibo kan je Mii Race Suits vrijspelen. Elk suit is van een bekende serie of personage zoals Mario, Luigi, Animal Crossing en PAC-MAN. Je hoeft alleen een amiibo van dat personage of serie in te scannen om de suit vrij te spelen.

Alle race suits:
Animal Crossing, Bowser, Captain Falcon, Donkey Kong, Fox, Kirby, Link, Luigi, Mario, Mega Man, PAC-MAN, Peach, Pikmin, Rosalina, Samus, Sonic, Splatoon, Toad, Wario en Yoshi.

Persoonlijke tip:
Retrobaan vergelijking!
Super Dekker
71536
15 jaar
Mario Kart 8 Deluxe heeft super veel retrobanen uit oudere Mario Kart-versies. Dan is het ook niet raar dat de banen erg zijn veranderd na die tijd. Bekijk hier alle banen tegenover hun originele voorganger.

 

Easter Eggs en Glitches:
Lekker wat glitches!
Super Dekker
71536
In Mario Kart 8 Deluxe zitten nog heel wat glitches. Lekker out of bounds kunnen gaan of koprollen maken op de blauwe glider schans. Bekijk het filmpje en probeer het zelf uit. Het is super leuk om te doen! Veel succes!

 

Easter Eggs en Glitches:
Een zelf rijdende auto?
Super Dekker
71536
Voordat je denkt: huh? Ja, je kan de auto zelf laten rijden in Mario Kart 8 Deluxe. Als je alle hulpmiddelen aanzet, zoals automatisch gasgeven en automatisch sturen, gaat de auto echt van zelf. Bekijk het in dit filmpje en probeer het zelf zeker uit!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2017 - 2021 Mario Switch