x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Mario Kart 8 Deluxe - Switch All in 1!

Mario Kart 8 Deluxe is de perfecte Mario Kart-ervaring voor jong en oud dankzij veel multiplayer-content en geweldige gameplay.
Professionele beoordeling: 9,8 - Lees de review!

Kopen:

Mario Kart 8 Deluxe
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
49.49
44.49aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Mario Kart 8 Deluxe in Buitenlands Doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
46.49
€ 41.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Kart 8 Deluxe

Afbeelding voor  Mario Kart 8 Deluxe

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Race
Uitgebracht:2017
Spelers:1-12
TV-stijl:1-4 spelers
Tafel-stijl:1-4 spelers
Handheld:1 speler
Local play:1-8 spelers
Online:1-12 spelers
amiibo:Yeah!
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496420253
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Mario Kart 8 Deluxe

Afbeeldingen

Mario Kart 8 Deluxe komt met alle DLC van de Wii U game én nieuwe personages, zoals de Inklings!
Mario Kart 8 Deluxe komt met alle DLC van de Wii U game én nieuwe personages, zoals de Inklings!
<a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Mario_Kart_8 target = _blank>Mario Kart 8</a> bracht in 2014 de Mario Kart-reeks naar nieuwe hoogtes dankzij anti-zwaartekracht. Dat is nu niet anders!
Mario Kart 8 bracht in 2014 de Mario Kart-reeks naar nieuwe hoogtes dankzij anti-zwaartekracht. Dat is nu niet anders!
Race met tot wel 4 spelers op één Nintendo Switch-systeem!
Race met tot wel 4 spelers op één Nintendo Switch-systeem!
De Battle Mode is geheel opgepoetst met nieuwe modes én Battle Tracks! Gegarandeerd plezier en hectiek!
De Battle Mode is geheel opgepoetst met nieuwe modes én Battle Tracks! Gegarandeerd plezier en hectiek!
Beoordelingen voor   Mario Kart 8 Deluxe

Beoordelingen Mario Kart 8 Deluxe

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

1395
22 jaar
Must-have game voor de Switch
Mario Kart 8 Deluxe is de uitgebreide versie van Mario Kart 8 voor de Wii U die in 2014 uitkwam.

In Mario Kart race je tegen elkaar in verschillende Cups. Voor de race kan de speler een karakter kiezen en zelf een kart/bike samenstellen. Per Cup rijd je 4 verschillende banen. In Mario Kart 8 Deluxe zijn er totaal 12 Cups (dus 48 verschillende banen). Alle Cups komen in 5 verschillende niveaus 50cc, 100cc, 150cc, 150cc Mirrored en 200cc. Voor iedere speler dus altijd een passend niveau! Tijdens de battle kun je items en munten oppakken. Met de items kun je tegenstanders dwarszitten of zelf een speed boost krijgen.
Lees meer...

Ondanks dat het spel praktisch hetzelfde is als voor de Wii U zijn er duidelijk veel dingen aan toegevoegd. Alle karakters/banen van de Wii U DLC zitten nu standaard in het spel. Ook de Battle Mode heeft een flinke upgrade gekregen. De Wii U-versie had een zeer teleurstellende Battle Mode. Mario Kart 8 Deluxe heeft 5 verschillende gamemodes en ook nieuwe banen om deze op te spelen; een grote upgrade.

Voor jonge of casual bestuurders is ook Smart Steering toegevoegd aan het spel. Met Smart Steering stuurt het spel de kart bij wanneer je van de baan dreigt te rijden (zeer handig als je bij Rainbow Road steeds van de baan valt). Smart Steering kan je per speler aan of uitzetten.

Als je Nintendo Switch Online hebt, kun je ook nog met maximaal 2 spelers (lokaal) tegen spelers van over de hele wereld spelen.

Ik vind Mario Kart 8 Deluxe zeker een must voor elke Switch-eigenaar. Het is geschikt voor alle leeftijden en verschillende speelniveaus. Ook heeft dit spel van alle Mario Kart-games de meeste Cups/banen. Het is een super leuke co-op game die je met de Switch dus makkelijk overal mee naar toe neemt.
Verberg.
Cijfer:
9,5

1820
18 jaar
Geweldige upgrade over de Wii U versie
Mario Kart 8 Deluxe is een geüpgrade versie van het op de Wii U verschenen Mario Kart 8. Houd dit dan in dat mensen die het spel al op de Wii U gespeeld hebben het hier op Switch over moeten slaan? Zeer zeker niet!

Mario Kart 8 Deluxe bevat alle DLC uitgebracht op de Wii U versie. Daar bovenop voegt het ook nog eens meerdere geliefde karakters toe, waaronder King Boo, Dry Bones, Bowser Jr en de Inklings van Splatoon.

De grootste upgrade vind je echter niet in de karakters, maar in de volledig nieuwe battle mode. De battle mode op Wii U was zeer matig, slechts één modus en alleen op banen van de game zelf. Hier in 8 Deluxe heb je grootse variatie om uit te kiezen, een totaal van 5 modes en 8 battle arena's speciaal ontworpen voor battle mode, 4 nieuwe en 4 van oudere games in de serie.
Cijfer:
9,5

245
16 jaar
De definitieve Mario Kart
Mario Kart 8 op de Wii U was fenomenaal en deze Deluxe versie maakt het nog zo veel beter. Met meer characters en een oneindig keer betere battle mode is dit niet alleen de beste, maar eigenlijk de enige echte manier om de gamete ervaren.
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

5005
24 jaar
De beste Mario Kart tot op heden
Mario Kart 8 was op de Wii U al een geweldige kartgame en is er op de Switch alleen maar op vooruit gegaan. De Deluxe-versie van Mario Kart 8 bevat alle DLC die eerder verscheen op de Wii U, nieuwe personages zoals de Inklings en volwaardige battle arena’s. Vooral dit laatste is een meerwaarde, omdat dit aanvoelde als een gemis op de Wii U.

Met Mario Kart 8 Deluxe haal je een geweldige racegame in huis waar je uren plezier aan kunt beleven. Meer zelfs, Mario Kart 8 Deluxe is de meest complete Mario Kart die Nintendo ooit heeft afgeleverd.
Cijfer:
9,5

37195
20 jaar
Zeer leuk met alle DLC
Deze game werd oorspronkelijk uitgebracht op Wii U, maar deze versie heeft alle beschikbare DLC en battle mode is terug!

Als je Nintendo online hebt kan je ook tegen speler van over de hele wereld racen. Wat ik eigenlijk een beetje jammer vind is dat alle karakters, behalve gold mario, beschikbaar zijn van de start, je moet ze dus niet vrijspelen. Sommigen vinden dit misschien super, maar persoonlijk vond ik het steeds leuk om de karakters vrij te spelen.

Niet te min een fantastische Mario kart, met leuke tracks en heel veel personages. Veel van DLC karakters zijn niet eens Mario karakters! Je kan als een Inkling, een Villager, Isabelle of als Link racen!

Zeer leuk en zeker met vrienden of familie!
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
8,5

40
41 jaar
Insta-buy!
Mario Kart 8 Deluxe bevat alle 48 circuits en alle personages uit Mario Kart 8 (Wii U). Tot 8 spelers kunnen in lokale multiplayerstand de strijd aangaan, online kun je zelfs tegen 11 spelers racen!

Mario Kart 8 Deluxe is een top-game om met vrienden of familie te spelen. Degene die het beste kan driften heeft het meeste kans om te winnen. Maar ook met voorwerpen kun je de wedstrijd naar je hand zetten!
Cijfer:
9,0

3003
20 jaar
Leuk race spel maar mist voor mij iets
Dit is een leuke Mario Kart-game die ook nieuwe dingen aan de serie heeft toegevoegd, maar toch ben ik niet helemaal overtuigd. Het is leuk om te racen op dit spel en alles werkt perfect, maar voor mij mist er iets dat je vrij kan spelen, waardoor het spel snel saai wordt. Alles is (behalve de dingen die je met de munten kan krijgen) al gelijk aan je gegeven en dat vind ik jammer. Dit neemt niet weg dat het een goede game is als je van racespelletjes houdt. Ook de circuits zijn allemaal heel mooi en je kan ook extra DLC kopen als je nog meer circuits wil, dus in dat opzicht is dit de beste Mario Kart als je houdt van veel circuits. Ook is het een goede Mario Kart om met vrienden die nooit Mario Karten te spelen, vanwege de stuurhulp. Maar ik mis dat je met het racen zelf en niet alleen met het verzamelen van muntjes personages of circuits vrij kan spelen (zoals in de eerdere games). Al met al is het dus een leuk racespel maar ik vind zelf persoonlijk dat Mario Kart Wii de betere uit de serie is, dus als je dit spel leuk vindt, kan je misschien ook Mario Kart Wii proberen.
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
7,5

1175
17 jaar
Een must-have!
Mario Kart 8 Deluxe bevat absoluut de beste banen van de oudere Mario Kart-spellen en gelukkig komen er steeds meer banen bij in de DLC. Vergeleken met Mario Kart 8 op de Wii U heeft de Nintendo Switch-versie de Battle Mode erg verbeterd en er zijn leuke nieuwe personages toegevoegd.

Ook online spelen is ontzettend leuk in dit spel. Als je in wereldwijd speelt, speel je tegen mensen van over de hele wereld en dit geeft echt een uitdaging, want dit is veel lastiger dan tegen computers racen.
Cijfer:
8,5

1015
12 jaar
Voor meerdere personen
Mario Kart 8 Deluxe is een super leuk spel dat je met meerdere spelers kan spelen. Je kan Mario Kart 8 Deluxe van 1-4 spelers spelen, dus het is een echt familiespel. Voor een speler kun je circuit spelen en dan kun je kiezen tussen heel veel verschillende cc’s. Je kan kiezen tussen 50cc, hierbij rijd je best wel langzaam. Dan heb je nog 100cc, hier rijd je alweer sneller. En dan heb je ook nog 150cc, hierbij rijd je heel snel. Als laatste heb je ook nog mirror mode, hierbij zijn alle levels gespiegeld. Als je met meerdere personen wil spelen kun je ook racen, maar dan zou ik eigenlijk kiezen voor Battle Mode. Dan kun je verschillende minigames kiezen. Ik zou je aanraden het spel te kopen, want als je echt iets voor de familie wil doen, zou ik voor Mario Kkart 8 Deluxe kiezen. Veel plezier.
Cijfer:
10

630
13 jaar
Fantastische controls
Zelf vind ik deze game echt fantastisch! De controls voelen geweldig, je kan online spelen (met Nintendo online) en het heeft veel speelbare karakters. Een ding dat een best vervelend is, is dat de meeste tracks (banen) niet goed werken met 200cc. Maar voor de rest is dit echt een must buy!
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
9,0

535
19 jaar
Beste versie van Mario Kart tot nu
Mario Kart 8 Deluxe is de game die iedereen wel op de Switch zou moeten hebben. Het is gewoon een duidelijk spel, waar iedereen op elke leeftijd wel plezier mee kan hebben. De graphics in deze versie zijn heel erg mooi in vergelijking met hun vorige games.

Er zijn nieuwe karakters toegevoegd van andere games, zoals Isabelle van Animal Crossing, de Inklings van Splatoon en Link van The Legend of Zelda. Hierbij heb je ook auto’s, motors en scooters die je kan verzamelen en ook thema’s hebben van de zojuist genoemde karakters.
Lees meer...

De vorige keer toen ik heel erg veel plezier had met Mario Kart, was bij Mario Kart op de DS en Mario Kart op de 3DS. Nu het op de Switch weer terug is, zijn de graphics echt niet meer te vergelijken qua kleuren, effecten en over het algemeen is het heel erg netjes en is het net zo leuk als vroeger.

Wel is het jammer dat je nu online moet kopen om met anderen over de wereld te kunnen spelen, wat vroeger op de 3DS gewoon gratis was. Maar de online-ervaring is ook wel heel erg leuk als je gaat racen met mensen uit verschillende landen en jij je Mii op het scherm ziet tussen alle andere mensen die aan het racen zijn met je.
Verberg.
Cijfer:
8,8

1015
11 jaar
echt een heel leuk spel
Yes, Mario Kart 8 Deluxe is er! Je kan lekker racen en battles spelen. In de races kun je lekker racen tegen andere computers en tegen je broer of zus of je moeder of vader. En in de battle mode kun je tegen computers lekker battlen en met items gooien. Maar het nadeel aan Mario Kart 8 Deluxe is dat je nog alles moet vrijspelen met races en met battles. Maar het is wel een heel erg leuk spel. Ik raad je aan dit spel te spelen.
Cijfer:
9,5

1065
16 jaar
Een geweldige Mario Kart!
Mario Kart 8 Deluxe was op de Wii U al een top game, maar nu is die nog beter! Vooral de graphics en de besturing zijn er flink op vooruit gegaan. De game beschikt over veel nieuwe tracks en ook zijn er verschillende tracks uit vorige Mario Kart-games. In de game kan je Grand Prix rijden, een geweldige multiplayer spelen, lastige challenges doen en er is enorm veel keuze uit karakters en nog veel meer uiteraard. Ook komt er binnenkort een DLC van Mario Kart 8 Deluxe met nog meer tracks!
Cijfer:
8,5

295
14 jaar
Het ultieme Mario Kart-spel
MK8 op de Wii U was al een grote ervaring; deze Deluxe versie maakt het nog beter. Je hebt de leukste tracks van oudere Mario Kart-games al standaard in het spel; inclusief de tracks die je moest kopen bij de oude MK8. Dit jaar (2022) zijn er nieuwe tracks gemaakt voor dit spel, die nog meer plezier en kwaliteit toevoegen aan dit spel (deze moet je wel apart erbij kopen). Verder is dit zeker een aanrader!
Mario Kart 8 Deluxe
Cijfer:
9,0

135
19 jaar
Als je een Switch hebt, kan deze game niet ontbreken
Mario Kart 8 Deluxe is een echte klassieker, kan niet ontbreken. Het bevat veel banen, zeker met met de DLC erbij. Het spel blijft leuk en deze Mario Kart-versie kan wat mij betreft worden beschouwd als een van de beste ooit.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Kart 8 Deluxe

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 5 Geheimen - 5 Persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Vrijspelen van alle Gold elementen.
Alice
66106
Je kan Gold Mario, Gold glider, Gold standard kart en Gold tires vrijspelen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Gold MarioBehaal de eerste plek in alle 12 200cc cups.
Gold gliderBehaal 5000 muntjes in totaal
Gold standard kartBehaal minimaal 1 ster in elke cup in Mirror mode.
Gold tiresVersla alle Staff ghost in Trial mode 150cc.

Geheimen:
Snelste manier om muntjes te verzamelen
Wesleye98
62845
In Mario Kart 8 Deluxe verzamel je muntjes op de baan en uit itemboxes om kartonderdelen vrij te spelen. De snelste manier om zoveel mogelijk gouden munten bij elkaar te harken wordt in de video uitgelegd.

 

Persoonlijke tip:
Blauwe schilden!
Super Dekker
114347
14 jaar
Altijd al een blauw schild er uit willen rijden? Nou dat kan! Als je een mushroom precies op het goede moment gebruik kan je ontsnappen aan het blauwe schild.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Rode schilden ontwijken zonder item!
Switchhero
1015
12 jaar
Altijd wel eens een rood schild tegen willen houden? Nou, hier is een manier, je hoeft alleen maar dit filmpje te bekijken.

 

Geheimen:
Alle shortcuts!
Wesleye98
62845
De weg afsnijden en geheime korte routes zijn een must voor elke Mario Kart-game. Mario Kart 8 Deluxe is geen uitzondering en barst van de shortcuts. Ze zijn allemaal verzameld in onderstaande video. Doe er je voordeel mee en win vanaf nu elke race!

 

Geheimen:
Vrij te spelen onderdelen voor de kart
Alice
66106
Tijdens het spelen van Mario Kart 8 Deluxe verzamel je coins. Met jouw totale aantal behaalde coins speel je onderdelen vrij voor jouw kart. In totaal zijn er 52 onderdelen vrij te spelen naast de Gold onderdelen. De laatste van de 52 onderdelen speel je vrij bij 3100 coins in totaal.

Persoonlijke tip:
Zo krijg je altijd een banaan of schild op de eerste plek
Loqman
35
16 jaar
Ben jij het ook zat om alleen maar muntjes te krijgen op de eerste plek? Hier is een tip! Als je een muntje hebt gekregen, dan moet je die gewoon lekker vasthouden en niet gebruiken. Je volgende item is dan een schild of een banaan! Je kan namelijk NOOIT twee muntjes tegelijkertijd hebben!

Persoonlijke tip:
200cc Short Cuts!
Super Dekker
114347
14 jaar
Hier zijn een paar ongelofelijke short cuts die je kan doen op 200cc in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

 

Geheimen:
Vrijspelen van Race suits
Alice
66106
Door het gebruiken van bepaalde amiibo kan je Mii Race Suits vrijspelen. Elk suit is van een bekende serie of personage zoals Mario, Luigi, Animal Crossing en PAC-MAN. Je hoeft alleen een amiibo van dat personage of serie in te scannen om de suit vrij te spelen.

Alle race suits:
Animal Crossing, Bowser, Captain Falcon, Donkey Kong, Fox, Kirby, Link, Luigi, Mario, Mega Man, PAC-MAN, Peach, Pikmin, Rosalina, Samus, Sonic, Splatoon, Toad, Wario en Yoshi.

Persoonlijke tip:
Retrobaan vergelijking!
Super Dekker
114347
15 jaar
Mario Kart 8 Deluxe heeft super veel retrobanen uit oudere Mario Kart-versies. Dan is het ook niet raar dat de banen erg zijn veranderd na die tijd. Bekijk hier alle banen tegenover hun originele voorganger.

 

Easter Eggs en Glitches:
Lekker wat glitches!
Super Dekker
114347
In Mario Kart 8 Deluxe zitten nog heel wat glitches. Lekker out of bounds kunnen gaan of koprollen maken op de blauwe glider schans. Bekijk het filmpje en probeer het zelf uit. Het is super leuk om te doen! Veel succes!

 

Easter Eggs en Glitches:
Een zelf rijdende auto?
Super Dekker
114347
Voordat je denkt: huh? Ja, je kan de auto zelf laten rijden in Mario Kart 8 Deluxe. Als je alle hulpmiddelen aanzet, zoals automatisch gasgeven en automatisch sturen, gaat de auto echt van zelf. Bekijk het in dit filmpje en probeer het zelf zeker uit!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg