x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario Odyssey - Switch All in 1!

Dankzij Cappy kan Mario met een geweldige moveset vele prachtige sandbox-levels volgepakt met platformactie ontdekken.
Professionele beoordeling: 10 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario Odyssey
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
42.99
6 maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario Odyssey

Afbeelding voor  Super Mario Odyssey

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2017
Spelers:1-2
TV-stijl:1-2 spelers
Tafel-stijl:1-2 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:Yeah!
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496420895
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Super Mario Odyssey

Afbeeldingen

Samen met Cappy ga je op reis. Cappy zorgt er voor dat je als vijanden kunt spelen.
Samen met Cappy ga je op reis. Cappy zorgt er voor dat je als vijanden kunt spelen.
Veel afwisseling en opdrachten om een van de 124 "Power Moons" te verdienen.
Veel afwisseling en opdrachten om een van de 124 "Power Moons" te verdienen.
Ontdek grote sandbox-werelden, zoals in <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Super_Mario_64>Super Mario 64</a> en <a href = https://www.marioswitch.nl/Switch-spel-info.php?t=Super_Mario_3D_All-Stars target = _blank>Super Mario Sunshine</a>!
Ontdek grote sandbox-werelden, zoals in Super Mario 64 en Super Mario Sunshine!
Gebruik Cappy om in je vijanden te veranderen!
Gebruik Cappy om in je vijanden te veranderen!
Afbeelding voor Super Mario Odyssey

Links

Beoordelingen voor  Super Mario Odyssey

Beoordelingen Super Mario Odyssey

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5

1791
40 jaar
Super Mario 64 is eindelijk verslagen.
Een beter Mario spel vind je niet. Lange tijd was Super Mario 64 mijn favoriet. Maar Super Mario Odyssey is de beste op gebied van afwisseling, variabele moeilijkheidsgraad en dat alles is fantastisch HD in een 3D wereld.
Cijfer:
10

245
16 jaar
Een van de beste games ooit
Super Mario Odyssey is de terugkeer van Mario als de absolute leider van de action platformer. Odyssey neemt al het beste van al de vorige Mario games en voegt er nog veel meer aan toe, zoals Cappy, die compleet verandert hoe je een uitdaging benadert. Deze game is perfect voor zowel hen die er snel doorhen willen als hen die hun tijd willen nemen om heel de game te ontdekken. Dit is voor elke Switch eigenaar een must-have.
Cijfer:
10

1706
18 jaar
Mario Odyssey is pure 3D fun!
Mario is terug! Met een nieuwe 3D-platformer in Super Mario Odyssey! En net zoals alle voorgaande games is Nintendo er weer in geslaagd een goede game te maken.

Als je reeds een andere game uit de 3D-Mario reeks hebt gespeeld, heb je goed idee van wat je kan verwachten. 3D-levels waarin alles draait rond ontdekken en verzamelen. Elk level heeft meerdere manen, en deze zal je moeten vinden om nieuwe levels te ontgrendelen.
Lees meer...
Deze game is dus terug meer zoals Super Mario 64 en Super Mario Sunshine: minder levels maar meer te doen per level. De Galaxy games waren iets anders, deze hadden veel meer levels maar minder sterren per level.
1 verschil met 64 en Sunshine, is wel dat Odyssey meer lineair is op het vlak van spelvoortgang. De meeste levels of kingdoms worden in een vaste volgorde bezocht (met 2 uitzonderingen waar de speler tussen 2 kingdoms kan kiezen), en je zal ook altijd een bepaald aantal manen in het laatst ontgrendelde kingdom moeten halen vooraleer verder te kunnen naar het volgende. Je kan ook terug gaan naar vorige levels, maar de manen van vorige levels tellen in dit geval niet mee tot het ontgrendelen van het volgende level.
De kingdoms zorgen voor veel variatie. Cascade Kingdom (het eerste level) is een goede start voor de game, Desert kingdom is zeer groot en heeft erg veel manen, Metro Kingdom is leuk om door te wandelen, over de straten of over de daken, enzoverder.
De besturing van Mario is geperfectioneerd in deze game, en is ook een reden dat het ontdekken leuker en aangenamer maakt. Longjumps, dive’s, triple jumps, bijna alle oude sprongen en bewegingen zijn terug. De additie van Cappy zorgt voor nog meer mogelijkheden van sprongen. Cappy dient niet enkel om vijanden te raken en ze over te nemen, maar je kan het ook gebruiken voor een extra sprong.

Of je nu gewoon het einde wil bereiken, of echt alle manen wil vinden, je zult in beide gevallen van dit spel genieten, het is een echte aanrader.
Verberg.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

70
14 jaar
Een must-have voor de Switch!
Super Mario Odyssey is de eerste 3D-Mario voor de Switch. Er zijn veel verschillende werelden in het spel, allemaal met nieuwe dingen om te doen. Nu heb je ook iemand anders die je helpt met je avontuur: Cappy. Hiermee kan je verschillende vijanden overnemen.

Er zijn wel 880(!) manen te halen in Super Mario Odyssey. Je raakt dus niet snel verveeld. Je kan dit spel ook met zn tweeën spelen: de een speelt als Mario, de ander als Cappy. De amiibos doen echter niet veel in het spel: je krijgt alleen wat munten of een hart. Je hebt ook touwtjespring- en volleybaluitdagingen: deze zijn redelijk frustrerend.

Het is erg leuk dat je zo veel kunt doen in Super Mario Odyssey: echt van alles is mogelijk. Daarnaast zijn er ook veel glitches, die ook leuk kunnen zijn om te halen. Ze zijn meestal wel voor echte experts. Zeker het spelen waard!
Cijfer:
9,3

32974
20 jaar
De beste 3D mario tot nu toe
Een geweldige game met heel veel om te doen en te ontdekken. Dit is zeker een game die door jong en oud kan gespeeld worden. De verschillende werelden zijn erg leuk om te verkennen.

Met de nieuwe capture ability kan je nu ook wezens bedienen. Vlieg als een bullet-bill, vorm een Goomba toren, zwem als een cheep-cheep en nog zo veel meer.

Een zeer leuke Mario game en alles in HD. Zeker een aanrader!
Super Mario Odyssey
Cijfer:
9,5

270
16 jaar
Een meesterwerk
Een geweldige Mario game. Nu met Cappy waar je verschillende vijanden kan vangen, er in kunt veranderen en hun krachten kan gebruiken. De werelden zijn super mooi en alles ziet er super uit. Alle missies in Super Mario Odyssey zijn leuk om te doen en het is leuk om voor alle manen te gaan. Een absoluut meesterwerkt en 100% je geld waard.
Cijfer:
10

112194
14 jaar
Haast perfect!!
Dit is echt een geweldige 3D Mario-game op Switch. In Super Mario Odyssey speel je als Mario en Cappy die op reis gaan langs allemaal kingdoms. Je ontmoet daar allemaal vrienden en vijanden. Alleen het mooiste van deze game is dat je als je vijanden kan spelen! Gooi Cappy op ze af en je kan als ze spelen. Zo kan je vliegen als Lakitu en hamers gooien als Hammer Bro. Het is super leuk om te doen en ik heb er echt van genoten. Alleen de eindbazen zijn erg makkelijk en niet veel aan. Meer aandacht had daar in mogen zitten.
Cijfer:
9,2

1395
22 jaar
Een vernieuwende wereld voor Mario
Super Mario Odyssey is een enorm vernieuwend spel in de Mario-franchise. Het idee van Mario, waarbij je door verschillende werelden en levels heen gaat, is goed vertaald naar een wat meer open variant in Mario Odyssey. Door het hele spel heen kom je unieke uitdagingen, vijanden en puzzels tegen.

Een Mario-spel zou geen Mario-spel zijn, als er na de eind battle niet nog extra levels bij kwamen. Bij Mario Odyssey is dit ook zeker het geval, ik denk zelfs dat bijna de helft van de tijd die je in dit spel stopt, na de laatste battle zal zijn. Het spel wordt uiteindelijk nog best lastig en zorgt voor een heuse uitdaging.

In mijn ogen is Mario Odyssey een echte must voor de Switch!
Cijfer:
9,3

11 jaar
Te gek spel!
Ik vind dit een van de beste games ooit. Heb Super Mario Odyssey uitgespeeld! Cappie is heel aardig, het is niet te moelijk maar wel uitdagend. De eind bazen zijn echt leuk/cool!
Cijfer:
10

295
14 jaar
Een van de beste Mario-games
Mario Odyssey is in mijn mening een van de beste Mario-games, voornamelijk omdat de controls niet moeilijk zijn en de inhoud van het spel veel plezier geeft. Zelfs als je de main story hebt afgemaakt, kun je nog steeds doorgaan om meer outfits te verzamelen etc. Je hebt ook multiplayer activiteiten die later in het spel tevoorschijn komen. Kortom is dit een heel leuk spel, en er wordt ook goed gebruikt gemaakt van de nieuwere Switch-controls.
Super Mario Odyssey
Cijfer:
9,5

1065
16 jaar
Geweldige game
Super Mario Odyssey is een van de betere 3D Mario-games ooit gemaakt. Super Mario Odyssey is een 3D openworld Mario-game en bevat alles wat je van een 3D Mario-game verwacht, namelijk originele levels, bossfights, vijanden, veel levels, geheime levels en nog veel meer. De game bevat 15 unieke Kingdoms met wel 880 verborgen manen! In deze game verzamel je manen in plaats van sterren en shines. Verder is de toevoeging van Cappy ook geweldig. Met Cappy kan je zo lekker vrij bewegen en toffe jumps maken. De besturing is nagenoeg perfect en de game ziet er geweldig uit. Je kan zeker wel wat extra tijd vrij maken om deze game voor 100% uit te spelen, want er is meer dan genoeg te doen!
Cijfer:
9,0

630
14 jaar
Gewoon een goede game met veel te doen
Persoonlijk vind ik Super Mario Odyssey echt de beste Mario-game ooit. Het heeft heel veel dingen om te verzamelen: outfits, stickers en manen natuurlijk! Het heeft een fantastisch game-idee dat goed werkt! Het duurt ook heel lang om het 100% compleet uit te spelen, wat ik heel leuk vind. Het heeft veel geheimen om te ontdekken en heel veel werelden in het algemeen, ik zou deze game zeker aanraden.
Cijfer:
9,6
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario Odyssey

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 3 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches - 2 persoonlijke tips

Geheimen:
Bekijk alle purple coins!
Super Dekker
112194
Bekijk de locatie van alle purple coins in Super Mario Odyssey. Met purple coins kan je speciale kostuums kopen. Erg belangrijk dus!

 

Easter Eggs en Glitches:
8-Bit Mario’s en Peaches
Honk Ogre
630
In elk koninkrijk is een 8-bit kat Mario en Peach, elke kat Mario geeft je 10 muntjes en elke kat Peach geeft je hartje. Op de duistere kanten van de maan zijn geen kat Mario’s of Peaches maar een kat Rosalina die je ook 10 muntjes geeft.

 

Persoonlijke tip:
Super Mario Odyssey eindbazen!
Super Dekker
112194
15 jaar
Moeite met de eindbazen in Super Mario Odyssey? Geen probleem! Bekijk ze hier in deze video en leer ze allemaal een lesje!

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Super veel glitches!!
Super Dekker
112194
In Super Mario Odyssey zitten enorm veel glitches. Hier zijn er een paar. Veel plezier en probeer ze uit!

 

Persoonlijke tip:
Easter Eggs in Super Mario Odyssey!
Super Dekker
112194
15 jaar
Super Mario Odyssey bezit een paar leuke easter eggs en secrets. Bekijk ze hier in deze video!

 

Geheimen:
Gouden Odyssey
Mario gamer32
30
Als je in elke wereld alle manen hebt, dan verandert de Odyssey in goud.

Geheimen:
Koninkrijken vrijspelen
Alice
64606
Er zijn drie koninkrijken die je kan vrijspelen na het uitspelen van het verhaal en dus het verslaan van de echte eindbaas.

PaddenstoelenrijkVersla de eindbaas.
Schaduwkant van de maanVersla de eindbaas en behaal minimaal 250 manen.
Duistere kant van de maanVersla de eindbaas en behaal minimaal 500 manen.

Easter Eggs en Glitches:
Fountain Glitch!
Super Dekker
112194
In SeaSide Kingdom zijn er 4 fonteinen die je omhoog brengen. Als je tegelijkertijd een ground pound doet als je wordt meegenomen in de straal, werkt het water niet! Probeer het zelf uit, het is super grappig.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2018 - 2023 Mario Switch