x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Hori Switch LAN Adapter - Nintendo Switch

Kopen:

Hori Switch LAN Adapter in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 24.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Hori Switch LAN Adapter
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
20.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Boxshot Hori Switch LAN Adapter

Afbeeldingen voor  Hori Switch LAN Adapter

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Hori Switch LAN Adapter

Links

Beoordelingen voor   Hori Switch LAN Adapter

Beoordelingen Hori Switch LAN AdapterWij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Switch Hardware beschrijving Hori Switch LAN Adapter

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Super Dekker
129987
Wat is een Hori Switch LAN Adapter?
De Hori Switch LAN Adapter is een accessoire ontworpen voor de Nintendo Switch om een bekabelde internetverbinding te bieden. Deze adapter stelt je in staat om je Switch rechtstreeks aan te sluiten op je modem of router via een ethernet-kabel. Dit zorgt voor een stabielere en snellere internetverbinding vergeleken met de ingebouwde draadloze verbinding van de Switch, wat essentieel is voor als je minder goede Wi-Fi hebt.

Is de Hori Switch LAN Adapter bruikbaar in handheld mode?
De Hori Switch LAN Adapter is enkel ontworpen voor gebruik in de docked mode van de Nintendo Switch. Wanneer je je Switch in de dock plaatst, kun je de LAN Adapter aansluiten op een van de USB-poorten van de dock. In undocked mode, waarbij je de Switch los gebruikt zonder de dock, is de LAN Adapter niet bruikbaar, omdat de Switch zelf geen USB-poorten heeft om de adapter aan te sluiten. In deze situatie ben je afhankelijk van de ingebouwde Wi-Fi van de Switch voor je internetverbinding.

Super Dekker
129987
Is de Hori Switch LAN Adapter bruikbaar bij een Nintendo Switch OLED?
Bij de Nintendo Switch OLED is de Hori Switch LAN Adapter niet meer noodzakelijk voor een bekabelde internetverbinding. Dit model komt namelijk standaard met een LAN-poort ingebouwd in de vernieuwde dock. Hierdoor kun je direct een ethernet-kabel aansluiten zonder de behoefte aan een aparte LAN Adapter. Dit is een van de verbeteringen die het OLED-model biedt ten opzichte van de originele Switch, wat zorgt voor een nog stabielere online ervaring zonder extra accessoires.

Is de Hori Switch LAN Adapter bruikbaar bij een Nintendo Switch Lite?
De Nintendo Switch Lite ondersteunt geen docked mode, aangezien het een handheld-only console is. Dit betekent dat de Hori Switch LAN Adapter niet gebruikt kan worden met de Switch Lite, omdat er geen mogelijkheid is om de adapter aan te sluiten. De Switch Lite is volledig afhankelijk van Wi-Fi voor zijn internetverbindingen, wat betekent dat een bekabelde verbinding niet mogelijk is voor deze versie van de console.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Afbeelding voor Hori Switch LAN Adapter

Links

Thuiswinkel Waarborg