x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo Switch AC Adapter - Switch Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo Switch AC Adapter in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 29.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nintendo Switch AC Adapter
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
25.49
20.99aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Boxshot Nintendo Switch AC Adapter

Afbeeldingen voor  Nintendo Switch AC Adapter

Afbeeldingen

En dit is hem dan, de Nintendo Switch AC Adapter, deze snel lader werkt ook voor je <a href = https://www.marioswitch.nl/Switch-spel-info.php?t=Mario_Kart_Live_Home_Circuit>Mario Kart Live Kart</a>.
En dit is hem dan, de Nintendo Switch AC Adapter, deze snel lader werkt ook voor je Mario Kart Live Kart.
En dit is de doos waar de Nintendo Switch voeding verkrijgbaar in was.
En dit is de doos waar de Nintendo Switch voeding verkrijgbaar in was.
Afbeelding voor Nintendo Switch AC Adapter

Links

Beoordelingen voor   Nintendo Switch AC Adapter

Beoordelingen Nintendo Switch AC Adapter

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,5

115508
15 jaar
Onhandig al heb je niet veel ruimte...
De Nintendo Switch AC Adapter is de voeding voor je Nintendo Switch. Zonder deze Adapter kun je je favorieten games zoals: Mario Kart 8 Deluxe & Super Mario Party niet spelen. Ook kun je met deze adapter je Nintendo Switch in handheld mode opladen of de Mario Kart Live: Home Circuit auto´s opladen, handig dus om een extra adapter te hebben. Wel is de adapter erg groot en onhandig voor je stopcontact, en dan vooral als je hem in een verlengsnoer doet, dan neemt hij nog een stopcontact in. Maar voor de rest is de Nintendo Switch AC Adapter echt geen verkeerde koop, alleen de grote kan een probleem zijn.
Cijfer:
8,0

1175
17 jaar
Perfect voor het spelen in handheld modus
De adapter maakt het spelen in handheld modus een heel stuk prettiger. Je kan zo blijven spelen terwijl de Nintendo Switch oplaadt. Het is vervelend als hij leeg is en je hem terug in de Dock moet zetten om op te laden. Vooral als je op dat moment geen gebruik kan maken van de tv en dus niet kan spelen tijdens het opladen. Dit lost dat probleem op!
Nintendo Switch AC Adapter
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Switch Hardware beschrijving Nintendo Switch AC Adapter

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

XplodingTurtl le
255
Waar moet ik op letten als ik een Nintendo Switch wil opladen?

Hoe laad ik een Nintendo Switch op?
De Nintendo Switch kan je het beste opladen met de meegeleverde USB C oplader. Dit doe je door de oplader in de onderkant van de Switch aan te sluiten. Je kan de Switch ook opladen door deze in de dock te zetten en de oplader aan te sluiten op de dock.

Kan ik elke Nintendo oplader gebruiken voor de Switch?
Nee, je kan niet elke Nintendo oplader gebruiken om de Switch op te laden. De opladers van de voorgaande handheld consoles zoals de 3DS en de Wii U Gamepad hebben verschillende opladers. Daarom kunnen deze niet gebruikt worden om de Nintendo Switch op te laden.

Kan ik elke USB C lader gebruiken voor een Switch?
In principe kan je elke USB C oplader gebruiken om de Switch mee op te laden. Het opladen zal niet altijd even snel gaan.
Je kunt niet elke USB C oplader gebruiken als je wilt spelen op de tv. Een USB C oplader van minimaal 39 Watt is hiervoor benodigd. (Op de meeste adapters vind je de Wattage. Je kunt ook de output uitrekenen door Volt x Ampere te doen.)

Welke Nintendo Switch producten kan ik opladen met een USB-C lader?
De switch zelf is niet het enige huidige product van Nintendo dat je kan opladen met de USB C oplader. Op dit moment is de USB C oplader de standaard voor Nintendo producten. Er zijn controllers die werken met USB C zoals de Nintendo Switch Pro Controller. Ook de Poké Ball Plus en Mario Kart Live auto’s werken met USB-C voeding.

Waarom krijg ik geen beeld wanneer ik de Switch in de dock plaats?
Dit kan komen omdat je niet de juiste oplader in de dock hebt gedaan. Als de oplader die er wel in zit te weinig vermogen geeft dan krijg je geen beeld op je tv. Je hebt minimaal 39 Watt nodig.

Waarom gaat het scherm van de Switch niet aan?
Als de Switch voor een lange tijd leeg is geweest gaat deze meestal niet direct aan wanneer je deze aansluit op de oplader. Je krijgt een Nintendo Switch logo te zien en daarna het symbool dat de batterij leeg is. Na maximaal 10 minuten is de batterij weer voldoende opgeladen om te kunnen opstarten terwijl deze verder oplaad.

Super Dekker
115508
Wat is de Nintendo Switch AC Adapter?
De Nintendo Switch AC Adapter is de voeding voor je Nintendo Switch console. Dit betekent dat Nintendo Switch AC Adapter erg belangenrijk is voor je Nintendo Switch. Geen Nintendo Switch AC Adapter geen pret.

Hoe sluit je hem aan?
De Nintendo Switch AC Adapter is heel makkelijk aan te sluiten. Als eerste zoek je een stopcontact om de Nintendo Switch AC Adapter in te doen. Daarna open je de klep van Nintendo Switch dock. En dan doe je het uiteinde van de Nintendo Switch AC Adapter bij het tekstje AC ADAPTAR.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg