x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Pokémon Legends: Arceus - Switch All in 1!

Met Legends: Arceus evolueert de Pokémon-serie tot datgene, waarnaar Pokémon-fans al sinds de Game Boy-dagen verlangen.
Professionele beoordeling: 8,7 - Lees de review!

Kopen:

Pokémon Legends: Arceus
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
43.99
6 maanden garantie
Compleet met doosje
Boxshot Pokémon Legends: Arceus

Afbeelding voor  Pokemon Legends Arceus

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Avontuur, RPG
Uitgebracht:2022
Spelers:1-2
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:1-2 spelers
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496428297
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeelding voor Pokemon Legends Arceus

Afbeeldingen

Je kan je eigen karakter aanpassen met verschillende outfits.
Je kan je eigen karakter aanpassen met verschillende outfits.
Basculegion en andere Pokémon zullen je helpen om Hisui te verkennen.
Basculegion en andere Pokémon zullen je helpen om Hisui te verkennen.
Om een Pokémon te vangen kan je nu gewoon een Pokébal gooien!
Om een Pokémon te vangen kan je nu gewoon een Pokébal gooien!
Je zult het in je avontuur zeker op nemen tegen verschillende sterke Pokémon.
Je zult het in je avontuur zeker op nemen tegen verschillende sterke Pokémon.
Beoordelingen voor  Pokemon Legends Arceus

Beoordelingen Pokémon Legends: Arceus

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

1735
29 jaar
Legendary game in je handen
Na een langzame start doorheen een hele verhaallijn, waarin je terecht komt in de Hisui-regio, nog voordat Pokémon en mensen "samen leefden", leer je hoe je moet vechten tegen Pokémon, hoe je ze moet vangen en kom je in contact met verschillende inwoners van Jubilife Village. Na een lange start begin je aan een onvergetelijke reis. En met onvergetelijk bedoel ik ook echt onvergetelijk.
De Pokédex completen gaat namelijk niet vanzelf, je moet verschillende "opdrachten" voltooien om een Pokémon 100% te registreren in je Pokédex.
De Pokédex bestaat uit 242 Pokémon. Je loopt doorheen het verhaal door 7 verschillende regio’s die elk hun unieke Pokémon hebben. Er is ook een verschil tussen dag en nacht.
Lees meer...
Met 27 story quests, en na de nieuwe update 122 sidequests, ben je wel een aantal uur bezig. Nieuw zijn ook de Alpha Pokémon die je kan vangen, en de massa outbreaks waarbij een hele boel van dezelfde soort Pokémon bijeen zitten. Deze Pokémon-game is in bijna geen enkel opzicht te vergelijken met de andere games uit de serie. Geen Gym Leaders, geen trainers (of bijna geen) die je tegenhouden op je pad van stad naar stad, maar een nieuwe, mooie open wereld, waarin je je eigen ding kan doen en voor verschillende uitdagingen staat.

Voor mij is dit tot nu toe de beste Pokémon-game ooit gemaakt voor dit tijdperk met mooie graphics, al moet je in het begin even doorbijten, van mij krijgt hij een dikke en welverdiende 10/10!
Verberg.
Pokémon Legends: Arceus
Cijfer:
10

535
19 jaar
Erg leuke versie van Pokémon!
Voor iemand die hiervoor alleen Pokémon Y op de 3DS heeft gespeeld, heeft Pokémon Legends: Arceus heel erg veel leuke veranderingen.

Je hebt de optie om in een open wereld rond te kunnen lopen. Hier kan je Pokémon ook vangen zonder per se met hun te vechten en kan jij je Pokédex uitbreiden door ze te bestuderen en er zoveel mogelijk van te vangen.
Lees meer...

De starters hebben een nieuwe laatste evolutie lijn in vergelijking met hun originele vorm.

Mijn enige nadeel is dat de graphics er niet zo mooi uit zien en hadden ze het wat beter kunnen maken.
Daarentegen is het alsnog wel een unieke Pokémon-game, waar je behoorlijk wat tijd in kan steken, je collecties van kan uitbreiden en de missies mee kan voltooien.
Verberg.
Cijfer:
8,5

31587
21 jaar
Een grote stap vooruit voor Pokémon
Pokémon Legends: Arceus is een grote stap vooruit voor Pokémon. Er zijn niet langer random encounters, in de plaats kan je nu alle Pokémon gewoon zien rondlopen. Je hoeft niet eens met een Pokémon te vechten om ze te vangen, je kan ook gewoon mooi mikken en een Pokéball gooien.
Ook de gevechten gaan zeer vlot, je gooit gewoon een Pokémon, vecht en je kan meteen weer verder.
Het spel is verre van perfect, zo ziet het er niet altijd even mooi uit en zijn er wel wat frame rate issues, maar toch heb heb ik me erg geamuseerd in dit spel.
De Pokédex kan ook helemaal alleen vervolledigd worden zonder dat je iemand moet zoeken waarmee je kan ruilen.
Zeker een aanrader voor elke Pokémon-fan!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

45
28 jaar
Voor iedere Pokémon-fan
Pokémon Legends: Arceus is erg leuk opgezet, hier ben je echt wel een tijdje zoet mee. Het heeft een mooie en nostalgische verhaallijn. Het geeft een klein beetje het idee van Breath of the Wild. De beeldkwaliteit laat wel af en toe te wensen over, maar hier is doorheen te kijken. Het is zeker een aanrader voor iedere Pokémon-fan.
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Legends: Arceus

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 6 Geheimen - 1 persoonlijke tip

Geheimen:
Hoe kan je alle starter Pokémon krijgen?
Neleke
31587
Na de credits kan je terug naar het lab van de professor gaan. Als je met hem praat, zal hij je de overige twee starters geven. Wil je de starters meer dan 1 keer? Dan zal je ze moeten zoeken in de volgende space time distortions:

Crimson Mirelands:Cyndaquil line
Coronet Highlands:Rowlet line
Alabaster Icelands:Oshawott line

Geheimen:
Space time distortion exclusives
Neleke
31587
Space time distortions spawnen at random, maar er zijn ook enkele Pokémon die je enkel kan vangen in deze space time distortions!

Obsidian Fieldlands:Sneasel (normal)/Weavile
Crimson Mirelands:Porygon/Porygon-2/Porygon-Z
Cobalt Coastlands:Magnemite/Magneton
Coronet Highlands:Cranidos/Rampardos en Shieldon/Bastiodon

Geheimen:
Alle 28 Unown
Axelmans
1706
In de hele Hisui-regio zijn 28 Unown verstopt die vindbaar zijn wanneer de speler toegang heeft gekregen tot de Crimson Mirelands. De Pokédex bevat een aparte tab, waarin voor elk Unown-symbool een beschrijving van haar locatie staat. Toch is het nog steeds niet evident om elke Unown te vinden aan de hand van deze beschrijvingen, onderstaand filmpje kan daar mee helpen.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Alle nieuwe Hisuian pokémon
Neleke
31587
21 jaar
Hisui heeft ook nieuwe pokémon en oude bekenden die er nu wat anders uitzien.

 

Geheimen:
Een shiny Ponyta!
Neleke
31587
Je kan in dit spel een shiny Ponyta krijgen. Je moet gewoon request 19: A Peculiar Ponyta aannemen van het bord in de kamer van de professor, daarna zal je hem kunnen gaan vangen.

Geheimen:
Darkrai en Shaymin
Neleke
31587
Darkrai kan je enkel krijgen als je save data hebt van Brilliant Diamond/Shining Pearl en Shaymin kan je enkel krijgen als je save data van Sword/Shield hebt.

De events voor deze pokémon zullen beschikbaar worden na de credits.

 

Geheimen:
Nieuwe Evolutiemethoden
Axelmans
1706
Met nieuwe Pokémon en nieuwe evoluties komen uiteraard ook nieuwe evolutiemethoden. Deze tabel gaat alle nieuwe evolutiemethoden af.

Eerst bespreek ik echter graag 3 uitzonderingen of evolutiemethoden gedeeld door meerdere Pokémon:

- Pokémon die normaal evolueren door ze te ruilen (bv. Kadabra, Haunter) kunnen nu ook evolueren via het "Linking Cord" item, zodat ruilen niet noodzakelijk is. Deze droppen soms in Space Time Distortions, maar je kan ook punten verzamelen door andere spelers hun satchels te vinden en op te pakken in de verschillende overworld regio’s. Je kan de punten dan omruilen bij de vrouw van de Trading Post in Jubilife Village. Een Linking Cord kost 1000 punten.

- Nosepass heeft een evolutiemethode die zeer hard lijkt op zijn oude, alsook een tweede, nieuwe evolutiemethode. Breng je Nosepass naar de Coronet Highlands of geef het een Thunder Stone. Echter raad ik zeer hard de eerste manier aan, omdat Evolution Stones niet al te makkelijk verkrijgbaar zijn (althans niet zonder moeite, kosten en tijd), en de eerste methode vereist geen items en kan altijd gedaan worden.

- Je zal merken dat sommige nieuwe Hisuian Forms in onderstaande tabel ontbreken (zoals Zorua en Petilil), dit komt omdat zij nog altijd dezelfde evolutiemethode gebruiken als hun niet-Hisuian tegenhangers.

De overige methoden zijn iets overzichtelijker in een tabel:

Originele Pokémon:Evolueert in:Methode:
Hisuian QwilfishOverqwilGebruik de aanval Barb Barrage 20 keer in de strong-style versie.
Hisuian SneaselSneaslerGebruik overdag het Razor Claw item. Wanneer je een Sneasel vangt/verslaat heeft deze een kans om het item te laten droppen.
Hisuian BasculinBasculegionGebruik moves die Basculin zelf ook schade toedienen (zoals Double Edge) en verkrijg op deze manier minstens 294 damage zonder Basculin te laten flauwvallen, de schade telt op tussen gevechten in en tussenin zijn healing items nodig om Basculin levend te houden.
StantlerWyrdeerGebruik de aanval Psyshield Bash 20 keer in de agile-style versie.
ScytherKleavorGebruik een Black Augurite item, je krijgt er één als beloning voor de request: "A Nosepass to Guide the Way"
Hisuian VoltorbHisuian ElectrodeGebruik een leaf stone. Deze is verkrijgbaar op diverse manieren, zoals Space Time Distortions.
UrsaringUrsalunaGebruik een Peat Block tijdens volle maan. De request "Gone Astray...in the Icelands" geeft dit item als beloning.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2022 - 2023 Mario Switch