x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Animal Crossing: New Horizons - Switch All in 1!

Animal Crossing: New Horizons is de perfecte game om te ontspannen en te spelen voor een lange tijd!
Professionele beoordeling: 9,0 - Lees de review!

Kopen:

Animal Crossing: New Horizons Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 44.99
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Animal Crossing: New Horizons
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
45.49
39.99aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Animal Crossing: New Horizons

Afbeelding voor  Animal Crossing New Horizons

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Simulatie
Uitgebracht:2020
Spelers:1-4
TV-stijl:1-4 spelers
Tafel-stijl:1-4 spelers
Handheld:1 speler
Local play:1-8 spelers
Online:1-8 spelers
amiibo:---
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496425456
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Animal Crossing New Horizons

Afbeeldingen

Creëer je eigen personage en eiland! Het ultieme eiland leven kun je ook delen met je vrienden!
Creëer je eigen personage en eiland! Het ultieme eiland leven kun je ook delen met je vrienden!
Naast het kopen, krijgen of ruilen van items kun je ze nu ook zelf craften!
Naast het kopen, krijgen of ruilen van items kun je ze nu ook zelf craften!
Maak de tofste creaties of bezoek eilanden van anderen om inspiratie op te doen!
Maak de tofste creaties of bezoek eilanden van anderen om inspiratie op te doen!
De seizoenen en de tijd in de game lopen gelijk met de tijd in de echte wereld
De seizoenen en de tijd in de game lopen gelijk met de tijd in de echte wereld
Beoordelingen voor   Animal Crossing New Horizons

Beoordelingen Animal Crossing: New Horizons

13 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

273
28 jaar
Super relaxend en jij bent de baas!
Ik heb deze game ontdekt tijdens de Coronaperiode en ik moet toch zeggen dat ik heel positief verrast was door de game. In deze game krijg je controle over een eiland met super vriendelijke medebewoners.

Wat zijn sommige van deze medebewoners toch ontzettend schattig! Ook komen ze telkens met leuke verhaaltjes aan die je onverwacht aan het lachen maakt. De game is helemaal in het Nederlands.
Lees meer...

Er is ontzettend veel te doen op het eiland en hoe langer je speelt hoe meer mogelijkheden je krijgt. Ook heb ik door deze game andere medespelers ontdekt en hebben elkaars eilanden bezocht. Met elkaar spullen geruild en samen naar de vallende sterren gekeken.

Deze game was een complete verrassing voor mij en ik vind de game helemaal geweldig. Zou het iedereen kunnen aanraden die op zoek is naar een relaxende game.
Verberg.
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
10

215
16 jaar
Een rustgevende game voor jong en oud!
In tegenstelling tot veel andere games, biedt Animal Crossing: New Horizons een veel kalmere ervaring. Je krijgt de vrijheid om je gehele eiland te veranderen en te decoreren naar jouw wens, op je eigen tempo.

Kies uit honderden meubels die je zowel binnen in je huis, als buiten op het eiland kan plaatsen. In plaats van meubels kopen in de winkel, kun je ze nu ook zelf maken met de nieuwe DIY-recepten.
Lees meer...

Je kan zelfs naar het eiland van je vrienden van over de hele wereld via Nintendo Switch Online!

Als je zin hebt in een rustgevendere game die je de creatieve vrijheid geeft, is dit spel perfect voor jou!
Verberg.
Cijfer:
9,4

195
12 jaar
Veel te doen op je eigen eiland
Ik vind het een heel leuk spel om te spelen op de switch. Waarom ik het leuk vind is omdat je je hele eiland naar je eigen smaak kan inrichten. Je kan ook allemaal doe het zelf plannen zoeken en krijgen waarmee je je eiland kan inrichten.

Op je eiland kan je ook bewoners krijgen. En hoe vaker je met ze praat hoe betere vrienden jullie worden. Animal Crossing: New Horizons kan je ook spelen met vrienden.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

37195
20 jaar
Een relaxe game die je de tijd uit het oog doet verliezen
Welkom op je eigen eiland, waar je kan doen wat je wilt. Bouw meubels met DIY recepten die je verzamelt en zoek er de juiste materialen voor. Leer je buren kennen. Decoreer je eiland zoals jij het wil. Doe mee aan alle leuke holliday events...

Een leuke game waar je elke dag wel even naar kan terug komen om een paar klusjes te doen. Of je kan ook de klok op je switch veranderen en zo tijdreizen om naar de volgende dag te gaan. Speel zoals jij het wil!
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
9,5

270
16 jaar
Deel je eiland in zoals je zelf wilt
Animal Crossing: New Horizons is een spel waar je heel veel tijd in kunt verliezen. Je begint op een leeg eiland en maakt hem langzaam hoe je alles zelf wilt. Je kunt je eiland decoreren met heel veel verschillende voorwerpen en je kunt heel veel andere dingen doen zoals vissen en insecten vangen. maar na een tijdje wordt alles heel eenzijdig en is er weinig reden om er dan op terug te komen.
Cijfer:
8,0

1395
22 jaar
Een perfecte manier om even bij te komen op jouw privé-eiland
Animal Crossing is een perfect spel om rustig en casual te spelen zonder enige druk of tegenslagen. In het spel heb je geen uitdagende opdrachten of grote verplichtingen. Als de eerste bewoner van een compleet eiland is de taak aan jou om jouw eiland om te toveren tot een utopia, op je eigen tempo. Op het eiland hangt een constante rustige sfeer die er voor zorgt dat Animal Crossing een perfect spel is om even tot rust te komen.

Je spendeert makkelijk veel uren in het spel, doordat er altijd wel iets te doen is. Iedere dag is er wel weer iets nieuws te zien of te kopen op jouw eiland. Door de tijd heen zijn er veel updates uitgekomen die nieuwe unieke mogelijkheden bieden om jouw eiland weer een beetje mooier te maken.

In Animal Crossing kan je het zo gek maken als jezelf wilt en de mogelijkheden zijn eindeloos, en zonder tijd restricties kan je alles op je eigen tempo doen!
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
9,6

630
13 jaar
Je hele eiland aanpassen!
Ik vind dat deze animal crossing echt perfect. Je kan zo’n beetje je hele eiland aanpassen, je kan andere eilanden bezoeken en de game krijgt nog altijd hele leuke updates! Deze game kan je makkelijk een middagje spelen met iets op de achtergrond, echt super chill, zeker een aanrader.
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
9,6

1783
29 jaar
Heel verslavend in het begin, daarna wat afzwakkend
Animal Crossing: New Horizons is een heel uitgebreid spel, waarin veel te doen is. Je kunt je bezighouden met het vangen van beestjes, vissen, bomen hakken, onkruid rapen, spullen kopen om je huis en je eiland tot iets unieks te maken en zoveel meer. In de uitbreiding kan je naar je eigen resort gaan waar je huisjes voor bewoners moet gaan inrichten die hun vakantiehuisje willen. Ze zeggen wat hun eisen zijn en je krijgt wat basisspulletjes. Je kan zelf kiezen wat en hoeveel je hierin steekt, een beetje zoals je eigen huisje inrichten. Oké, terug naar je eigen eiland. Of toch maar het vliegtuig nemen naar een onbekend eiland waar misschien wel iemand rondloopt die graag op jouw eiland wil komen wonen? Terug op eigen grond kan je alles aanpassen wat je maar wilt, huizen verzetten, water aanleggen, je eigen pad ontwerpen of gewoon een babbeltje slaan met medebewoners. In het begin van het spel is er zoveel te doen, maar eens je alles hebt unlocked, is het een beetje eentonig, ook al past het spel zich aan de seizoenen aan en is er af en toe een evenement te doen zoals bv. Halloween.
Ik heb het spel nu 3 jaar en eerlijk gezegd ligt het al een tijdje onder het stof. Ik heb de uitbreiding gekocht, maar die heeft voor mij niet zoveel toegevoegde speeluren gegeven. Ik heb er zo’n 250 uren inzitten, dus het is zeker een aanrader voor mensen die houden van inrichten en iets unieks opbouwen. De graphics zijn helemaal oké, laadtijden zijn wat minder. Vooral het vliegen van het ene eiland naar het andere duurt een eeuwigheid.
Cijfer:
8,0

1175
17 jaar
Animal Crossing is fantastisch en heeft zo veel content!
Animal Crossing: New Horizons was voor mij de reden om een Nintendo Switch te kopen. Het spel heeft zo veel meer opties in vergelijking met zijn voorgangers. Je kunt het eiland volledig inrichten zoals jij dat wilt, de bewoners uitnodigen die je wilt en er is nog veel meer te doen!

Er is ook een fantastische DLC. Dit voegt zo veel content toe aan het spel. Je hebt dan een baan en ontwerpt huizen voor bewoners. Je kunt een eiland kiezen, het seizoen kiezen en binnen en buiten het huis volledig inrichten! Ook is er een eiland, waar het resortplanbureau staat en hier kan je een school, ziekenhuis en café inrichten!
Cijfer:
9,5

3003
20 jaar
Leuk spel maar niet helemaal waar ik op hoopte
Ik heb heel lang gewacht totdat dit spel eindelijk uitkwam, maar ik moet zeggen dat ik dit niet het beste Animal Crossing-spel vind. Ik mis bij de villagers de (soms beledigende maar zeker ook grappige) opmerkingen. Als ik nu met ze praat praten ze standaard over het weer of iets anders saais, terwijl ze in eerdere spellen elk een karakter hadden. Daarnaast denk ik dat de mogelijkheid om grondstoffen te verzamelen en dingen te maken zowel leuk als irritant is. Het is leuk om zelf dingen te fabriceren, maar ik vind (persoonlijk) dit niet echt bij Animal Crossing passen. Daarnaast genoot ik op eerdere spellen van rustig vissen, terwijl hier je vishengel breekt als je rustig je rugzak vol probeert te vissen. Daarnaast heb ik nog kritiek over de grootte van de rugzak. In de eerdere spellen was het onderdeel van het speelplezier om de rugzak vol te krijgen en dan weer dingen te verkopen, maar in dit spel raakt je rugzak maar niet vol. Voor mij als fan van de Animal Crossing-franchise was dit niet de opvolger waar ik hoopte, maar als je voor het eerst kennis maakt met Animal Crossing, denk ik dat je dit spel heel leuk gaat vinden! En probeer dan vooral de vorige spellen ook uit ;)
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
6,5

115508
14 jaar
Een game voor iedereen!
Animal Crossing: New Horizons is zeker aan te raden voor elke klasse gamer. De game is relaxend, maar heeft ook genoeg actie. Zo kan je allemaal spullen plaatsen, maar je kan ook op jacht gaan naar insecten en vissen. Ook heeft de game leuke online play wat het super leuk maakt om te gamen met je vrienden. Zo kan je spullen ruilen, maar ook elkaar bezoeken om inspiratie op te doen.
Cijfer:
9,0

535
19 jaar
Animal Crossing voor- en nadelen
Zelf heb ik alleen Animal Crossing op de 3DS en Switch gespeeld. Hierbij mijn lijstje van voor- en nadelen over de Switch-versie:

Voordelen:
Lees meer...
- Je kan je hele stad zelf aanpassen en creatief zijn met het uiterlijk van je eiland. Je kan je items nu ook op je eiland zetten, wat hiervoor dus eerst alleen in je huis kon. Hierbij kan je nu ook wegen bouwen, heuvels, watervallen en meertjes maken.
- Je kan zelf kiezen waar je villagers wonen, hiervoor kon je dit niet kiezen en kwamen er huizen waar jij die niet wou hebben.
- De game is in het Nederlands beschikbaar.
- Je kan nu aan K.K. Slider liedjes aanvragen door aan hem te vragen welk liedje je wilt horen. Nu kan je zelf het liedje intypen op het scherm.
- Op Harv's eiland kan je oude bekende Animal Crossing-karakters terugvinden.
- Je kan je eigen villager zijn of haar uiterlijk zelf aanpassen op elk moment van de game. De ogen van je villager werden vroeger bepaald door de vragen die je beantwoordde aan Rover in het begin van het spel.
- Je hebt een nieuwe functie waarmee je DIY’s kan maken.

Nadelen:
- De villagers hebben steeds herhalende saaie teksten waar je snel verveeld aan raakt. In de oudere games hadden de villagers meer unieke grappige teksten en was het elke keer steeds wat anders. Bij New Horizons is het na 3 keer klikken dezelfde tekst over hoe het weer is, of wat je villager aan heeft, etc. Hierbij zijn karakters minder origineel, omdat ze dezelfde teksten delen gebaseerd op persoonlijkheidstypes.
- Je hebt geen minigames op het moment sinds de release van de game, omdat de game snel was uitgebracht tijdens de coronaperiode. Hierbij komen er dus steeds updates nog voor de game. De enige minigame op het moment is dat je bij het bewonersdienstgebouw een radio hebt staan waar je met je villagers strekoefeningen kan doen.
- Als jij bezig bent je huis te bewerken, kunnen villagers gewoon zonder afspraak naar binnen komen.

Over het algemeen is New Horizons nog steeds een leuke game waar je heel creatief mee kan zijn. Ik raad deze game erg aan als je het leuk vindt om rustig je eiland te kunnen designen en je collectie aan visjes en insecten uit te breiden in het museum.
Verberg.
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
8,5

1160
21 jaar
Super
Heerlijk ontspannend spel. Er is zo veel te doen en je raakt maar niet uitgespeeld. Je kan super veel decoreren, huizen inrichten en een leuke verhaal nog erbij. De DLC wat je erbij kunt kopen voegt nog een heel spel erbij.
Animal Crossing: New Horizons
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Animal Crossing: New Horizons

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 5 Geheimen - 3 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Persoonlijke tip:
Handige tips die je moet weten
Eline
195
12 jaar
- Je kan kan harder lopen met B.

- Je kan zwemmen met een duikpak in de zee en dat duikpak koop je bij de Nook Miles automaat.

- Je kan een koprol maken in het water door bij de steiger op de steiger af te rennen en dan op het juiste moment op A te drukken

Geheimen:
Bloemen kweken
Alice
66106
Het kan soms lastig zijn om een bepaalde kleur bloem te kweken. Kijk hiervoor onderstaand filmpje om te leren hoe je bepaalde kleuren kan kweken.

 

Geheimen:
Glinstering op de grond? Graven!
PasQ
45
Iedere dag is er op je eiland een glinstering in de grond te vinden. Pak je schep er maar bij! Wanneer je op deze glinsterende plek graaft, graaf je een zakje van 1000 klingels op. Wanneer je deze weer begraaft op dezelfde plek groeit hier een klingelboom!

Psst: wist je dat wanneer je een zak van 10.000 klingels begraaft op deze plek er nóg meer klingels in de boom hangen (3x zoveel!) wanneer deze volgroeid is?

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Pool Glitch!
Super Dekker
115508
Vind jij het ook zo jammer dat je nooit in zwembaden kan zitten in Animal Crossing: New Horizons? Nou dan heb ik de oplossing voor jou, door deze glitch kan het. Bekijk het filmpje hier beneden en probeer het zelf!

 

Geheimen:
amiibo gebruiken voor villagers
Tornado
1820
Door gebruik te maken van je Animal Crossing amiibo-kaarten kun je iedere villager wiens kaart je bezit, uitnodigen om op je eiland te komen wonen. Nadat je ze uitgenodigd hebt, zal je eerst nog een paar objecten voor ze moeten maken, voordat ze ook echt op je eiland komen wonen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter Eggs in Animal Crossing: New Horizons!
Super Dekker
115508
Animal Crossing: New Horizons heeft super leuke easter eggs. Bekijk ze allemaal in deze leuke video!

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in Animal Crossing: New Horizons!
Super Dekker
115508
Hier zijn een paar glitches in Animal Crossing: New Horizons ze zijn super leuk dus probeer ze zeker zelf uit!

 

Geheimen:
Gouden gereedschap
Alice
66106
Van alle soorten gereedschap kan je een gouden variant krijgen. Het plan krijg je na een bepaalde uitdaging voltooid te hebben. Ze gaan langer mee dan de normale gereedschappen, maar ze zijn niet onbreekbaar.

Gouden bijlBreek 100 bijlen.
Gouden schepHelp Gulliver 30 keer (Gullivarrr telt niet mee).
Gouden katapultSchiet 300 ballonnen neer. Dan zal er een gouden ballon overkomen. Als je daarop schiet krijg je het plan.
Gouden netDoneer alle soorten insecten aan het museum.
Gouden hengelDoneer alle soorten vissen aan het museum.
Gouden gieterBehaal een 5 sterren beoordeling voor jouw eiland bij Isabelle.

Geheimen:
DAL items
Alice
66106
Van onze favoriete Dodo Airlines zijn er ook items te krijgen. Elke keer als je Dodo Airlines gebruikt, verdien je een reward point via een verborgen teller. Je ziet dus niet hoeveel reward points je hebt. Elke keer vliegen naar een andermans eiland is dus 1 reward point met een maximum van 3 reward points per dag. Je kan nog een extra reward point krijgen per dag door naar een Nook Miles-eiland te gaan of naar Harveys eiland. Blijf vooral gebruik maken van hun vliegdiensten en verzamel zo alle DAL-items.

Behaal je het benodigde aantal reward points voor een DAL-item, dan zal je die de volgende dag met de post ontvangen.

DAL tee5 reward points
DAL eye mask15 reward points
DAL slippers30 reward points
DAL mug50 reward points
DAL sunglasses75 reward points
DAL apron100 reward points
DAL cap130 reward points
DAL umbrella160 reward points
DAL backpack200 reward points
DAL pilot jacket250 reward points
DAL model plane300 reward points
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg