x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Pokémon Sword - Switch All in 1!

Kopen:

Pokémon Sword
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
35.49
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Sword

Afbeelding voor  Pokemon Sword

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:RPG
Uitgebracht:2019
Spelers:1-8
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496424770
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Sword

Afbeeldingen

Verken de nieuwe Galar regio met je eigen, aanpasbare trainer met een team van pokemon partners aan je zijde!
Verken de nieuwe Galar regio met je eigen, aanpasbare trainer met een team van pokemon partners aan je zijde!
Ga op Pokémon-avontuur in de grote Galar-regio!
Ga op Pokémon-avontuur in de grote Galar-regio!
Maak je Pokémon gigantisch met Dynamax!
Maak je Pokémon gigantisch met Dynamax!
Vang nog meer Pokémon met de DLC!
Vang nog meer Pokémon met de DLC!
Afbeelding voor Pokemon Sword

Links

Beoordelingen voor   Pokemon Sword

Beoordelingen Pokémon Sword

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,9

1893
28 jaar
Pokémon voelt als een nostalgisch avontuur in een nieuw jasje
De Pokémon-games spelen zich ditmaal af in Galar, een regio die is geïnspireerd op het Verenigd Koninkrijk. Het lijkt duidelijk dat de ontwikkelaar vooral heeft gekeken naar de voetbalgekte, kijkend naar de stadions, die lijken op voetbalarena's.

Sword en Shield zijn de eerste games die uitgebracht zijn voor de Nintendo Switch, maar visueel is er echter weinig veranderd ten opzichte van de Nintendo 3DS-games. De game is dan natuurlijk wel scherper en heeft een indrukwekkender schaduwspel, maar de algehele visuele stijl doet nog sterk denken aan de handheld.
Lees meer...

Wel vind ik de Wild Area de beste toevoeging aan een Pokémon-game ooit dankzij de ongekende vrijheid en de talloze uren die je daar kunt spenderen. Tel hierbij dan ook nog eens de toffe Raids op die je samen met vrienden kunt spelen en je hebt een heerlijk multiplayer-plezier. Ik vind het wel spijtig dat het (tot op heden) niet mogelijk is om alle Pokémon te vangen en te trainen. Ondanks de slogan van de serie ’’Gotta Catch 'em All’’ is de National Dex namelijk geschrapt.

Het gebrek blijkt vooral een probleem voor professionele spelers, die graag een gevarieerd team samenstellen om mee te doen aan e-sporttoernooien. Game Freak legt zo te zien liever de nadruk op de gemiddelde speler die eens de game doorspeelt, dan de fanatieke professionele speler.
Verberg.
Pokémon Sword
Cijfer:
8,0

1395
22 jaar
Ontdek de nieuwe Galar-regio
Pokémon Sword & Shield spelen zich af in de Galar-regio. De Galar-regio is gebaseerd op het Verenigd Koninkrijk.

Het doel van Pokémon is om de sterkste Pokémon-trainer te worden. In het begin van het spel kies je één van de drie starter pokémon en begint je avontuur. Je gaat op weg om Leon de Galar-kampioen te verslaan, maar voordat je hem kan verslaan moet je bewijzen dat je een waardige tegenstander bent. Dit doe je door 8 Gym Leaders te verslaan.
Lees meer...

Onderweg ontmoet je allerlei karakters en uiteraard ook heel veel verschillende Pokémon, waaronder ook Legendaries.

In Pokémon Sword & Shield is het concept van Dynamaxing en Gigantamaxing toegevoegd. Ook is er voor het eerst een grote Wild Area. Met Dynamaxing wordt je Pokémon enorm groot en dus ook veel sterker. Dit blijft voor 3 beurten en daarna keert hij terug naar zijn normale staat. Bij Gigantamaxing wordt je Pokémon eveneens groot, maar verandert hij ook van uiterlijk en zijn ze nog sterker (niet iedere Pokémon kan Gigantamaxen).

De Wild Area is een grote uitgestrekte vlakte met verschillende klimaten, waar je allerlei Pokémon kan vinden. In de Wild Area kun je ook online of lokale verbinding maken met andere spelers en samen kun je mee doen aan (Max) Raid Battles.

Ondertussen is er ook DLC uitgekomen: Isle of Armor en The Crown Tundra. De DLC voegt daarmee nog twee nieuwe gebieden toe aan het spel met een aantal nieuwe Pokémon. De DLC staat los van de Main story.

Ik heb alle eerste Pokémon-games voor de Game Boy’s gespeeld en daarna eigenlijk alle DS-/3DS-games overgeslagen. Pokémon Sword was voor mij dus een nieuwe instap. Ik vond het verhaal zeer matig en ook de karakters spraken me niet echt aan. Er zaten weinig tot geen puzzels in zoals bij de oude games en ook de battles waren allemaal vrij gemakkelijk.

De Wild Area vond ik echter een leuke toevoeging en ik heb er uren rond gefietst. Het spel heeft mooie graphics en animaties. Wat voor veel spelers een nadeel is, is dat er geen National Pokédex is. Dit betekent dat je dus niet letterlijk alle Pokémon kunt vangen. (Al zitten er alsnog 400 verschillende Pokémon in het spel).

Ik heb een beetje gemixte gevoelens over het spel. Ondanks dat ik het te makkelijk vond, heb ik er alsnog veel plezier van gehad en er zeker 50+ uur in kunnen steken. Ik zou het zeker aanraden voor Pokémon-fans en ook voor nieuwe/jonge spelers.
Verberg.
Cijfer:
8,0

37195
24 jaar
De alom bekende Pokémon-formule
Deze Pokémon-game is gewoon wat simpele, goede, oude Pokémon, nieuwe Pokémon om te leren kennen en een nieuwe regio met een nieuw verhaal.
Wel probeert Pokémon Sword iets nieuws met de Wild Areas. Hier lopen Pokémon gewoon rond in de overworld.

De DLC Isle of Armor en de Crown Tundra zijn eigenlijk het leukste aan het hele spel volgens mij. Deze regio’s zijn eigenlijk gewoon erg grote Wild Areas.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

3003
20 jaar
Niet helemaal voor mij
Dit is op zich een leuk Pokémon-spel, maar ik mis iets aan dit spel (wat ik niet miste in de eerdere spellen). Het spel is voor mij te veel gericht op The Wild Area, wat ik jammer vind. Op de een of andere manier voelt het niet helemaal af. Dit neemt niet weg dat het voor mensen die nog nooit een Pokémon-spel gespeeld hebben of andere Pokémon-fans het wel een leuk spel kan zijn, maar voor mij mist er echt iets.
Pokémon Sword
Cijfer:
7,0

50
22 jaar
Pokémon-formule met een kleine draai
Pokémon Sword en Shield kent de Pokémon-formule waarmee spelers bekend zijn. Het vangen van Pokémon en behalen van badges staan centraal.

Dit spel is zowel toegankelijk voor nieuwe spelers als veteranen. (Gezien uitleg over Pokémon-types en vangen van Pokémon kan worden overgeslagen.) Het heeft een "open wereld" concept (dat we kennen van Zelda Breath of the Wild), waarin je zowel op routes als in het veld Pokémon kan vangen en mee kan vechten. Het is leuk dat je door de open wereld kan gaan om je Pokédex compleet te maken en met je Pokémon kan bonden via de camp.
Lees meer...

Waar het spel voor mij een beetje te kort heeft geschoten is: het inkrimpen van het Pokédex en redelijk korte storyline (ik raad de DLC dus aan). Hierdoor is het 'Gotta Catch 'em All'-gevoel een beetje voorbij gegaan en voelt het alsof je in een gat valt als je het spel hebt uitgespeeld. Maar hee, je kan altijd je curry dex nog vullen.

Overall een leuk spel wat ik zou aanraden aan anderen.
Verberg.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Sword

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 3 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle 100 Technical Machines in Sword en Shield
Axelmans
1781
Ook deze Pokémon-game bevat 100 Technical Machines (kortweg TM’s), diskvormige items die je Pokémon een nieuwe aanval kunnen aanleren. Dit filmpje toont van alle 100 de locatie waar je ze kan vinden. Of je nu enkel specifieke TM’s wilt bemachtigen of allemaal, dit filmpje kan helpen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in Pokémon Sword!
Super Dekker
114347
Bekijk hier een paar te gekke glitches in Pokémon Sword. Het staat in een leuke compilatie, dus probeer ze zeker zelf ook uit

 

Geheimen:
Ontvang Gigantamax Eevee en/of Gigantamax Pikachu
Alice
66106
Als je save data hebt van Lets Go Eevee en/of Lets Go Pikachu is het mogelijk om een Gigantamax Eevee en/of Gigantamax Pikachu te krijgen. Als je ze beide wil dan heb je van beide Lets Go games save data nodig.

Gigantamax EeveeJe hebt save data van Lets Go Eevee nodig. Ga naar de jongen in de Train Station in de Meetup Spot.
Gigantamax PikachuJe hebt save data van Lets Go Pikachu nodig. Ga naar het meisje in de Train Station in de Meetup Spot.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Het weer in de Wild Area
XplodingTurtl le
255
Sommige Pokémon verschijnen alleen maar met bepaalde weersomstandigheden. Zo verschijnen Elektrische Pokémon alleen maar tijdens een Thunderstorm. Maar je kan zelf het weer veranderen. Dit doe je door in de instellingen van je Switch de datum te veranderen. Daarna start je Pokémon Sword/Shield opnieuw op en heb je ander weer in de Wild Area. Hier ook nog een lijstje met de dagen die voor ander weer zorgen.

Normal1 Mei 2020
Cloudy1 Maart 2020
Raining1 Oktober 2020
Thunderstorms1 November 2020
Snow1 December 2020
Hail1 Februari 2020
Sunny1 Juli 2020
Sandstorm1 April 2020
Fog1 Juni 2020
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg