x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Pokémon: Let’s Go, Eevee! - Switch All in 1!

Kopen:

Pokémon: Let’s Go, Eevee! + Poké Ball Plus in Doos
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
112.99
€ 100.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Poke ball Plus
USB-C oplaadkabel
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
44.49
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 62.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 61.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 41.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
USB-C Kabel
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Afbeelding voor  Pokemon Lets Go Eevee

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:RPG
Uitgebracht:2018
Spelers:1-2
TV-stijl:1-2 spelers
Tafel-stijl:1-2 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496423216
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Lets Go Eevee

Afbeeldingen

Ga op avontuur in de Kanto regio met je partner Eevee!
Ga op avontuur in de Kanto regio met je partner Eevee!
Rijd op een aantal van je favoriete pokemon, waaronder Charizard en Arcanine!
Rijd op een aantal van je favoriete pokemon, waaronder Charizard en Arcanine!
Vind, bevecht en vang de legendarische vogels: Moltres, Zapdos en Articuno!
Vind, bevecht en vang de legendarische vogels: Moltres, Zapdos en Articuno!
Je kunt je partner Eevee héél schattig aankleden!
Je kunt je partner Eevee héél schattig aankleden!
Beoordelingen voor   Pokemon Lets Go Eevee

Beoordelingen Pokémon: Let’s Go, Eevee!

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,8

37195
20 jaar
Een oke pokémon spel
Persoonlijk vond ik de Let's go serie niet al te goed. Het was fijn om een remake te krijgen van de Kanto regio, maar het is duidelijk dat dit spel probeert mensen die Pokémon Go hebben gespeeld naar de klassiekere Pokémon spellen te krijgen.
Het vangen van Pokémon gebeurt nu net zoals in Pokémon Go. Ook is het eigenlijke spel redelijk makkelijk. Wel is het leuk dat je Pokémon je opnieuw kunnen volgen. Sommige kan je zelf berijden. Eevee is in deze game je starter en blijft het hele avontuur bij je.
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Cijfer:
7,0

5005
24 jaar
Schattig en charmant Pokémon-avontuur
Pokémon: Let's Go, Eevee! is een beetje een vreemde Pokémon-game. Langs de ene kant kan het worden gezien als een remake van de klassiekers Pokémon Red & Pokémon Blue. Het spel bevat Pokémon van de eerste generatie en de Kanto Regio is in prachtige kleurrijke graphics een plezier om opnieuw te doorlopen.

Aan de andere kant leunt Pokémon: Let´s Go, Eevee! hard tegen het immens populaire spel Pokémon GO! aan. Zo is het niet mogelijk om het op te nemen tegen Pokémon in het wild en kun je Pokémon enkel vangen door een goede worp met de Joy-Con-Controllers of touchscreen.

Hoewel Pokémon: Let's Go, Eevee! geen volwaardige Pokémon-ervaring weet te bieden, is het wel een uiterst fijn, schattig en charmant spelletje om te doorlopen!
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Cijfer:
8,5

1893
28 jaar
Geweldig maar gemakkelijke Kanto Remake
Ik ben Lets Go, Eevee gaan spelen omdat ik eens Pokémon op een casual manier wilde spelen.
Omdat ik al enkele reviews had gezien was ik vooraf al voorbereid op het feit dat de moeilijkheidsgraad veel te wensen overlaat.

Lees meer...
Maar ondanks dat het spel niet moeilijk is vond ik het erg leuk om weer door Kanto te reizen in de verbeterde graphics wat de Nintendo Switch te bieden heeft. De overworld view waarin je verschillende Pokémon ziet rondlopen in de dorpjes, steden, bergen, bossen en zeeën ziet er geweldig uit. Wanneer je een pokémon wilt vangen loop je er gewoon tegenaan en kan je deze proberen te vangen. Dit doe je door de bewegingsbesturing van de Joy-Con of het Poké Ball Plus-accessoire te gebruiken om een Pokébal te gooien.

Ikzelf maak hier geen gebruik van, maar ik vind het een toegevoegde waarde voor andere spelers dat het spel ook kan communiceren met pokémon Go.
Verberg.
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

3003
20 jaar
Leuk Pokémon GO-achtig Pokémon-spel
Pokémon Let’s Go, Eevee! is het broertje van Let’s Go, Pikachu! en is qua verhaal en inhoud niet zo heel veel anders. Het enige merkwaardige verschil is de starter Pokémon die je krijgt, namelijk in dit spel Eevee. Het spel is een remake van Pokémon Yellow uit 1998.
De mechanics om Pokémon te vangen zijn dezelfde als uit Pokémon GO. Je vecht namelijk niet meer tegen wilde Pokémon om hem zwakker te maken, maar tijdens een Pokémon encounter krijg je de mogelijkheid om een Pokémon met een pokébal te vangen of een poké-bes te geven en als hij gevangen is krijg je exp. Dit betekent dat je niet meer tegen wilde Pokémon vecht, maar alleen nog maar tegen Pokémon van trainers. Ik ben meer fan van de oude mechanics, maar als je niet van de oude mechanieken houdt of zin hebt in iets nieuws (of fan bent van Pokémon GO), zal je vast van dit spel houden.
Al met al is dit een leuk Pokémon-spel, maar ik houd meer van de oudere Pokémon-spellen.
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Cijfer:
7,5

114347
15 jaar
Zeer leuk, maar helaas te makkelijk...
Pokémon: Let´s Go, Eevee! is een remake van de klassieke Pokémon games Red & Blue. De game is ten opzichte van de Game Boy-versie zeer vooruit gegaan, maar dan ook echt alles. Wel heeft de game 1 groot probleem, de moeilijkheidsgraad is zeer laag. Dit is dan weer wel erg positief als je het voor je kleine zoon of dochter koopt. Verder is het verhaal niks veranderd van de klassieke games. Wel kun je in deze versie via online multiplayer battles spelen met je vrienden, dit is een erg leuke toevoeging.

Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze remake. Hij is misschien erg makkelijk, maar dat weerhoudt de game niet om erg leuk te zijn. Ik raad deze game dus zeer aan, maar onthoud dat hij misschien erg makkelijk kan zijn.
Pokémon: Let’s Go, Eevee!
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Behoud je catch combo!
Axelmans
1781
18 jaar
Wanneer je dezelfde Pokémon meerdere keren achter elkaar vangt, bouw je een catch combo op. Echter kan je de combo weer verliezen als er een Pokémon van je wegrent (ongeacht of dit dezelfde Pokémon is, waarvan je je combo hebt verkregen of niet). Maar er is een trucje om de wegrennende Pokémon nog net voor te zijn en zelf van het gevecht te vluchten zonder verlies van je combo.

Wanneer je Pokémon vangt, zie je een cirkel (waar je in moet gooien om de Pokémon te proberen te vangen), in deze cirkel zit nog een cirkeltje dat telkens verkleint (de bal in deze cirkel gooien geeft diverse bonussen), na een tijd weer de grootte van de andere cirkel aanneemt en weer verkleint (en dit opnieuw en opnieuw). Wanneer een Pokémon van plan is om weg te rennen, zullen deze cirkels verdwijnen. Als dit dus gebeurt, moet je maken dat je zelf eerst het gevecht verlaat vooraleer de wilde Pokémon dit doet. Lukt je dat, dan behoud je je catch combo en moet je deze niet opnieuw van nul starten.

Een andere Pokémon-soort vangen, of het spel herstarten, breekt je combo ook, dus doe dit ook zeker niet als je hem wilt behouden! Je systeem in rustmodus zetten zonder het spel echt af te sluiten mag wel, dit breekt je combo niet.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg