x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! - Switch All in 1!

Kopen:

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
43.99
37.99aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
43.99
€ 32.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel gewoon Engels
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 44.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
USB-C Kabel
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 7.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Afbeelding voor  Pokemon Lets Go Pikachu

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:RPG
Uitgebracht:2018
Spelers:1-2
TV-stijl:1-2 spelers
Tafel-stijl:1-2 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496423131
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Lets Go Pikachu

Afbeeldingen

Verken de Kanto regio met je partner pokemon Pikachu!
Verken de Kanto regio met je partner pokemon Pikachu!
Rijd op je favoriete pokemon, zoals Arcanine, Lapras en Gyarados!
Rijd op je favoriete pokemon, zoals Arcanine, Lapras en Gyarados!
Neem het op tegen Kanto legende Red!
Neem het op tegen Kanto legende Red!
Voor het eerst in pokemon geschiedenis kun je met z'n tweeën de Kanto regio verkennen!
Voor het eerst in pokemon geschiedenis kun je met z'n tweeën de Kanto regio verkennen!
Beoordelingen voor   Pokemon Lets Go Pikachu

Beoordelingen Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,6

1395
22 jaar
Creatieve remake van de eerste Pokémon-games
Pokémon: Let’s Go, Pikachu! is een creatieve remake van de eerste Pokémon-games, gemixed met de game-elementen van Pokémon GO. Het is overduidelijk dat het spel aansluit op de hype van Pokémon GO en hiermee nieuwe spelers probeert te werven.

Het idee van Pokémon is om de sterkste Pokémon-trainer te worden. Samen met je starter Pokémon trek je eropuit in de Kanto-regio. In Kanto kan je de eerste 151 Pokémon vangen en trainen.
Lees meer...

In dit spel kan je niet zoals gebruikelijk je starter Pokémon kiezen, maar krijg je de Pokémon van je versie (Pikachu of Eevee) als starter. Ook is het vechten en vangen van wilde Pokémon veranderd. In alle andere Pokémon-spellen moet je eerst de wilde Pokémon verzwakken om daarna een kans te maken deze te vangen. Nu werkt het echter hetzelfde als in Pokémon GO, waarbij je direct een bal naar de Pokémon kan gooien (met motion controls of je Joystick in handheld mode).

Het spel werkt erg goed in de kleurrijke 3D-wereld en zit vol animaties. Je Pokémon lopen nu ook gezellig met je mee op je avontuur. Echter vind ik het Pokémon GO-systeem een grote misser en had ik liever het traditionele systeem gezien. Daarnaast is het spel op allerlei vlakken versimpeld. Wel denk ik dat het een goed beginpunt is voor nieuwe spelers of kinderen die met dit spel kennis kunnen maken met de eerste Pokémon-games.
Verberg.
Cijfer:
8,0

1160
21 jaar
Let’s GO!
Pokémon Let’s Go, Pikachu! is een heerlijke herbeleving voor fans van de originele games. De combinatie van klassieke Kanto-avonturen met moderne graphics en gameplay-elementen is super.

Het vangen van Pokémon is nu met Pokémon GO-mechanics. Zelf vind ik dit een minpunt in het spel, omdat je niet meer met wilde Pokémon kunt vechten.
Lees meer...

Je ziet Pokémon rondlopen in het wild, wat het verkennen veel levendiger maakt.

Eevee en Pikachu zijn echt super schattig en je kunt ze zelfs aankleden. De game is zeker toegankelijk voor nieuwkomers, maar biedt genoeg nostalgie en charme. De co-op modus is ook een leuke toevoeging, zodat je samen met een vriend op avontuur kunt gaan.

Er zijn een paar nadelen. Het spel kan soms wat te makkelijk aanvoelen, vooral voor ervaren trainers, en de bewegingsbesturing bij het vangen van Pokémon kan soms wat onnauwkeurig zijn.
Toch is Pokémon Let’s Go, Pikachu! een leuke en ontspannende manier om de klassieke Pokémon-ervaring opnieuw te beleven.

Perfect voor een nostalgisch avontuur of een eerste kennismaking met de wereld van Pokémon.
Verberg.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Cijfer:
8,0

3003
20 jaar
Pokémon GO-achtig Pokémon-spel
Pokémon Lets Go, Pikachu! is een remake van Pokémon Yellow. Het verschil met Pokémon Eevee is dat je met Pikachu als starter begint. De manier waarop je Pokémon vangt is dezelfde manier als die in Pokémon GO wordt gebruikt. Je vecht namelijk niet meer eerst met de Pokémon om hem zwak te maken en te vangen, maar je geeft de wilde Pokémon Poké-bessen en daarna gooi je een bal om hem hopelijk te vangen. Dit betekent ook dat je niet meer tegen wilde Pokémon vecht, maar alleen nog maar tegen Pokémon van trainers. Persoonlijk houd ik meer van de oude mechanieken, maar als je daar niet van houdt of een keer iets nieuws wilt, dan is dit spel zeker leuk. Ondanks dat vond ik het toch leuk om te spelen, maar het andere is gewoon leuker.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

1783
29 jaar
Mooie remake van de eerste Pokémon-games
Voor wie ooit Pokémon Red, Blue of Yellow heeft gespeeld op de Game Boy, is de verhaallijn gemakkelijk. Ik kende de weg nog uit mijn hoofd doordat ik dit spel vroeger uren heb gespeeld. Nintendo heeft de game in een nieuw jasje gestoken met natuurlijk veel mooiere graphics en een nieuw vangsysteem. Het spel is vermakelijk, maar veel uren heb ik er me niet mee kunnen bezighouden. Het is wel een goed spel voor kleine Pokémon-vangertjes die kennis willen maken met de basis van Pokémon en de allereerste generatie.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Cijfer:
7,5

37195
24 jaar
Mooie remake
In Let’s Go, Pikachu! is niemand minder dan de Pokémon-mascotte je starter, wat eens iets anders is dan het gebruikelijke starterstrio.
In Let’s Go verken je de Kanto-regio. Dit is de allereerste Pokémon-regio uit de Red, Blue en Yellow-games op de originele Game Boy.
Gameplay-gewijs vond ik dit spel niet al te leuk. Het is erg geïnspireerd op Pokémon GO, waarschijnlijk in de hoop om casual Pokémon GO-spelers naar de mainline Pokémon-games over te brengen.
Graphics-gewijs is het wel een van de mooiste Pokémon-games op Switch.
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Tips en geheimen, cheats en codes

3 tips: 3 Geheimen

Geheimen:
Shiny Charm
Alice
66106
Registreer alle Pokémon #001 - #150 in jouw Pokédex en ga naar de Director. Van de Director ontvang je dan een shiny charm. De shiny charm zorgt ervoor dat de kans op een shiny Pokémon groter wordt. Met de shiny charm kan je dus makkelijker shiny Pokémon hunten.

Geheimen:
Catch combo’s
Neleke
37195
Wanneer je meerdere Pokemon op rij vangt, krijg je niet alleen meer kans op Pokemon met betere stats, maar je krijgt ook meer kans op shiny Pokemon!

De grootste kans is wanneer je een combo hebt van 31. Dan heb je een kans van 1/341 dat je een shiny vindt. Als je de shiny charm hebt, is dit zelfs 1/293. Je kan je kansen nog ietsje verhogen door ook een lure te gebruiken, dan is de kans voor een shiny 1/273.

Geheimen:
Waar vind je alle secret techniques?
Neleke
37195
Je hoeft in dit spel geen HM’s meer te gebruiken, in de plaats zijn er nu secret techniques!

Chop down (Cut)Deze vind je op de S.S. Anne nadat je met de zieke kapitein praat
Light up (Flash)Je vindt deze op Route 2 nadat je praat met de assistent van professor Oak. Om het huis op deze route te vinden zal je door Digletts cave moeten gaan.
Strong push (Strength)Rechts van het pokemoncenter in Fuchsia city zal je de park warden vinden. Nadat je een item van team rocket terug haalt voor hem zal hij deze techniek aan je partner leren.
Sea skim (surf)In het Go park staat er iemand naast een lapras, praat met hem om deze techniek te leren.
Sky dash (Fly)In Saffron city, praat met de man die voor de game corner staat.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg