x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Ring Fit Adventure - Switch All in 1!

Kopen:

Ring Fit Adventure & Ring-Con & Beenband in Doos
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 47.49
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Ring-Con
Beenband
Werkt niet op Switch Lite!
Joy-Con niet inbegrepen
Ring Fit Adventure & Ring-Con & Beenband
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
45.49
€ 40.99aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Ring-Con
Beenband
Werkt niet op Switch Lite!
Joy-Con niet inbegrepen
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Ring Fit Adventure

Afbeelding voor  Ring Fit Adventure

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, RPG
Uitgebracht:2019
Spelers:1
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:---
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496424169
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Ring Fit Adventure

Afbeeldingen

Speel als je eigen avatar die je bestuurt via de Ring-Con!
Speel als je eigen avatar die je bestuurt via de Ring-Con!
Hurk om de katapult af te vuren!
Hurk om de katapult af te vuren!
Roei door je lichaam te draaien terwijl je de Ring-Con indrukt!
Roei door je lichaam te draaien terwijl je de Ring-Con indrukt!
Ren naar een nieuw fitnessavontuur!
Ren naar een nieuw fitnessavontuur!
Afbeelding voor Ring Fit Adventure

Links

Beoordelingen voor   Ring Fit Adventure

Beoordelingen Ring Fit Adventure

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,6

1145
16 jaar
Doet het onmogelijke door fitness leuk te maken
Ring Fit Adventure voelt als alles dat Wii Fit probeerde te zijn. En waar Wii Fit volledig faalde, weet Ring Fit zonder hakken of stoten te slagen.

Ring Fit Adventure is een fitness-game. De game komt met een ring-accessoire, vandaar de naam, en een ding waarmee je de Joy-Con om je been kunt vastmaken. Deze accessoire gebruik je bij het spelen van de game, en zo kan de game zien of je wel echt doet wat de game wil dat je doet. Wat wil de game dan dat je doet?
Lees meer...

Nou, ten eerste, rennen. Als jij op je plaats rent, gaat je karakter vooruit. Als je niets doet, doet je karakter niets. Hoe harder je rent, hoe harder je karakter staat. De Joy-Con op je been houdt het allemaal bij.

Helaas is ook Ring Fit niet bestendig tegen de legendarische truc waar al in Wii Fit veel gebruik van werd gemaakt. Je kan de Joy-Con ook gewoon in je hand houden, en alleen je hand bewegen. De game merkt het verschil niet.

Behalve rennen, doe je ook nog oefeningen. Onderweg kom je vijanden tegen, en die versla je met turn-based combat. Door oefeningen, waarbij je vaak de ring-accessoire gebruikt te doen, doe je damage. Deze oefeningen worden steeds moeilijker en intensiever naarmate je verder in het spel komt, en moeten niet onderschat worden.

Het meest irritante aan dit spel was mijn conditie. Het is namelijk erg leuk, maar na een uurtje spelen werd ik zo moe, dat ik niet meer verder kwam. Dit verbaasde mij nogal, want als er iets is waar ik een hekel aan heb, is het sport. Maar toch heeft Ring Fit mij de laatste tijd flink in beweging weten te brengen.

Behalve het hoofdverhaal zijn er ook nog een boel minigames. Je zou misschien verwachten dat de minigames makkelijk en niet intensief zouden zijn, maar dat valt mee. Hoewel de minigames lang niet in de buurt van het hoofdverhaal komen, moet je toch wel een beetje je spieren gebruiken.

Dus, als je in beweging wilt komen, maar net als ik niet van sporten houdt, is het het waard om deze game eens een kijkje te geven.
Verberg.
Cijfer:
9,0

1395
22 jaar
Intensiever dan je zou verwachten!
Ring Fit Adventure is een leuke interactieve manier om aan je dagelijkse beweging te komen. In het spel kom je per ongeluk Ring tegen. Ring heeft hulp nodig om bad guy Dragaux te verslaan. Voor diepgang in een verhaal hoef je het spel niet te spelen, maar de toepassing van een verhaal maakt het sporten net een beetje leuker. Door het spel heen verplaats je jezelf door verschillende werelden met elk een aantal levels. In ieder level sprint je door een parkoers en komt zo nu en dan vijanden tegen die je moet verslaan met oefeningen die je uitvoert met de Ring-Con. Hoe beter de oefening wordt uitgevoerd, hoe meer damage je doet op de vijanden. Het combat element maakt het belonend om de oefeningen goed uit te voeren.

De eerste keren dat je het spel speelt, zal het spel wat oppervlakkig, eenvoudig of saai aanvoelen. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat je in de eerste wereld vooral bezig bent met het bekend worden met het spel zelf en hoe het ongeveer werkt. Naarmate je verder komt in het spel krijg je nieuwe oefeningen, minigames, crafting opties en je ontgrendelt een shop waar je een aantal items kan kopen.
Lees meer...

Zoals ik zei in het eerste stukje, het is geen spel met een grote diepgang in het verhaal of spel element, maar wat Ring Fit Adventure heel goed doet, is het gangbaar maken van sporten door middel van een game. Buiten de Story Mode kan het spel ook gebruikt worden voor losse oefeningen, minigames en zelfs rhythm-games. Er zitten veel extra functies in het spel. Zo kan je bijvoorbeeld na iedere oefening je hartslag meten met de Joy-Cons (wat verrassend goed lijkt te werken) en je kan een alarm op je Switch zetten om je te reminden om te sporten.

Al met al is Ring Fit Adventure een goed spel. Je bepaalt zelf hoe intensief je het spel wilt maken en je krijgt veel opties om het spel te spelen op jouw eigen manier. De fysieke Ring-Con werkt bijzonder accuraat en kan de kleinste bewegingen detecteren. Dus heb je een excuus nodig om te sporten? Probeer Ring Fit maar eens uit, wellicht een mooie start!
Verberg.
Cijfer:
7,9

1783
29 jaar
Al spelend sporten en bewegen
Nooit gedacht dat ik dit spel zo leuk zou vinden. In de verhaalmodus van Ring Fit Adventure ga je al spelend doorheen verschillende werelden met allerlei levels en moet je opdrachten voltooien om de grote baas Drago te verslaan.

Je moet ingrediënten verzamelen om smoothies te maken om je leven aan te vullen of bepaalde oefeningen in een ander kleur te veranderen of om de kracht van je oefeningen sterker te maken (iedere kleur heeft zijn eigen type oefeningen, zoals buikspieren, armspieren, yoga,...).
Lees meer...

Je verzamelt ook fitpoints op het einde van ieder level, zo ga je niveau’s omhoog en kan je nieuwe oefeningen ontgrendelen of meer hartjes. Je kiest zelf je arsenaal uit alle beschikbare oefeningen en aan het begin van elk level staat als tip welke oefeningen (kleur) je het beste gebruikt.

Best verslavend om snel verder te geraken, maar de oefeningen zijn zeer uitputtend na een aantal levels als je ze uitvoert, zoals het hoort.

Je hebt ook nog andere verschillende speltypes, zoals een snelle workout, of je maakt een eigen trainingsschema.

Je kan alles bekijken achterna, hoeveel keer je bepaalde oefeningen hebt gedaan, hoeveel calorieën je hebt verbrand, welke afstand je hebt afgelegd en je kan zelfs tussendoor je hartslag meten.

Verder heb je ook nog de mogelijkheid om het spel op de achtergrond aan te zetten. Terwijl je tv kijkt, kan je de Ring-Con induwen en telt het spel hoe vaak je het hebt gedaan, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Je kan je niveau zelf aanpassen, mijn tip is: begin simpel en ga stap voor stap voor zwaardere oefeningen.
Verberg.
Cijfer:
9,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Ring Fit Adventure

Tips en geheimen, cheats en codes

2 tips: 2 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Sportieve Eindbazen!
Super Dekker
114347
14 jaar
Ring Fit Adventure heeft lastige eindbazen. Vooral op het sportieve gebied. Bekijk hoe ze het aanpakken in deze video en leer die eindbazen een lesje!

 

Persoonlijke tip:
Niet eerlijk, maar handig bij vermoeidheid
Daradb
1783
29 jaar
Als je vaak moet squatten in een bepaald level, maar je benen kunnen niet meer met je lichaam mee, zet een stoel achter je en ga gewoon zitten en weer recht staan
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg