x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario Maker 2 - Nintendo Switch

Super Mario Maker 2 laat je de tofste Mario-levels eenvoudig bouwen en spelen, alleen of samen!
Professionele beoordeling: 8,5 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario Maker 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
38.99
33.49aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
Super Mario Maker 2 Losse Game Card
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
38.99
€ 26.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel in het Nederlands
Boxshot Super Mario Maker 2

Afbeelding voor  Super Mario Maker 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Platform
Uitgebracht:2019
Spelers:1-4
TV-stijl:1-4 spelers
Tafel-stijl:1-4 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496425029
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario Maker 2

Afbeeldingen

Creëer je eigen levels en deel ze online! Speel levels van anderen met Mario, Luigi, Toad en Toadette!
Creëer je eigen levels en deel ze online! Speel levels van anderen met Mario, Luigi, Toad en Toadette!
De leveltool van Super Mario Maker 2 kent vele nieuwe toevoegingen, zoals hellingen!
De leveltool van Super Mario Maker 2 kent vele nieuwe toevoegingen, zoals hellingen!
Er is zelfs een geheel nieuwe en bijzondere levelstijl, namelijk Super Mario 3D World!
Er is zelfs een geheel nieuwe en bijzondere levelstijl, namelijk Super Mario 3D World!
Speel samen of tegen elkaar, lokaal of online, met vrienden of vreemden! Het kan allemaal!
Speel samen of tegen elkaar, lokaal of online, met vrienden of vreemden! Het kan allemaal!
Beoordelingen voor   Super Mario Maker 2

Beoordelingen Super Mario Maker 2

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

595
11 jaar
Super duper veel meer dan deel 1!
Er is een grappig verhaal bij het spel, dan moet je het kasteel van Peach bouwen. Langs het pad bij het kasteel kom je allemaal leuke characters tegen zoals toads, piranha planten en een blokje dat praat. Zij hebben hele leuke opdrachtjes voor je die steeds lastiger worden. Zo verdien je geld om verder aan het kasteel te bouwen.

Er zijn héél véél nieuwe mogelijkheden die je kunt gebruiken om je levels te bouwen in vergelijking tot Super Mario Maker 1. Koopa troopa in een auto, boze zon en vele eindbazen zoals alle Koopalings en Pom Pom. Verschillende kleuren buizen, parachutes, zelda zwaardje en super duper veel meer, dit maakt het spel erg leuk en afwisselend.
Lees meer...

Je kan nu ook zelf een heel land maken waar je allemaal levels aan kan toevoegen. Je kunt hier levels in maken zoals sneeuw levels met Super Mario Bros of een spookhuis in een Super Mario 3D world!

De levels van anderen proberen is ook altijd heel erg leuk. De levels zijn vaak heel origineel zoals: Een zoek de verschillen level. Deze doe ik dan vaak samen met mijn vader en broertje.
Verberg.
Super Mario Maker 2
Cijfer:
9,3

32 jaar
Spel met potentie voor de creatieveling of geduldige persoon.
In Mario Maker 2 kan je uiteraard je eigen levels maken. Ben je niet zo creatief of wil je vooral lekker spelen? In het spel zit een redelijke singleplayer (zo’n 8 uur aan levels) die door Nintendo gemaakt zijn.

Toch vind ik dit spel als niet-maker niet erg interessant. Je hebt een Online subscription nodig om andermans levels te spelen. Levels van anderen kunnen erg creatief zijn, maar ook erg slecht en frustrerend. De juiste levels voor jouw speelstijl vinden is soms erg lastig. En hoewel de levels kwalitatief over het algemeen een stuk beter zijn dan in Mario Maker 1 (doordat je nu ook levels kan disliken) is het toch niet altijd makkelijk toffe levels te vinden. Het voelt toch als een random assortiment aan levels, en niet als 1 geheel. En dat is het natuurlijk ook niet, omdat alles draait om losse levels.
Lees meer...

Nintendo heeft in een gratis updates "worlds" toegevoegd waar je meerdere levels als een soort wereld aan elkaar kan plakken. Had veel potentie, maar het vinden van goede werelden is een ramp.

Daarom raad ik dit spel eigenlijk alleen aan voor de mensen die óf het niet erg vinden om goede levels af te wisselen met slechte levels óf voor de makers die helemaal los willen gaan met hun creativiteit.

Val je niet in die categorie en wil je gewoon toffe Mario levels spelen? Haal dan gewoon Mario 3D World of New Super Mario Bros Switch edition.
Verberg.
Super Mario Maker 2
Cijfer:
7,0

129987
14 jaar
Super Mario Maker 2 is een tof spel voor jong en oud!
Super Mario Maker 2 is erg veelzijdig. Zo kan je levels spelen, maar ook leuke levels bouwen. Eerst even over het bouwen. Super Mario Maker 2 beschikt over een nog veel grotere selectie aan items en levelonderdelen dan Super Mario Maker voor de Nintendo Wii U. Ook kan je andere mensen hun levels spelen wat super leuk is, want mensen kunnen super creatief raken. Ook is er een nieuwe online mode. Daarin kan je samen met 3 andere spelers spelen of tegen 3 spelers strijden. Het is super leuk en echt een game die we na een lange tijd nodig hadden. Ik raad deze game zeker aan.
Cijfer:
9,0
Lees meer beoordelingen.

265
13 jaar
Leuk spel maar kan te moeilijk zijn
Super Mario Maker 2 is een leuk spel om samen te spelen. Maar dan is er ook heel veel chaos.

Je eigen Super Mario levels maken is dope, grappig en leuk. Maar je kunt ook te moeilijke levels maken waardoor het niet meer leuk is en ondragelijk. Dus speel dat soort levels niet behalve als je het aan kunt, leuk spel verder hoor!
Cijfer:
9,5

295
14 jaar
Eindeloos plezier
Super Mario Maker 2 is een grote upgrade van de eerste versie. Je hebt zoveel opties en functies in dit spel, je kunt natuurlijk zelf levels maken maar er is ook een story mode, en je kunt werelden maken van je levels en zo je eigen Mario "game" creëren. Wel jammer dat je een Online abonnement nodig hebt om andere mensen hun levels te kunnen spelen. Verder is dit een geweldig spel met eindeloos plezier!
Cijfer:
8,5

1065
16 jaar
Perfecto en beter dan de eerste!
Werkelijk een droom! Super Mario Maker 2 is werkelijk een droom die uitkomt. Hoe ongelofelijk gaaf is het om zelf op een makkelijke manier Mario-levels te maken.

De eerste Mario Maker was al geweldig, maar deze tweede maakt de game nagenoeg perfect met nog meer keuze uit bouwmaterialen, level thema’s, toevoeging van Super Mario 3D World, bosses en nog veel meer nieuwe dingen. Super Mario Maker 2 beschikt over een groot assortiment van keuze uit verschillende level thema's, vijanden, bosses, materialen, power-ups en eigenlijk alle andere dingen die in de Mario Bros.-games te vinden zijn. Je kan je zelfgemaakte levels online delen en je kan levels van andere mensen spelen.

Laat je verbeelding en fantasie het werk doen en maak je mooiste, moeilijkste en beste levels!
Cijfer:
10

1160
21 jaar
WAUW
Super Mario Maker 2 is een geweldig creatief spel. Zeker een genot voor fans van platformspellen. Met een diepgaande level editor met eindeloze keuzes, oneindige community levels en regelmatige updates, biedt het eindeloos speelplezier en inspiratie.
Voor mij was het zeker wennen op het begin, omdat ik normaal niet zo van dit soort spellen ben, maar het heeft mij helemaal omgetoverd.

Het is zeker een must have voor elke Nintendo Switch-eigenaar die van Mario en bouwen houdt! ;)
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario Maker 2

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 3 Persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Geheim

Geheimen:
Vrij te spelen Power-ups
Alice
66106
Niet alle Power-ups zijn gelijk te gebruiken voor het bouwen van levels. Twee stuks moet je er eerst vrijspelen in de Story Mode door het voltooien van de onderstaande jobs.

Builder Hammer (3D World Style Only)Voltooi de job "Meowser Showdown!" en bekijk de credits.
Super Ball Flower (SMB1 Style Only)Voltooi de job "Spiny Shell Smashers" van de Purple Toad en raak dan de middelste ?-block van de rij van drie.

Persoonlijke tip:
150+ Tips!
Super Dekker
129987
14 jaar
Bekijk hier 150 tips & tricks om hoe je een super goed level kan maken in Super Mario Maker 2!

 

Persoonlijke tip:
Geweldige slechteriken!
Super Dekker
129987
14 jaar
Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch heeft veel slechteriken. Bekijk ze hier in een korte compilatie en bekijk welke er allemaal nieuw zijn sinds de Nintendo Wii U-versie.

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Power Upps!
Super Dekker
129987
14 jaar
Super Mario Maker 2 zit vol met te gekke power-ups. Bekijk ze hier in een compilatie!

 

Easter Eggs en Glitches:
Een rekenmachine in Super Mario Maker 2?
Super Dekker
129987
Ja, je leest de titel goed! Je kunt dus met behulp van de voorwerpen in de game een rekenmachine maken. Bekijk hem hier in deze video!

 

Easter Eggs en Glitches:
Langste level in Super Mario Maker 2!
Super Dekker
129987
Als je de titel leest denk je misschien, huh, een level is toch maar maximaal 500 seconden? Hier heb je het compleet fout. Door springveren en power-ups op elkaar te laten spawnen, laat je het spel vastlopen en hierdoor gaat de timer extra traag. Het aller langste level dat je kan maken is wel over 6 uur lang! Bekijk alle methodes in deze video, veel succes!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg