x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated - Switch All in 1!

Kopen:

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
Bestel vandaag, maandag in huis.
17.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Afbeelding voor  SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2020
Spelers:1-2
TV-stijl:1-2 spelers
Tafel-stijl:1-2 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:9120080074461
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Afbeeldingen

Dit zijn alle karakters als wie je kan spelen!
Dit zijn alle karakters als wie je kan spelen!
Op naar de sterren, en daar voorbij!
Op naar de sterren, en daar voorbij!
Wie had ooit gedacht dat Patrick ster kon vliegen!
Wie had ooit gedacht dat Patrick ster kon vliegen!
K-K-Koning Kwal?!
K-K-Koning Kwal?!
Beoordelingen voor   SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Beoordelingen SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

1145
15 jaar
Goed omdat het orgineel goed is
SpongeBob Battle for Bikini Bottom Rehydrated is een remake van een platformer uit 2003, gebaseerd op de bekende kinderserie SpongeBob SquarePants.

Het spel volgt de avonturen van SpongeBob, Patrick en Sandy, die Bikini Bottom moeten redden van de kwaadaardige Plankton en zijn robotleger.
Lees meer...

Het spel biedt een trouwe recreatie de SpongeBob-wereld, met veel humor, verwijzingen en easter eggs. Hoewel ik zelf geen grote SpongeBob-fan ben, kan ik dit waarderen.

Maar dit is niet de orginele game, dit is een remake, dus laten we een kijkje nemen aan de toevoegingen en de veranderingen die deze remake heeft.

Het meest duidelijke zijn de geüpgradede graphics. Als je het origineel en de remake naast elkaar houdt, is er vrij duidelijk een flink verschil te zien. Maar hoewel de graphics een verbetering ten opzichte van het orgineel zijn, zijn ze niet perfect. Vergeleken met andere recente games die er prachtig uitzien, had ik meer verwacht.

De remake heeft ook alle cutscenes hergemaakt. Opnieuw is dit een verbetering vergeleken met het origineel, hoewel ik de animaties toch wel wat houterig vindt. Iets dat me wel nogal irriteert, is het gebrek aan lip syncing. Ook hebben ze de originele audio gebruikt, waardoor Mr. Krabs en Mermaid Man nog steeds totaal andere stemmen dan in de cartoon hebben, net als in het origineel.

Ook heeft de remake een extra boss battle tegen Robo-Squidward en een nieuwe multiplayer mode. Beide zijn erg teleurstellend en niet bepaald leuk.

De remake voegt weinig verdere nieuwe elementen toe aan de gameplay, die inmiddels verouderd en repetitief aanvoelt. De besturing is soms onnauwkeurig en frustrerend, vooral in de moeilijkere platformsecties.

Ondanks die problemen is SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated een goed spel, maar dit komt voornamelijk omdat het origineel goed is. Op de graphics na, heeft deze remake niet veel verbeterd.
Verberg.
Cijfer:
6,5

114417
14 jaar
Leuk voor jong en oud
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated is hele goede remake van een oude legende. Deze game was op de GameCube al erg goed maar hier op Switch is hij nog beter. De graphics zijn een stuk beter geworden en gameplay is aardig gelijk. Verder is dit spel qua inhoud erg leuk. Het is leuk voor jong en oud en dat vind ik erg knap van deze game. Ook hebben ze bij deze remake een online mode toegevoegd die ik persoonlijk erg leuk vind. In die gamemode kan je zelfs als Gerrit de slak spelen en de boosaardige Plankton. Oftewel, genoeg om te beleven in dit prachtige spel.
Cijfer:
8,0

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Tips en geheimen, cheats en codes

14 tips: 6 Persoonlijke tips - 4 Geheimen - 4 Easter Eggs en Glitches

Persoonlijke tip:
Lastige Eindbazen!
Super Dekker
114417
14 jaar
Er zitten best lastige eindbazen in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Hier is een filmpje hoe je ze moet halen. Dit is erg handig als je al die tijd al vast zit! Heel veel succes!

 

Persoonlijke tip:
Shiny´s
Super Dekker
114417
14 jaar
Altijd al moeite om genoeg shiny´s te krijgen? Geen probleem! Bekijk deze video waar je in de Goo Lagoon heel veel shiny´s kan verzamelen door een simpele truc.

 

Persoonlijke tip:
Lastige eindbaas in de multiplayer mode...
Super Dekker
114417
14 jaar
Heb jij ook moeite met de multiplayer eindbaas (Robot Squidward)? Kijk hier hoe het moet en laat iedereen in de online mode zien hoe goed je bent!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Alles willen verzamelen!?
Super Dekker
114417
Wil jij alles verzamelen in de game, maar kan je sommige dingen niet vinden? Bekijk dit filmpje en speel het spel helemaal uit!!

 

Geheimen:
Secret Ending!
Super Dekker
114417
Altijd al benieuwd naar de secret ending in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated? Hier is een filmpje die hem laat zien!!

 

Geheimen:
Geheimen sok!
Super Dekker
114417
Er is een geheime sok in een gebouw... Zo krijg je je aantal sokken op 81 in plaats van 80. Hoe krijg je de sok? Je moet een soort out of bounds glitch doen om er te komen. Het is lastig uit te voeren maar kijk het filmpje en het moet zeker lukken!

 

Easter Eggs en Glitches:
De game verslaan binnen 3 minuten....
Super Dekker
114417
Wist je dat je de game binnen 3 minuten kan verslaan? Het heeft te maken met een glitch die op de eerste dag van de game al gevonden werd. Het is erg makkelijk om uit te voeren dus probeer het zelf zeker ook!

 

Easter Eggs en Glitches:
Sponzige glitches!!
Super Dekker
114417
Hier zijn een paar te gekke glitches in SpongeBob SquarPants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. Ze zijn super leuk en je kan je hier wel wat uurtjes mee vermaken. Probeer het daarom zelf uit!

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter Eggs!!
Super Dekker
114417
Hier zijn super leuke Easter eggs naar bijvoorbeeld de TV-serie SpongeBob van Nickelodeon. Het is super leuk om deze te zien als je ook een beetje wat van de serie af weet!

 

Easter Eggs en Glitches:
GameCube-versie tegen Switch-versie
Super Dekker
114417
Hier zie je een filmpje van de GameCube-versie en de Switch-versie naast elkaar. Zo kan je zien hoe erg de Switch-versie er op voor uit is gegaan. Bekijk het zelf.

 

Geheimen:
Unused Content!
Super Dekker
114417
In SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated zijn er dingen gevonden in de savefiles die je uiteindelijk niet terug vind in de game. Bekijk dit filmpje en zie wat er allemaal de game net niet heeft gehaald.

 

Persoonlijke tip:
Death Animations!
Super Dekker
114417
14 jaar
In SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated heb je veel verschillende death animations (Het filmpje als je dood gaat). Ze zijn rond uit hilarisch! Bekijk ze hier allemaal en probeer ze zelf uit!

 

Persoonlijke tip:
Cutscenes in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated!
Super Dekker
114417
14 jaar
Bekijk alle cutscenes van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated!

 

Persoonlijke tip:
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated halen zonder jumps?
Super Dekker
114417
14 jaar
Altijd al benieuwd of je SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated kunt halen zonder te springen? Kom er achter in deze video!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg