x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario 3D All-Stars - Nintendo Switch

Super Mario 3D All-Stars bevat drie fantastische 3D Mario-klassiekers vol platformactie met enkele grafische verbeteringen, die iedereen gespeeld moet hebben.
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario 3D All-Stars
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
108.49
99.49aanbieding
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Super Mario 3D All-Stars in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
99.99
€ 91.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario 3D All-Stars

Afbeelding voor  Super Mario 3D All-Stars

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:2020
Spelers:1-2
TV-stijl:1-2 spelers
Tafel-stijl:1-2 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496426682
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario 3D All-Stars

Afbeeldingen

Beleef drie klassieke avonturen met 's werelds bekendste loodgieter in het rood!
Beleef drie klassieke avonturen met 's werelds bekendste loodgieter in het rood!
Super Mario 64 was Mario's eerste 3D-avontuur (1997). Deze game kent een verbeterde resolutie op de Switch.
Super Mario 64 was Mario's eerste 3D-avontuur (1997). Deze game kent een verbeterde resolutie op de Switch.
In 2002 volgde Super Mario Sunshine. De game schittert dankzij verbeterde resoluties en widescreen!
In 2002 volgde Super Mario Sunshine. De game schittert dankzij verbeterde resoluties en widescreen!
In 2007 vloog Mario door de ruimte in Super Mario Galaxy (Wii). De Joy-Cons zorgen voor eenzelfde spelervaring!
In 2007 vloog Mario door de ruimte in Super Mario Galaxy (Wii). De Joy-Cons zorgen voor eenzelfde spelervaring!
Beoordelingen voor   Super Mario 3D All-Stars

Beoordelingen Super Mario 3D All-Stars

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,1

37195
20 jaar
Een leuke manier om oude klassiekers te herondekken
Mario 3D All-Stars bevat: Mario 64, Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Allemaal top games waar je zeker uren in kunt zinken.

Maar jammer genoeg is er niet echt veel getweaked aan deze remakes en zijn het praktisch emulators. Buiten de 3 games zijn er ook de soundtracks van de games.

Super Mario Galaxy 2 zit jammer genoeg niet in deze collectie. Al bij al zeer fijn om deze games te kunnen spelen op de switch.
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
7,5

40
20 jaar
Deze Mario spellen blijven leuk!
Ik vind Super Mario 3D All-Stars heel leuk, ik kocht het vooral voor Mario 64! Maar vind Mario Sunshine en all stars ook heel leuk om te spelen! Het is ondanks dat het een remake is, niet saai, het blijft leuk!
Cijfer:
9,0

270
16 jaar
Een SUPER Mario collectie
De 3 beste Mario spellen in 1 collectie, wie wil dat nou niet? Dit is gemaakt voor de 35ste verjaardag van Mario en ik heb in alle 3 de spellen super veel uren gestoken en het is echt een super collectie. Alle games zien er nu ook super mooi uit omdat alle games in HD zijn. Het enige minpunt voor mij is dat ze niet Super Mario Galaxy 2 er ook bij hebben gedaan, want dan zou het de droom collectie zijn!
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

1175
17 jaar
Een goede combinatie van de beste Mario-spellen aller tijden!
Het is ontzettend leuk dat 3 van de allerbeste Mario-spellen op de Nintendo Switch zijn verschenen.

Super Mario 64 is het allereerste 3D Mario-spel en heeft een gigantische impact op 3D gaming gehad. En tot op de dag van vandaag blijft het een masterpiece!
Lees meer...

Super Mario Sunshine was een fantastisch spel op de Nintendo GameCube met fantastische graphics voor die tijd en super leuke gameplay!

Super Mario Galaxy is mijn favoriete Mario-spel aller tijden en was echt fantastisch voor zijn tijd. Fantastische 3D levels, waarbij je in ieder level planeten kan ontdekken die steeds weer nieuw en verrassend zijn. Iedere planeet heeft weer nieuwe ideeën en activiteiten te bieden en dat maakt het spel zo fantastisch.
Verberg.
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
9,5

2186
18 jaar
Herbeleef klassiekers!
Super Mario 3D All-Stars is een collectie die Switch-eigenaars toelaat om de eerste drie 3D Mario-games nog eens een keer te laten spelen. Collecties van oude games spreken altijd aan, zowel voor nieuwe spelers om de games voor het eerst te proberen, maar ook voor oudere spelers die de games origineel hebben gespeeld. Voor mij was dit niet veel anders, ik hou enorm van Super Mario 64, en alleen al deze game was genoeg motivatie voor mij om de collectie aan te schaffen.

Nostalgie terzijde, had de collectie wel iets meer kunnen doen. De collectie is letterlijk enkel de 3 games, dat is het. Een soort missie-modus, waarbij je kleine bite-sized missies in alle 3 de games moest voltooien had heel cool geweest (Sonic Origins heeft dit, en dit zorgde voor unieke ervaringen waar je de games anders ging aanpakken). Ook is de presentatie vrij simpel; niet slecht, maar vergeleken met bijvoorbeeld Kirby’s Dream Collection wel minder mooi en uitgebreid. Waarschijnlijk verwacht je ook dat de afwezigheid van Super Mario Galaxy 2 me stoort, wel het antwoord daar op is ja en nee. Het is inderdaad een gemiste kans, maar ergens ben ik al wel blij genoeg met deze 3 games, want in plaats van 3/4 had het ook altijd 0/4 kunnen blijven.
Cijfer:
7,5

630
14 jaar
Een domme Mario-collectie
Zelf heb ik 2 van de 3 games in deze collectie al, al was dat niet zo had ik deze collectie misschien gekocht. Deze collectie heeft niet eens Super Mario Galaxy 2. Aangezien in deze collectie niks wordt toegevoegd, alleen een muzieklijst van de games, zou dit makkelijk kunnen worden toegevoegd. Alles is echt super saai. Het game-kiesscherm heeft gewoon een screenshot van de game. Al kijk je bijvoorbeeld naar de eerste Super Mario All-Stars-game voor de SNES, zag alles er leuk uit. Nintendo had makkelijk wat extra spulletjes kunnen toevoegen. Voor mensen die de originele games nog niet hebben, is dit een goede manier om ze te spelen, maar voor de mensen die de originele games al hebben, voegt dit niks toe. Ik ga denk ik gewoon wachten voor een betere collectie aangezien deze game beperkt was en ze niet meer worden verkocht.
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
6,0

3003
20 jaar
De eerste 3D-avonturen van Mario
Beleef de allereerste 3D Mario-avonturen opnieuw op de Switch. Voor mij was dit de eerste keer dat ik Mario 64 en Mario Sunshine speelde en ik moet zeggen dat ik genoten heb van deze bundel. Het fijne is dat je in dit spel kan kiezen hoe de camera werkt. Je kan kiezen voor een meer modernere beleving van de camera maar ook voor de originele beleving. Dit maakt het in mijn ogen beter speelbaar. En hoewel ik soms gestruggeld heb met zowel de camera in Mario 64 als met de besturing van het spuitsysteem van Mario Sunshine, denk ik toch dat dit zeker een leuke bundel met leuke spellen is.
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
8,0

129987
15 jaar
Een super 3D-compilatie!
Deze game is ronduit geweldig, 3 geweldige verhalen in 1 game is geweldig voor nieuwkomers en oude spelers.

Te beginnen met Super Mario 64 (1997), tevens ook Mario´s eerste 3D-avontuur. Het is geweldig om deze game overal nu mee naar toe te kunnen nemen. Ook voelt de game veel beter aan dan met een N64-controller naar mijn mening.
Lees meer...

Daarna komt Super Mario Sunshine (2002). Dit is opnieuw een geweldige game, alleen voelt het spelen zonder GameCube-controller niet lekker aan. Deze game was voor de GameCube gemaakt en dat voel je erg als je speelt.

En tenslotte komen we aan bij Super Mario Galaxy (2007). Deze game maakt gebruik van motion controls die erg goed aanvoelen. Alleen is deze game een afrader als je met de Nintendo Switch Pro Controller speelt. Dit voelt niet natuurlijk aan en is dus zeker een afrader.

Mijn conclusie is dat elke game fantastisch is, alleen je kunt soms merken dat deze games niet bedoeld waren voor de Nintendo Switch wat erg jammer is.
Verberg.
Super Mario 3D All-Stars
Cijfer:
7,5

1065
16 jaar
Geen complete remakes helaas
Super Mario 3D All-Stars is een verjaardagscadeautje van Nintendo voor Mario’s 35-jarig bestaan. En daar hebben ze in gefaald.

De game bevat Mario 64, Mario Sunshine en Mario Galaxy, wat met afstand de beste Mario-games zijn die er bestaan. Maar het is gewoon puur de drie games plus de soundtrack. Geen remake met nieuwe graphics of nieuwe sterren ofzo, wat ik een gemiste kans vind. Wat bij Super Mario All-Stars voor de Wii wel is gebeurd van Mario’s 25-jarig bestaan. Ook vind ik het apart dat Mario Galaxy 2 niet is inbegrepen.

Het blijven tijdloze en geweldige games en leuk dat ze nu ook op de Switch te spelen zijn, maar ik vind het toch apart.
Cijfer:
8,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario 3D All-Stars

Tips en geheimen, cheats en codes

6 tips: 3 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in deze te gekke 3D Mario games!
Super Dekker
129987
14 jaar
Klaar met het spel en moet je alleen de eindbaas nog? Bekijk ze hier zodat je je 3 toffe verhalen kan afronden!

 

Geheimen:
Verborgen personage in Super Mario Galaxy
Alice
66106
Behaal alle 120 sterren en ga naar Rosalina in de Comet Observatory. Vraag aan Rosalina om nogmaals met Bowser te vechten en bekijk de credits. Nu krijg je een bericht dat Luigi speelbaar is.

Persoonlijke tip:
"Blast to the lonely mushroom" op een makkelijkere manier (SM64)
Axelmans
2186
18 jaar
Het twaalfde level in Super Mario 64, Tall Tall Mountain, heeft als 5de ster een ster met de naam "Blast to the lonely mushroom". Deze ster bevindt zich op een paddenstoel redelijk ver verwijderd van de rest van het level. Het doel hier is om een roze Bob-omb te vinden en met deze te praten, zodat er een kanon opent. Daarna kan je proberen met een kanonschot op de ver afgelegen paddenstoel met de ster te komen. Dit is echter niet gemakkelijk en het kan zeer onvergeeflijk zijn als je het schot mist. Gelukkig is er een makkelijkere manier om de ster te bereiken die het kanon niet vereist. Klim naar de top van de berg tot aan een stuk met de houten stronk waarover je kan rollen, juist ervoor vliegt er een Fly Guy rond (een rode vijand met een masker en propeller op het hoofd). Wanneer Mario er op springt, schiet hij de lucht in en fladdert hij traag naar beneden. Het fladderen is zeer handig, want het laat ons toe de ver afgelegen paddenstoel te bereiken. Spring dus gewoon op de Fly Guy, en het moment dat je de lucht inschiet, begin je richting de paddenstoel te bewegen, je zal juist genoeg snelheid hebben tijdens de fladder om op de paddenstoel te geraken.
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
sunshine outfit
Pimpampet
160
Als je Super Mario Sunshine speelt en 30 shines hebt verzameld, kan je een zonnebril krijgen van een Pianta op het strand in Delfino Plaza. Als je voor het eerst Corona Mountain in bent gestapt, dan krijg je er ook een nieuw shirt bij.

In de video kan je zien welke Pianta de kleren geeft.

 

Easter Eggs en Glitches:
Easter Eggs in Super Mario 3D All-Starts!
Super Dekker
129987
Bekijk een paar leuke Easter Eggs in Super Mario 3D All-Starts in deze video!

 

Geheimen:
Verborgen content!
Super Dekker
129987
Er zit een hoop verborgen content in Super Mario 3D All-Stars. Bekijk het hier in deze video!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg