x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Switch All in 1!

Super Mario 3D World is een geweldig platformavontuur voor multiplayer met het unieke Bowser’s Fury voor singleplayer.
Professionele beoordeling: 9,3 - Lees de review!

Kopen:

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
41.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury in Buitenlands Doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
44.49
€ 37.49korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Zelfde gamepak, ander doosje.
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Afbeelding voor  Super Mario 3D World Plus Bowsers Fury

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2021
Spelers:1-4
TV-stijl:1-4 spelers
Tafel-stijl:1-4 spelers
Handheld:1 speler
Local play:1-4 spelers
Online:1-4 spelers
amiibo:Yeah!
Leeftijd:7+ jaar
EAN:0045496426965
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario 3D World Plus Bowsers Fury

Afbeeldingen

Speel met Mario en zijn vrienden met een nieuwe power-up: kat-vorm!
Speel met Mario en zijn vrienden met een nieuwe power-up: kat-vorm!
Verken de 3D wereld met Mario en zijn vrienden en ontdek allemaal verschillende routes!
Verken de 3D wereld met Mario en zijn vrienden en ontdek allemaal verschillende routes!
Het avontuur stopt niet in het water, voor dat probleem hebben we Plessie!
Het avontuur stopt niet in het water, voor dat probleem hebben we Plessie!
Het verschil met de <a href = https://www.mariowii-u.nl/Wii-U-spel-info.php?t=Super_Mario_3D_World>Wii U versie</a> is dat deze editie met een nieuwe game in een open wereld komt: Bowser´s Fury!
Het verschil met de Wii U versie is dat deze editie met een nieuwe game in een open wereld komt: Bowser´s Fury!
Beoordelingen voor   Super Mario 3D World Plus Bowsers Fury

Beoordelingen Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

6 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

630
13 jaar
Mis Bowsers Fury niet!
Ik heb de originele game heel veel gespeeld bij mijn vrienden op de Wii U dus toen deze uitkwam met een extra game mode was ik echt super blij! De normale game voelt echt heel chill, de loop snelheid is ook veel sneller.

Wat wel jammer is, is dat als moet je iets doen waar je origineel de gamepad voor nodig had, dan moet je nu een joy con gebruiken. Gebruik je een pro controller kan het bij de meeste niet.

Ik vind de toevoeging van Bowser’s Fury heel mooi, niet heel lang, niet heel moeilijk, en echt heel leuk!
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
8,5

1175
17 jaar
Twee fantastische Mario-spellen!
De Wii U-versie van Super Mario 3D World was al fantastisch, maar op de Nintendo Switch is het nog veel beter!

Super Mario 3D World is wel erg makkelijk, maar het heeft originele levels en blijft leuk om te spelen.
Lees meer...

Maar vooral Bowsers Fury is echt een fantastisch spel! Het is nog steeds hetzelfde idee als Super Mario 3D World. Alleen dit keer is de speelstijl meer als Super Mario Galaxy en Super Mario Odyssey.

Ik had Super Mario 3D World al op de Wii U, maar Bowsers Fury was het het al waard om de Nintendo Switch-versie te kopen! Absoluut geen spijt van.
Verberg.
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
8,5

114347
15 jaar
Nog beter door Bowser´s Fury!
Persoonlijk heb ik de Wii U-versie van Super Mario 3D World + Bowser´s Fury overgeslagen, omdat ik niet z´n fan ben van de Wii U, maar ik besloot hem op de Nintendo Switch toch een kans te geven. En dit was zeker geen verkeerde beslissing. De levels zijn geweldig en de game voelt geweldig aan. Wel kunnen de levels soms erg makkelijk zijn en dan de eindbazen al helemaal. Dit is echt een groot minpunt.

Maar stel, je hebt geen zin meer in levels spelen, dan kan je altijd nog naar Bowser´s Fury, de extra game in deze Nintendo Switch-versie. Deze extra gamemode speelt heel erg als Super Mario Odyssey.

Dus, heb je deze game op de Wii U overgeslagen, dan moet je nu echt je kans pakken. En vooral nu je de extra gamemode Bowser´s Fury tot je beschikking hebt. Echt een aanrader dus!
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

37195
21 jaar
Een super leuk spel voor jong en oud
Super Mario 3D World is een zeer leuk spel dat vlot speelt en bestuurt. Het level design is zeer goed en samen spelen met vrienden werkt veel beter dan verwacht. De 4 verschillende karakters (Mario, Luigi, Peach en Toad) spelen alle 4 licht verschillend, wat een nieuw karakter uitproberen leuk maakt.

Maar de ster van de show is natuurlijk Bowser’s Fury! Een open world 3D Mario. Het is dan misschien niet zo lang, maar het is wel ontzettend leuk.
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
8,0

1065
16 jaar
Geweldig idee, Nintendo!
Ik ben ontzettend bij dat ze Super Mario 3D World naar de Switch hebben gebracht. Super Mario 3D World is een geweldige game met veel unieke levels, bosses, vijanden, de nieuwe Cat Suit en nog veel meer uiteraard. Nu kan iedereen van Super Mario 3D World genieten op de Switch en kan de game eindelijk de status krijgen die hij verdient!

Ook geweldig dat ze Bowser's Fury bij deze game in begrijpen. Het is een leuk in elkaar zittende game met een origineel concept wat ik niet had verwacht van Nintendo!
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
8,5

1015
13 jaar
Je kan zelfs transformeren
Super Mario 3D World is een super leuk spel dat je met meerdere mensen kan spelen. Super Mario 3D World kun je spelen in je eentje of met je familie. Je kan zelf in meerdere dingen transformeren: je kan in een katje transformeren, in een Eekhoorntje, in een vuur Mario, in een propeller, in een kanon en zelf in een schaats. Bij dit spel moet je levels voltooien om groene sterren te behalen. Met die groene sterren kun je aan het einde van dat eiland de baas Bowser verslaan, maar dan moet je wel genoeg sterren verzamelen om bij Bowser binnen te komen. Bij Super Mario 3D World hebben ze ook een ander super leuk spel toegevoegd, genaamd Bowsers Fury. In Bowsers Fury moet je vuurtorens aan zien te krijgen om alle smurrie te verwijderen. Die smurrie is natuurlijk van de vieze Mega Bowser. Als je op een gegeven moment al zoveel torens aan de praat hebt gekregen, heb je vijf sterren. Met die vijf sterren kun je de Mega Bel ook ontsmetten. Als de bel helemaal schoon is, komt Mega Bowser uit de smurrie. Dan moet je de Mega Bel gebruiken om in een mega kat te transformeren. Als je het mega katje bent geworden kun je Mega Bowser verslaan. Wanneer je Mega Bowser hebt verslagen, kun je naar het volgende level. In dat volgende level moet je hetzelfde doen om Mega Bowser te verslaan. Dit kun je ook met twee mensen spelen. Het tweede personage word dan Bowser Junior. Ik raad je aan dit spel te kopen. Het is zelfs voor een super redelijke prijs. Veel plezier met het spelen van Super Mario 3D World + Bowsers Fury.
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 4 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips

Geheimen:
Alle 380 Green Stars & 85 stempels!
Super Dekker
114347
In Super Mario 3D World + Bowser´s Fury kun je enorm veel sterren en stempels vinden. Het zijn er zelfs zoveel dat ze erg lastig te vinden zijn. Met deze video krijg je de locatie van alle 380 Green Stars & 85 stempels! Veel kijk plezier.

 

Geheimen:
Als Rosalina spelen!
Super Dekker
114347
In Super Mario 3D World + Bowser´s Fury kan je niet direct als Rosalina spelen, dit komt omdat je haar moet unlocken. Dit doe je door het 2e level van de ster wereld te voltooien. Hierdoor wordt Rosalina speelbaar! Haar persoonlijke ability is een speciale spin attack, bekend van de Super Mario Galaxy-games.

Easter Eggs en Glitches:
1-UP glitch in Super Mario 3D World + Bowser's Fury!
Super Dekker
114347
In elke Mario-game zit wel een 1-UP glitch, en dan mag Super Mario 3D World + Bowser's Fury zeker niet ontbreken. Hier zie je hoe je snel en gemakkelijk een oneindig aantal levens kan bereiken in Super Mario 3D World + Bowser's Fury, veel succes!

 
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Geheime Luigi’s
Honk Ogre
630
Bijna overal in het spel kan je wel een geheime Luigi vinden omdat de originele game (Super Mario 3D World voor de Wii U) in het jaar van Luigi uitkwam deze Luigi’s doen niks en zijn 8-bit sprites maar het is altijd leuk als je er een in de achtergrond ziet!

 

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen in Super Mario 3D World + Bowser´s Fury
Super Dekker
114347
15 jaar
Super Mario 3D World + Bowser´s Fury heeft super veel eindbazen. Dan is het ook niet raar dat je wel eens vast komt te zitten. Bekijk ze daarom allemaal hier in deze video. Veel kijk plezier!

 

Geheimen:
Luigi Bros.-minigame vrijspelen
Alice
66106
In de WiiU versie kon je een Luigi Bros.-minigame vrijspelen door een savefile te hebben van New Super Luigi U. Dit is in de Switch versie niet mogelijk. Nu zal je wereld 1 tot en met 8 moeten uitspelen. Is dat gelukt dan zal je op het titelscherm linksonder een knopje zien staan voor de Luigi Bros.-minigame. Deze game is gebaseerd op de Mario Bros. arcadegame.

Persoonlijke tip:
Alle levels snel halen!
Super Dekker
114347
15 jaar
Al wil je Super Mario 3D World + Bowser´s Fury helemaal uitspelen moet je de game halen met alle karakters, dit kost veel tijd. Maar wat nou als ik je vertel dat er een makkelijkere truc is. In deze video word exact laten zien hoe je de levels het snelste kan halen met alle 5 de karakters, veel succes!

 

Geheimen:
Alle Glitches in Super Mario 3D World+ Bowsers Fury
Switchhero
1015
Hier zijn alle glitches in Bowsers Fury van Super Mario 3D World. Als je deze video bekijkt, kun je ze allemaal te weten komen. Veel plezier.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg