x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

New Super Mario Bros. U Deluxe - Switch All in 1!

New Super Mario Bros. U Deluxe biedt een groot aantal levels vol 2D-platformactie met plezier voor vier!
Professionele beoordeling: 8,0 - Lees de review!

Kopen:

New Super Mario Bros. U Deluxe
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
41.99
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot New Super Mario Bros. U Deluxe

Afbeelding voor  New Super Mario Bros U Deluxe

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Platform
Uitgebracht:2019
Spelers:1-4
TV-stijl:1-4 spelers
Tafel-stijl:1-4 spelers
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496423766
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  New Super Mario Bros U Deluxe

Afbeeldingen

Speel als Mario, Luigi, Toad en Nabbit! Nieuw is Toadette die kan transformeren in Peachette!
Speel als Mario, Luigi, Toad en Nabbit! Nieuw is Toadette die kan transformeren in Peachette!
De klassieke 2D-sidescrolling platformgekte is weer terug! Speel met 4 spelers tegelijk!
De klassieke 2D-sidescrolling platformgekte is weer terug! Speel met 4 spelers tegelijk!
De game bevat 164 levels, verdeeld over New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U!
De game bevat 164 levels, verdeeld over New Super Mario Bros. U en New Super Luigi U!
Dankzij de Super Crown kan Toadette veranderen in Peachette. Ze kan extra lang zweven!
Dankzij de Super Crown kan Toadette veranderen in Peachette. Ze kan extra lang zweven!
Afbeelding voor New Super Mario Bros U Deluxe

Links

Beoordelingen voor   New Super Mario Bros U Deluxe

Beoordelingen New Super Mario Bros. U Deluxe

8 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,9

1395
22 jaar
Super leuke must-have co-op
New Super Mario Bros U. Deluxe is een remake en samenvoeging van de Wii U-games "New Super Mario Bros. U" en "New Super Luigi U". Als je deze spellen al hebt op de Wii U, zal alles dus praktisch hetzelfde zijn, maar voor degene die de Wii U heeft overgeslagen, is dit een must-have voor de Switch.

Een van de verschillen met de Wii U-versie zijn de nieuwe karakters Toadette en Nabbit. Door deze twee nieuwe karakters is het spel toegankelijker gemaakt voor nieuwe/jonge spelers. Beide karakters hebben een extra "power", waardoor het spel wat gemakkelijker wordt. Voornamelijk Nabbit is echt bedoeld voor jonge spelers.
Lees meer...

New Super Mario Bros. U Deluxe is een 2D platformer. In het spel speel je als 1 van de 5 Mario-karakters (Mario, Luigi, Toad, Toadette en Nabbit). Het spel is lokaal tot 4 spelers samen te spelen. Je reist door een variatie aan werelden. Elke wereld heeft zijn eigen thema en een set aan levels (hoeveelheid verschilt per wereld). Het laatste level van een wereld is een mini boss, deze moet je verslaan om naar de volgende wereld te gaan.

Het spel heeft ook de uitbreiding New Super Luigi U er al standaard bij zitten. Deze versie is los van de Main story. Je gaat hiermee door dezelfde werelden, maar met andere levels.

Het spel ondersteunt helaas geen online gameplay.

New Super Mario Bros. U Deluxe is goed voor uren speelplezier, zowel alleen als samen met je vrienden. Met zijn 4’en spelen zorgt voor een goede chaotische game, waarbij je elkaar kan helpen of juist dwars kunt zitten. Het spel heeft ook voor uren aan content, er zijn namelijk 164 levels! En zelfs al heb je alle levels, kun je nog gaan voor het behalen van alle stermunten. Het is een super leuke co-op voor verschillende leeftijden!
Verberg.
Cijfer:
8,5

166
13 jaar
Super teleurgesteld!
Ik had deze game al op mijn Wii U en hoopte op een leuk vervolg blijkt New Super Mario Bros. U Deluxe exact dezelfde game te zijn. Echt super stom, ben echt super teleurgesteld.
Cijfer:
3,0

265
13 jaar
Nibbit is te sterk
Het is een leuk spel maar als je Nibbit bent wordt het spel wel iets te makkelijk. Nibbit is te krachtig om gebruikt te worden. Nibbit kan alleen dood door de Void, dus er is niet echt een uitdaging.

Verder is het spel best leuk het is Mario dus niet veel te klagen!
New Super Mario Bros. U Deluxe
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

113041
14 jaar
Leuk voor als je de Wii U versie niet hebt!
New Super Mario Bros. U Deluxe is een erg goede 2D-platformer voor op je Nintendo Switch. Alleen is dit exact dezelfde game zoals op Wii U. Dat maakt deze game dus geen aanrader voor mensen die een Wii U hebben gehad. Er is haast niets nieuw en wat er nieuw is, is haast niks waard. Wel heb je in deze versie ook de Luigi U-versie er gratis bij, wat een hele leuke toevoeging is. Dus overall is deze game erg aan te raden voor als je de Wii U versie hebt overgeslagen. Anders kan je beter een andere game kopen van je geld.
Cijfer:
7,5

295
14 jaar
Niet veel verschil...
Als je New Super Mario Bros. U op de Wii U hebt gespeeld, heb je niet veel aan dit spel, aangezien er heel weinig veranderingen zijn. Er zijn wel kleine leuke dingen toegevoegd, en New Super Luigi U zit inbegrepen, wat bij de Wii U-versie niet zo was. Toen moest je een bundelversie kopen. Kort gezegd als je dit spel nog NIET hebt gespeeld of de voorganger, raad ik dit spel aan.
New Super Mario Bros. U Deluxe
Cijfer:
6,0

1175
17 jaar
Een fantastisch spel als je nog niet eerder een Mario Bros.-spel gespeeld hebt
Dit spel is als de meeste Super Mario Bros.-spellen een leuk spel om te spelen. Ik zou het alleen niet kopen als je al andere versies van Mario Bros. hebt. Dit spel is een combinatie van Mario Bros. en Luigi Bros. van de Wii U. Mario Bros.-spellen zijn vaak niet heel erg verschillend en hebben vaak soortgelijke levels en ideeën. Dus als je al een ander Mario Bros.-spel gespeeld hebt, zou ik het niet kopen.

Als het je eerste Mario Bros.-spel is, is het zeker een aanrader! De levels zijn altijd leuk, vooral in multiplayer.

De Wii-versie zal altijd mijn favoriete Mario Bros.-spel blijven, maar deze is zeker niet slecht.
New Super Mario Bros. U Deluxe
Cijfer:
7,5

1065
16 jaar
Lui van Nintendo maar wel een geweldige game!
Ik begrijp niet dat ze New Super Mario Bros. U naar de Switch hebben gebracht in plaats van een compleet nieuwe Mario Bros., want de game is eigenlijk New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U in een game met wat extra challenges. Het is gewoon een kopie van de Wii U-versie eigenlijk, wat erg jammer is. Nintendo was gewoon lui, zoals ze wel vaker zijn. Maar het blijft natuurlijk een geweldige Mario Bros. met veel originele dingen, zoals nieuwe levelthema’s, de Eekhoorn Suit, Nabbit en nog veel meer. Verder zijn de bossfights ook erg leuk en zit er veel afwisseling in de levels. Erg jammer dat het geen nieuwe Mario Bros. is, maar het is een geweldige game!
New Super Mario Bros. U Deluxe
Cijfer:
8,0

33510
23 jaar
Ongeïnspireerde Mario
New Super Mario Bros. U Deluxe is de remake van het gelijknamige Wii U-spel. In de Switch-versie zit ook Luigi U en 2 nieuwe karakters Toadette en Nabbit.
Deze 2 karakters zijn een een soort easy mode voor de game, dus zeker wel handig als dit spel zou gespeeld worden door kleine kinderen.

Lees meer...
Er is dus niet veel verschil tussen deze game en de Wii U-game, dus ik zou het zeker niet aanraden wanneer je deze game al op de Wii U had.

Voor de rest is het een Mario-spel, dus zeker niet slecht, maar de game voelt gewoon ongeïnspireerd aan. New Super Mario Bros. voor de DS, Wii, 3DS, Wii U en nu Switch voelt alsof ik iedere keer gewoon hetzelfde spel speel met licht verschillende levels.
Verberg.
Cijfer:
6,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor New Super Mario Bros. U Deluxe

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 7 Geheimen - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Alle Star Coins in New Super Mario Bros. U!
Wesleye98
62105
Heb je moeite met het vinden van alle Star Coins in New Super Mario Bros. U? In onderstaande video worden álle 246 Star Coin-locaties getoond met uitleg hoe je deze het best te pakken kunt krijgen.

 

Geheimen:
Alle geheime exits in New Super Luigi U!
Wesleye98
62105
Net als in New Super Mario Bros. U kent ook New Super Luigi U lastig te vinden geheime exits in 12 levels. Onderstaande video laat zien hoe je deze kan vinden en welke geheime levels op de wereldkaart vervolgens worden vrijgespeeld.

 

Geheimen:
Alle 82 verstopte Luigi's in New Super Luigi U
Wesleye98
62105
In New Super Luigi U zitten 82 verstopte Luigi's. Dit was ter ere van Het Jaar van Luigi (2013) als speciale bonus in de DLC voor New Super Mario Bros. U! Sommige zitten wel erg goed verstopt! De video vertoont alle locaties.

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Alle geheime exits in New Super Mario Bros. U!
Wesleye98
62105
In New Super Mario Bros. U zijn er alternatieve exits in 12 levels. Deze zijn in de meeste gevallen erg lastig te ontdekken. Gelukkig legt onderstaande video uit hoe je ze kunt vinden en hoe je daarmee de geheime levels op de wereldkaart kunt vrijspelen!

 

Geheimen:
Blue Toad leeft!
Wesleye98
62105
Door de toevoeging van Toadette (en Peachette) leek het erop, dat Blue Toad niet meer speelbaar was in New Super Mario Bros. U Deluxe. Gelukkig is er toch nog een manier om als Blue Toad te spelen. Bij het scherm om een personage te kiezen, zorg je dat je Yellow Toad geselecteerd hebt. Voordat je op A drukt, druk je op de L-knop. Nu kun je als Blue Toad spelen!

 

Geheimen:
Hoe schakel je de Mid-Air Spin uit?
Wesleye98
62105
In de Wii U-versie van New Super Mario Bros. U kon je een Spin maken in de lucht. Daarvoor was er een aparte knop. In deze Deluxe-versie van heeft Nintendo de Mid-Air Spin ook op de normale springknoppen (A en B) gezet. Dat kan soms onhandig zijn.Gelukkig is er de optie om te uit te schakelen. Houd daarvoor in het titelscherm de linker stick ingedrukt voor 3 seconden en druk vervolgens op L en R om te beginnen. Een geluid van Nabbit betekent dat het gelukt is. In de video wordt het nog eens uitgelegd met beelden.

 

Geheimen:
Alle 18 boss fights in New Super Mario Bros. U Deluxe
Wesleye98
62105
New Super Mario Bros. U Deluxe kent 18 verschillende boss fights. Ben je benieuwd naar deze? Of wil je weten hoe je ze moet verslaan? In onderstaande video komen ze allemaal aan bod!

 

Easter Eggs en Glitches:
Glitches in New Super Mario Bros. U Deluxe!
Super Dekker
113041
Bekijk hier heel wat glitches in New Super Mario Bros. U Deluxe in een leuke compilatie. Probeer ze zelf uit, het is super leuk om te doen! Veel succes!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg