x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Switch All in 1!

Kopen:

Xenoblade Chronicles Definitive Collector’s Edition in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 182.49
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Xenoblade Chronicles Definitive Collector’s Edition in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
190.49
€ 175.49korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Xenoblade Chronicles Definitive Collector’s Edition in Doos
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
186.49
€ 163.99korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
40.49
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition in Buitenlands Doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
40.49
€ 35.49korting
6 Maanden garantie
Compleet met doosje
Spel gewoon Engels
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Afbeelding voor  Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Switch
Genre:Actie, RPG
Uitgebracht:2020
Spelers:1
TV-stijl:1 speler
Tafel-stijl:1 speler
Handheld:1 speler
Local play:---
Online:---
amiibo:---
Leeftijd:12+ jaar
EAN:0045496425845
Goede Badges:

Meest verkocht:

Afbeeldingen voor  Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Afbeeldingen

Wissel tussen diverse speelbare karakters, waarvan de belangrijkste Shulk, drager van de Monado.
Wissel tussen diverse speelbare karakters, waarvan de belangrijkste Shulk, drager van de Monado.
Met het Monado-zwaard kan Shulk de toekomst zien. Dit zorgt voor unieke gameplay.
Met het Monado-zwaard kan Shulk de toekomst zien. Dit zorgt voor unieke gameplay.
Ga met Shulk en zijn vrienden op pad om Bionis te redden van een invasie van de Mechonis-robots!
Ga met Shulk en zijn vrienden op pad om Bionis te redden van een invasie van de Mechonis-robots!
Bevat de nieuwe Future Connected-verhaallijn!
Bevat de nieuwe Future Connected-verhaallijn!
Afbeelding voor Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Links

Beoordelingen voor   Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Beoordelingen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,5


65044
26 jaar
Een van de beste RPGs ooit in een modern jasje!
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch is een meesterlijke heruitgave van het geliefde RPG-avontuur, oorspronkelijk uitgebracht op de Wii. Het spel biedt een epische reis door de prachtige wereld van de Bionis en Mechonis, met verbeterde graphics en verbeterde geluidskwaliteit die de sfeer versterken.

De diepgaande verhaallijn en karakterontwikkeling zijn hoogtepunten van de game. Met boeiende personages, inclusief de charismatische Shulk, en een meeslepend plot weet Xenoblade Chronicles je vast te houden van begin tot eind. De toevoeging van het "Future Connected" epilooghoofdstuk voegt ook waarde toe voor degenen die het origineel hebben gespeeld.
Lees meer...

Grafisch gezien is de overgang naar de Nintendo Switch prachtig uitgevoerd, met scherpere textures en verbeterde animaties. De uitgestrekte omgevingen ademen leven met indrukwekkende details.

De unieke "Monado" gevechtsmechanic voegt strategie toe aan de gevechten, en de mogelijkheid om in real-time tussen personages te wisselen biedt diepgang aan de gameplay. De soundtrack, gecomponeerd door de legendarische Yasunori Mitsuda, draagt bij aan de emotionele impact van het verhaal.

Hoewel de omvang van de game enigszins overweldigend kan zijn, is de wereldverkenning lonend en wordt de open structuur van het spel aangemoedigd. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is een must-have voor zowel fans van het origineel als nieuwkomers die op zoek zijn naar een meeslepende RPG op de Nintendo Switch.
Verberg.
Cijfer:
9,5

3034
18 jaar
De beste RPG op de Switch
De originele Xenoblade Chronicles was een van mijn favoriete games die ik ooit heb gespeeld, de graphics waren het enige nadeel met het origineel en dankzij de Definitive Edition is dat ene probleem opgelost.

Er zijn ongeveer 20 verschillende en prachtige locaties die je doorheen de game kunt verkennen, allemaal met geweldige muziek. Het verhaal dat zich in deze wereld afspeelt, is een van de beste delen van het spel en dit komt vooral omdat alle personages fantastische Engelse voice acting hebben. Ze vechten allemaal ook compleet anders en ze leren na een tijdje nieuwe technieken aan. Er zijn een paar details die je ervaring veel beter maken, je HP herstelt na elk gevecht en zolang je niet aan het vechten bent, kan je wanneer je maar wilt van locatie naar locatie springen, om twee voorbeelden op te noemen.

Er is maar één reden waarom dit spel soms moeilijk aan te raden is; het duurt ongeveer 60 uur om uit te spelen en dan tel ik de vele sidequests en de nieuwe content 'Future Connected' nog niet mee. Ik kan begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om deze game uit te spelen, maar als de lengte geen probleem voor je is of zelfs als een voordeel klinkt, is deze game zeker je geld waard!
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Cijfer:
10

1783
29 jaar
Prachtige verhaallijn
Ik had nog nooit een Xenoblade-game gespeeld, maar met de komst van Xenoblade Chronicles 3 wou ik het toch een kans geven. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de 70 uur die ik momenteel erin heb gestoken. In het begin is het wel een beetje moeilijk om het verhaal te snappen, maar naarmate je verder gaat in het spel wordt alles duidelijker. Mijn tip is dus: let goed op in het begin, skip geen cutscènes, of je bent helemaal niet meer bij.

Over het vechten kan ik zeggen dat ik eerst niet aan het "auto-battle" systeem gewend was, maar eens je het gewend bent, is het puur genieten.
Lees meer...

Het verhaal zelf is moeilijk om kort uit te leggen. Het gaat over 2 werelden die tegen elkaar vechten om te overleven. De "Homs" tegen de "Mechons". Het verhaal is net het mooie aan heel dit spel, dus het is het best dat je daar zelf achter komt.

Er zijn meer dan 400 side quests om te doen, wat het spel gigantisch maakt en er altijd wel wat te doen is. De laadtijden zijn goed, de beelden zijn fantastisch! Ik geniet van elke seconde in dit spel en laat me meeslepen met elk uniek personage en zijn/haar achtergrond.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is een echte aanrader voor de RPG-spelers onder ons, ik ben grote fan!
Verberg.
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

37195
21 jaar
Een geweldige action RPG
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is één van mijn favoriete games op de Switch. Niet enkel zijn de graphics geüpdatet van de originele versie, maar er is ook nog een extra sidestory: Future Connected. Future Connected is redelijk kort, ergens tussen de 10-20 uur (zeker vergeleken met de base game die 60-70 uur lang is), maar het is altijd leuk om nieuwe content te spelen.
Het is zeker een game waar je erg lang plezier aan zult hebben.
Cijfer:
9,0

28 jaar
Geweldige RPG
Ik heb deze game een paar weken geleden gekocht en ik kan de game niet meer neer leggen. De characters zijn erg leuk en loveable. Het verhaal is echt heel erg goed, met veel plot twists die ik niet zag aankomen. Dit zou voor mij wel eens de beste RPG die ik ooit gespeeld heb kunnen worden. Ik zou deze game echt aan iedereen die van RPGs houdt aanraden.
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch - 1 Geheim

Persoonlijke tip:
Lastige eindbazen in Xenoblade Chronicles - Definitive Edition!
Super Dekker
115508
14 jaar
Bekijk in deze video alle lastige eindbazen in Xenoblade Chronicles - Definitive Edition. Dit is handig als je al een tijdje vast zit. Veel kijk plezier!

 

Persoonlijke tip:
Bonus bij Xenoblade Chronicles 2 savefile
Alice
66106
21 jaar
Mocht je een savefile van Xenoblade Chronicles 2 hebben op jouw Nintendo Switch, dan krijg je als je Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de eerste keer opstart de keuze om een bonus te accepteren. De bonus is 100.000 gold, maar je kan er ook voor kiezen om deze niet te accepteren. Kies je daarvoor dan kan je de bonus niet later alsnog accepteren.

Easter Eggs en Glitches:
De Bionis’ Shoulder verkennen in de main game
Monado Max
3034
De Bionis’ Shoulder is een gebied dat je normaal gezien alleen kan verkennen in Future Connected. Toch speelt een van de Challenge Mode gevechten zich hier af en door een glitch te gebruiken kan je de hele plaats verkennen! Om deze glitch te activeren moet je eender welke ’Collection Quest’ hebben aanvaard, zonder die voltooid te hebben. Door het item dat je nodig hebt voor die quest in te wisselen bij de Nopon Archsage en direct daarna het gevecht te beginnen, zal je het hele gebied kunnen verkennen. Het enige nadeel is dat je landmarks niet kan gebruiken en dus overal te voet naartoe zal moeten lopen...

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Future Connected: alle Ponspector-locaties!
Neleke
37195
In Future Connected is een nieuwe mechanic, de Ponspectors. Deze Nopon kunnen je helpen in gevechten. Hoe meer je er hebt, hoe krachtiger de aanval. Wil je niet de moeite doen om alle 12 Nopon te vinden? Wees dan zeker om er toch 1 van elke kleur te vinden. Je kan pas de speciale Nopon-aanval gebruiken wanneer je van de 3 kleuren minstens 1 Nopon hebt.

Meestal als je een Ponspector vindt, moet je eerst een sidequest voltooien, voordat ze meedoen met je team.

Blauw = Healing

Rood = Offensive

Geel = Debuff

11 Nopon zijn te vinden op Bionis Shoulder, de laatste Nopon is te vinden in Alcamoth.

De volledige gids is hierte vinden.

Hieronder een samenvatting:

Teetoo (blauw)Outside Cragmaw CavernsGeen extra sidequest
Tei-Tei (geel)Navvir Highland (dicht bij Navvir Crossroads landmark)Voltooi sidequest: Tei-Tei Lacking Charm (Tei-Tei's charm kan gevonden worden in Nerthis Necropolis)
Evelen (geel)Cinnabar Plateau (dicht bij Zephyr's Counsel landmark)Voltooi sidequest: Evelen on the Edge
Faifa (blauw)Abaasy's DorsumVoltooi sidequest: Riddle Faifa This
Hekasa (blauw)Abaasy's DorsumVoltooi sidequest: Hekasa's Labour at Steak
Fofora (geel)Xen's ThoroughfareVoltooi sidequest: Favour for Fofora
Nonona (rood)Old Expedition HQVoltooi sidequest: Nonona's Calling
Dekadeka (blauw)Old Expedition HQVoltooi sidequest: Incensed Dekadeka
Setset (rood)Boven Old King's Testament dicht bij Agni's Skygarden RuinsVoltooi sidequest: Ready, Setset, Go!
Tutu (geel)Ten zuiden van Heroes' Retreat, Tranquil Tarn en landmark Prayer RockVoltooi sidequest: Tutu's Lost Property
Wunwun (rood)Gran Dell ApproachVoltooi sidequest: Priority Wunwun
Drydry (rood)Alcamoth: Main EntranceVoltooi sidequest: Drydry Entia
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg