x HomeWinkelZoekenNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiNintendo DSNintendo GameCubeNintendo GBANintendo 64Super Nintendo
Bestel vandaag, dinsdag in huis.
Mario SwitchZoeken in alle Switch All-in-1 pagina's op: zonder handleiding

17 zoekresultaten:

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD
Wereld 9 en 10 vrijspelen
Wereld 9 kan lastig zijn om vrij te spelen. Daarvoor moet je wereld 1 tot en met 8 zonder een continue te gebruiken uitspelen. Dit zal heel wat uurtjes kosten. Als je dan eindelijk wereld 9 hebt vrijgespeeld komt de volgende lastige taak. Speel wereld 9 uit zonder continue en dan speel je pas wereld 10 vrij. Heel veel succes met deze uitdaging!
line
Rayman Legends: Definitive Edition
Kan je Rayman Legends: Definitive Edition verslaan zonder Murfy?
Heb jij je wel eens afgevraagd of je Rayman Legends: Definitive Edition kan verslaan zonder Murfy? Bekijk het in deze video of probeer het zelf uit!

 
line
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated halen zonder jumps?
Altijd al benieuwd of je SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated kunt halen zonder te springen? Kom er achter in deze video!

 
line
Gamestudio
Tegenstander AI programmeren!
Wat is een game zonder een goede tegenstander? Daarom is hier een video waar je exact wordt uitgelegd hoe je de AI moet programmeren. Veel programmeer plezier!

 
line
Starlink: Battle for Atlas
Alleen leuk met Fox Mccloud...
Starlink: Battle for Atlas is een interessante game. Je rijst van werelden naar werelden en vernietigd monsters.

Alleen de game is erg saai zonder Fox Mccloud. De Starlink cast is als je het mij vraagt niks aan en echt niet leuk. Alleen de delen met Fox en zijn crew spreken mij aan, alleen dat is al snel klaar helaas.

Als je het aan mij zou vragen, zou ik deze game niet kopen. Je heb maar een klein deel die goed is, en dat vind ik het persoonlijk niet waard.
line
Luigi’s Mansion 3
Kan je alle munten ontwijken?
In Luigi´s Mansion 3 zijn super veel munten maar dan ook echt super veel. Maar vraag jij je wel eens af of je de game ook kan halen zonder ook maar 1 munt aan te raken? Bekijk het hier!

 
line
The Legend of Zelda: Link’s Awakening
Geheime einde!
Alle versies van Link's Awakening hebben een geheim einde, het enige wat je hoeft te doen is niet sterven! Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Als je de game voltooid zonder 1 keer dood te gaan, zal je dit speciale einde te zien krijgen. Het geheime einde komt na de credits. Volgend filmpje toont het geheime einde. (spoilers natuurlijk!)

 
line
Xenoblade Chronicles - Definitive Edition
De Bionis’ Shoulder verkennen in de main game
De Bionis’ Shoulder is een gebied dat je normaal gezien alleen kan verkennen in Future Connected. Toch speelt een van de Challenge Mode gevechten zich hier af en door een glitch te gebruiken kan je de hele plaats verkennen! Om deze glitch te activeren moet je eender welke ’Collection Quest’ hebben aanvaard, zonder die voltooid te hebben. Door het item dat je nodig hebt voor die quest in te wisselen bij de Nopon Archsage en direct daarna het gevecht te beginnen, zal je het hele gebied kunnen verkennen. Het enige nadeel is dat je landmarks niet kan gebruiken en dus overal te voet naartoe zal moeten lopen...

 
line
Bass Pro Shops: The Strike Championship Edition
Voor als echt vissen te lastig is en je gewoon even iets anders wilt doen
The Strike is in essentie een geweldige fishing-game. Het spel bestaat al een tijdje, dus verwacht geen top-notch graphics. Het is een leuk spel om zo nu en dan een keertje te spelen, puur om even wat anders te doen dan de meeste games. The Strike: Championship Edition voor de Switch is alleen net een ander verhaal.

Meestal komt dit spel in een grotere doos, waarin ook een vishengel te vinden is. In deze vishengel kan je beide Joy-Cons plaatsen om hiermee te vissen. Hoe leuk dit er ook uitziet en hoe graag ik ook had gewild dat dit goed zou werken, is het helaas een complete verschrikking. Het is aan alles te merken dat het spel niet kan omgaan met de beweging van de Joy-Cons in de vishengel en het is praktisch onmogelijk om de hengel te gebruiken in combinatie met het spel.

zonder de vishengel is het spel goed te spelen. De controls werken goed zonder motion controls. Er zijn voldoende uitdagingen in het spel om je bezig te houden en net zoals met echt vissen kom je al een heel eind met een beetje geduld.

Ondanks dat de vishengel misschien niet goed werkt, is het wel een heel leuk item om in je verzameling te hebben.
line
Super Smash Bros. Ultimate
Alle personages sneller vrijspelen
Smash Ultimate heeft niet alleen de meeste personages van elke Smash game, maar ook de meeste personages die je moet vrijspelen. Met ongeveer 60 personages om te unlocken zal je nog wel een tijdje bezig zijn. Gelukkig geeft de onderstaande video 2 manieren om dit te versnellen. Beide manieren hebben bepaalde volgordes waarin personages vrijgespeeld worden, dus als je één bepaald personage wilt vrijspelen, kan je beide bekijken en zien met welke je het gewilde personage als eerste kan vrijspelen.

- De eerste manier is met Classic mode.(wordt uitgelegd vanaf 1:28) De volgorde waarin je personages hierin vrij kan spelen hangt af van welk personage je gebruikt om Classic mode uit te spelen. De 8 personages waarmee je begint hebben een "volgorde" waarin andere personages vrijgespeeld kunnen worden. Als je het bijvoorbeeld voor de eerste keer met Mario uitspeelt, zal je tegen Sonic kunnen vechten om hem vrij te spelen. Als je daarna Classic mode een tweede keer uitspeelt met Mario of met Sonic zal je het volgende personage in de volgorde kunnen vrijspelen, namelijk Bayonetta. Wat gebeurt er als je willekeurig kiest of het einde van een volgorde bereikt? Simpel, er is een unieke rij voor wanneer je Classic met een willekeurig personage uitspeelt en als je het einde van een andere rij hebt bereikt, zal je een personage uit deze volgorde krijgen. De volgordes voor alle personages kan je in de video vinden op 2:24.

- De tweede manier is door normale matches te spelen.(uitgelegd vanaf 3:14) Er zijn twee regels hier. Je krijgt ten eerste pas de kans om tegen andere personages te vechten, nadat je een bepaalde afstand hebt afgelegd en ten tweede moeten er 10 minuten zitten tussen de momenten waarin je personages vrijspeelt. Er is een manier om hier rond te werken, het zal ongeveer een half uur duren om dit een keer te doen, maar je zal ook rond de 40 personages in één keer kunnen vrijspelen. Maak de regels zo, dat een match 20 minuten duurt en dat iedereen 1 leven heeft. Kies een omega of battlefield stage. Maak speler 2 oftewel een level 1 computer of een tweede menselijke speler. Blijf de hele match links en rechts lopen. Dit is een belangrijk gedeelte, dood je tegenstander in de laatste minuut! Als je de tweede speler zelf bestuurt, kan je hem gewoon van de stage gooien zonder veel problemen, maar als het een computer is zou het slim zijn om hem in het begin al wat schade aan te richten, zodat je hem uiteindelijk makkelijker eraf kan gooien. Na deze match zal je dan een personage kunnen vrijspelen. Hier is nog een belangrijk deel: zodra de match voorbij is, moet je naar het home menu gaan. Zodra je op het scherm bent waar je de stages kan kiezen, sluit je het spel af en start het weer op. Begin weer een match en probeer dan zo snel mogelijk weer te verliezen. Je zal dan direct weer een personage kunnen vrijspelen, omdat je de hele tijd zoveel hebt rondgelopen en je de 10 minuten kan vermijden door het spel af te sluiten met het home menu. Net zoals met Classic Mode is er een volgorde, deze kan je vinden op 9:17.

 
line
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Fantastische en unieke open-world game
BOTW wordt sinds het is uitgekomen in 2017 door veel mensen gezien als een meesterwerk. Toen ik zelf eindelijk een Switch heb gekocht was dit de eerste game die ik had en ik had maandenlang geen andere games nodig omdat ik zoveel te doen had in de wereld van Hyrule.

Het is fantastisch hoeveel vrijheid deze game je geeft. Ik heb het hier niet alleen over het verkennen van de wereld, maar ook over hoe je de game uitspeelt. Je kan al je wilt de final boss verslaan zonder de master sword te vinden of zelfs kort nadat je de game bent begonnen, met maar 3 hartjes.

De manier waarop het verhaal verteld wordt is ook heel uniek. Link wordt na 100 jaar slapen wakker, zonder al zijn herinneringen. Door tegen bepaalde mensen te praten of bepaalde plaatsen terug te zien begint hij zich dingen te herinneren, wat we kunnen zien en horen in verschillende cutscenes. Dit is de allereerste Zelda game waarin er echte voice acting is. Hoewel er geen Nederlandse stemmen beschikbaar zijn, is er wel Nederlandse ondertiteling en daarbuiten zijn er buiten Engels en Japans nog verschillende talen beschikbaar voor de stemmen.

Zelfs na de final boss te verslaan is er nog veel te doen, alleen vind ik niet per se dat het allemaal de moeite is om te doen. De 120 shrines zijn allemaal uniek en geven nuttige beloningen, maar de 900(!) Korok seeds zijn bij lange niet de moeite waard om allemaal te verzamelen, vooral als je in gedachte houdt dat ze na geen goede beloningen meer geven na een tijdje. Gelukkig is het natuurlijk niet verplicht om ze allemaal te verzamelen en dankzij het grote aantal zal het nooit te moeilijk zijn om er genoeg te verzamelen voor upgrades.

Breath Of The Wild heeft zijn titel als meesterwerk meer dan verdiend. Het spel is perfect voor beginners, terwijl het nog steeds leuk kan zijn voor Zelda fans die al meerdere games hebben gespeeld.
line
Untitled Goose Game
Hilarisch spel waarin je mensen het leven zuur maakt als irritante gans
Untitled Goose Game is een populaire game, waarin je speelt als een irritante gans. Het doel van het spel is om chaos te maken in het kleine dorpje (voornamelijk die arme tuinman is de klos). Wat je voornamelijk doet in het spel is manieren vinden om spullen van de bewoners te stelen of te verplaatsen zonder dat ze je pakken. Je kan je vleugels uitspreiden en je ganzenkreet laten horen om de bewoners af te schrikken of om hun aandacht te krijgen. In het spel krijg je steeds een lijstje met opdrachten die je moet uitvoeren.

Ik vond het een erg leuk een grappig spel. Het is echter geen lang spel, maar ik vond het zeker mijn geld waard. De controls zijn even wennen maar het werkt verder vlekkeloos. Het is een makkelijk spel om snel op te pakken. Ik vind het een musthave-game voor de Switch.
line
Hyrule Warriors: Definitive Edition
Beste versie van Hyrule warriors
Deze game werd ook uitgebracht voor Wii U en de 3DS, maar deze versie is zonder twijfel de beste.

Hier krijg je ook alle DLC die in de 2 andere games beschikbaar waren, wat zorgt voor heel veel content als je alles zou willen uitspelen. Het spel is een hack and slash met hier en daar een strategisch kantje omdat je toch moet zorgen dat jouw eigen basis niet valt terwijl je de basissen van de vijand wilt veroveren.

De story mode is redelijk goed. Om sommige dingen vrij te spelen zal je wat moeten grinden waardoor het spel een beetje repetitief wordt. Zeer zeker een leuke game!
line
Nintendo Switch AC Adapter
Onhandig al heb je niet veel ruimte...
De Nintendo Switch AC Adapter is de voeding voor je Nintendo Switch. zonder deze Adapter kun je je favorieten games zoals: Mario Kart 8 Deluxe & Super Mario Party niet spelen. Ook kun je met deze adapter je Nintendo Switch in handheld mode opladen of de Mario Kart Live: Home Circuit auto´s opladen, handig dus om een extra adapter te hebben. Wel is de adapter erg groot en onhandig voor je stopcontact, en dan vooral als je hem in een verlengsnoer doet, dan neemt hij nog een stopcontact in. Maar voor de rest is de Nintendo Switch AC Adapter echt geen verkeerde koop, alleen de grote kan een probleem zijn.
line
Fire Emblem: Three Houses
Mijn favoriete spel van 2019.
De Fire Emblem serie, ik dacht ooit dat ik nooit echt erin kon komen. Zelfs na Awakening.
Maar toen kwam Three Houses, en nu ben ik een ware Fire Emblem fan.

In het verhaal ben je een persoon die normaal Byleth heet (maar hij/zij is je avatar en kan alles heten wat je wilt), en steeds wordt toegesproken door een vreemd jong uitziend meisje.

Door het spel kom je te maken met drie (formeel vier) kanten van het land waar je in leeft, en kies je de kant die je het meeste aanspreekt.

Als huurling? Nee, als leeraar. Je bent leeraar op een militaire school, en moet tussen drie clubs of "huizen" kiezen. Elk wordt geleid door de volgende leider van de drie kanten van het land. (Het is ingewikkeld, je zal er zelf achter komen. Dat is toch leuker.)

De gameplay is klassiek Fire Emblem, maar met wat QoL (Quality of Life) verbeteringen. Je kan een beperkt aantal keren de tijd terugdraaien voor als je een fout maakt, en wanneer een vijand één van je eenheden gaat aanvallen wordt het aangegeven. Het is niet moeilijk, maar er is een speciale maddening moeilijkheid om je tot je limieten te pushen.

Er is veel diepte, en doordat je ook leeraar bent heb je veel vrijheid in het kiezen wat je leerlingen zullen worden. Je kan doen wat normaal en logisch is of je kunt je kleine magische meisje opleiden tot gepanserde ridder, ik zeg maak je eigen regels en breek ze als het leuk is.

Al met al is het een leuk spel om mee te beginnen en te kennen, en mijn persoonlijke favoriete spel van 2019. Ik ging erin zonder verwachting, maar ik hield er snel van.

En qua welk huis je moet kiezen? Volg je eigen mening, dat is het best.
Thuiswinkel Waarborg
© 2020 - 2021 Mario Switch